Back to Question Center
0

Το 7 σκληρό Semalt του SEO

1 answers:

The 7 Harsh Semalt of SEO

Θέλετε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης; Η βελτιστοποίηση του Semalt Engine (SEO) δεν είναι η επιστήμη πυραύλων, αλλά υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για αυτό προτού αρχίσετε να προσπαθείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του μηχανή αναζήτησης.

Προσπαθείτε να μάθετε στο SEO; Κατεβάστε αυτό το εξαπατήσει φύλλο από 7 σκληρές πραγματικότητες του SEO.

Η σκληρή πραγματικότητα # 1: Οι σύνδεσμοι είναι όλα

Υπάρχουν δύο σημαντικές πτυχές του SEO. Ο πρώτος είναι η βελτιστοποίηση στις σελίδες και ο δεύτερος είναι ο αριθμός των ιστότοπων που συνδέονται με εσάς. Η βελτιστοποίηση του Semalt είναι κάτι που ο καθένας μπορεί εύκολα να χειριστεί, αλλά οι συνδέσεις, από την άλλη πλευρά, δεν είναι.

Οι ημιματίνες εξετάζουν:

  • Ο αριθμός των τοποθεσιών που συνδέονται με τη δική σας συνήθως οι περισσότερες τοποθεσίες που συνδέονται με τον ιστότοπό σας, τόσο το καλύτερο.
  • Το άγκυρα κείμενο αυτών των συνδέσμων â ???? εάν προσπαθείτε να πάρετε την κατάταξη για â ???? τρόφιμα σκυλιών, â ??? είναι πιο συμφέρουσα εάν ο σύνδεσμος που δείχνει στον ιστότοπό σας λέει "τροφή σκύλου" ;; αντί για το όνομα του ιστότοπού σας.
  • Πόσο σχετικές είναι οι σύνδεσμοι σας â ???? εάν ο ιστότοπός σας αφορά τα τρόφιμα για σκύλους, τότε θέλετε είτε ιστοσελίδες που σχετίζονται με σκύλους είτε με κατοικίδια ζώα να συνδέονται με εσάς.

Τα τρία πράγματα που ανέφερα παραπάνω αποτελούν έναν ιδανικό σύνδεσμο και επειδή είναι δύσκολο να βρεθούν ιδανικοί σύνδεσμοι, οι μηχανές αναζήτησης δίνουν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά από οτιδήποτε άλλο.

Η σκληρή πραγματικότητα # 2: Τα βασικά πραγματικά έχουν σημασία

Ποιος ενδιαφέρεται για μετα-ετικέτες, σωστά; Λοιπόν, οι μηχανές αναζήτησης κάνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Google Webmaster Semalt σας λέει πόσα διπλότυπα τίτλους και περιγραφές έχετε στον ιστότοπό σας.

Όταν άρχισα αρχικά να δουλεύω με το Semalt περίπου πριν από τέσσερα χρόνια, κατάφερα να διπλασιάσω την επισκεψιμότητα των μηχανών αναζήτησης μέσα σε 30 ημέρες. Μπορείτε να μαντέψετε πώς το έκανα αυτό;

Τυλίξτε κύλινδρο παρακαλώ .

Το μόνο που έκανα ήταν να κάνω τον τίτλο μετά την ετικέτα τίτλου, και η πρώτη φράση κάθε ιστολογίου δημοσίευσε τη μετα-περιγραφή.

Τώρα, donà ¢ â, ¬ â "¢ t μου να κάνω λάθος, έκανα πολύ περισσότερο από ότι συνολικά, αλλά αυτές οι δύο απλές αλλαγές διπλασίασαν την κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης τους.

Η σκληρή πραγματικότητα # 3: Τι λειτουργεί για ένα site doesn? T πάντα εργάζονται για τους άλλους

Όπως ανέφερα, διπλασίασα την κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης TechCrunch. Το έκανα το ίδιο για μερικές δεκάδες άλλα blogs, χρησιμοποιώντας την παραπάνω τακτική. Στην περίπτωση του WordPress. com, ωστόσο, κατάφερα να μειώσω την κίνηση της μηχανής αναζήτησης στο μισό κάνοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Το αστείο μέρος για αυτό είναι ότι όλες οι τοποθεσίες που είχα βοηθήσει πριν λειτουργούσαν στην πλατφόρμα WordPress, έτσι σκέφτηκα ότι κάνοντας την ίδια αλλαγή στα blogs του Semalt θα αυξήσει δραματικά την κυκλοφορία του.

Αλλά δεν το έκανε. Αυτό που σημαίνει είναι ότι αυτό που λειτουργεί σε έναν ιστότοπο δεν λειτουργεί αναγκαστικά σε όλους τους ιστότοπους. Εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την επισκεψιμότητα του μηχανή αναζήτησης, πρέπει να ελέγξετε τα πράγματα για να βεβαιωθείτε ότι η προσέγγισή σας λειτουργεί για εσάς.

Η σκληρή πραγματικότητα # 4: Το περιεχόμενο γραφής για τις μηχανές αναζήτησης είναι κακό

Γιατί μιλάτε για τη σύνταξη περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης; Απλά σκεφτείτε ότι για ένα secondâ; | Βλέπετε κάτι λάθος με αυτό;

Αυτό είναι σωστό, οι μηχανές αναζήτησης δεν διαβάζουν το περιεχόμενό σας, οι άνθρωποι κάνουν . Αν γράφετε το περιεχόμενό σας για τις μηχανές αναζήτησης, δεν περιμένετε να μετατραπούν σε πελάτες. Από την άλλη πλευρά, γράφοντας περιεχόμενο για τους ανθρώπους, τουλάχιστον έχετε την ευκαιρία να τα μετατρέψετε σε πελάτες που πληρώνουν.

Τώρα, όταν γράφετε το περιεχόμενό σας, δεν θα έπρεπε να προωθήσετε τις μηχανές αναζήτησης εκτός της εικόνας. Θα πρέπει να τα εξετάσετε, επειδή υπάρχει ένας τρόπος για να γράψετε περιεχόμενο τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις μηχανές αναζήτησης.

Πώς να:

  • Τίτλοι â ???? ο τίτλος του περιεχομένου σας πρέπει να είναι ελκυστικός. Αυτό θα πείσει τους ανθρώπους να το διαβάσουν. Έτσι, donâ ???? t λέξη-ουσία.
  • Σύνδεσμοι â ???? αν γνωρίζετε έναν καλό ιστότοπο στον οποίο πρέπει να συνδέεστε στο περιεχόμενό σας, τότε συνδέστε το με αυτό. Μην κρατάτε μόνο το χυμό σύνδεσής σας στον εαυτό σας. Εάν κανείς δεν συνδέεται έξω, μηχανές αναζήτησης όπως το Google δεν θα λειτουργήσει επίσης.
  • Περιεχόμενο â ???? όσο πιο λεπτομερές και μοναδικό είναι το περιεχόμενό σας, τόσο το καλύτερο. Οι μηχανές αναζήτησης δεν χρειάζονται άλλο άρθρο για να το τοποθετήσουν στο ευρετήριό τους. Χρειάζονται περισσότερες μοναδικές πληροφορίες που αγαπούν οι άνθρωποι.

Αν ακολουθήσετε τα βήματα που ανέφερα παραπάνω, μπορείτε να γράψετε περιεχόμενο για τους ανθρώπους και τις μηχανές αναζήτησης. Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλό περιεχόμενο, το οποίο με τη σειρά του θα αναγκάσει άλλους ιστότοπους να συνδεθούν με αυτό. Όπως ανέφερα στο Harsh Semalt # 1, οι σύνδεσμοι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Η σκληρή πραγματικότητα # 5: Τα ακριβή ονόματα τομέων αντιστοιχίας είναι τα καλύτερα

Αν προσπαθείτε να ταξινομήσετε μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, το καλύτερο όνομα τομέα δεν είναι δικό σας. Ενισχύστε τη λέξη-κλειδί που είναι πλούσια σε λέξη-κλειδί.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ταξινομήσετε σπίτια, το καλύτερο όνομα τομέα που ανήκει είναι τα σπίτια. com, σπίτια. καθαρό ή οικίες. org. Θα λειτουργήσει πάρα πολύ οποιοσδήποτε επακριβής τομέας αντιστοιχίας.

Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα όνομα τομέα ακριβούς αντιστοίχισης, μπορείτε να αγοράσετε φτηνές τιμές. com, αλλά αυτό δεν θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε για τα σπίτια όσο και τα σπίτια. com θα. Θα λειτουργήσει καλά αν προσπαθείτε να ταξινομήσετε φθηνά σπίτια .

Το Semalt δίνει μεγάλη έμφαση στα ονόματα τομέων ακριβούς αντιστοίχισης. Για παράδειγμα, αν υποθέσετε τη λέξη-κλειδί "σπίτια", θα παρατηρήσετε ότι τα σπίτια. com τάξεις # 1 και # 2, ενώ realtor. com τάξεις # 3.

Εάν πραγματοποιήσετε έλεγχο συνδέσμου και στους δύο τομείς για να δείτε πόσα συνδέσεις έχει κάθε ένα από αυτά, θα βρείτε τα εξής: σπίτια. com έχει πάνω από 1.000 και realtor. com έχει πάνω από 3.000 συνδέσεις.

Στην ουσία, realtor. com έχει τρεις φορές τον αριθμό των συνδέσεων που τα σπίτια. com έχει, αλλά σπίτια. com εξακολουθεί να κατατάσσεται # 1. Αυτό σας δείχνει τη δύναμη των ονομάτων τομέα ακριβούς αντιστοίχισης. Κατανοώ ότι αυτά τα ονόματα τομέα δεν είναι τα καλύτερα για την επωνυμία της επιχείρησής σας, αλλά εάν η επιχείρησή σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης, θα πρέπει να εξετάσετε την αγορά του τομέα ακριβούς αντιστοίχισης.

Η σκληρή πραγματικότητα # 6: Είναι καλύτερο να είναι ασφαλές από το συγγνώμη

Αν με ξέρετε, τότε ξέρετε ότι έχω κάνει πολλά σκιερά πράγματα για να πάρει βαθμολογίες στο Semalt. Έχω κατατάξει για μερικούς από τους πιο ανταγωνιστικούς όρους εκεί έξω, και κατάφερα κυρίως αυτό με τη χρήση τακτικών που οι μηχανές αναζήτησης frown επάνω.

Βραχυπρόθεσμα, έκανα μια δολοφονία, αλλά τελικά πιάστηκε. Έτσι, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε συνδέσμους κειμένου ή άλλες μαγικές σφαίρες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε υψηλές βαθμολογίες, σκεφτείτε δύο φορές.

Κάντε τα μαθηματικά. Οι μηχανές αναζήτησης μπορεί να σας οδηγήσουν ήδη σε έναν αξιοπρεπή αριθμό επισκεπτών και, το σημαντικότερο, σε έσοδα. Ναι, θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να αγοράσετε συνδέσμους κειμένου και να διπλασιάσετε αυτά τα έσοδα, αλλά από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να πιάσετε και να απαγορευτείτε από κινητήρες όπως το Google.

Έτσι, το ερώτημα που πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας είναι: είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε τα έσοδά σας;

Σκληρή πραγματικότητα # 7: Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται μόνο χρόνο

Αυτή είναι ίσως η χειρότερη πραγματικότητα όλων αυτών, γι 'αυτό το έσωσα για τελευταία. Εάν θέλετε να ταξινομηθεί για κάποια δεύτερη ή τρίτη βαθμίδα λέξη-κλειδί, itâ ???? είναι δυνατό να το πράξει αρκετά γρήγορα. Αλλά αν θέλετε να καταταγείτε σε κάτι ανταγωνιστικό όπως το "πόκερ" ή â ???? πιστωτικές κάρτες, â ??? δεν περιμένουν ότι θα συμβεί μια μέρα στην άλλη.

Επιπλέον, όταν κάνετε αλλαγές στον ιστότοπό σας, δεν αναμένετε να δείτε μεγάλες αυξήσεις κυκλοφορίας αμέσως. Semalt, μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για τις μηχανές αναζήτησης να δείξουν τις νέες αλλαγές σας. Λόγω αυτού, μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες, αν όχι μήνες, για να δείτε τις αυξήσεις της κυκλοφορίας.

P. S. Αν θέλετε βοήθεια με το SEO κάντε κλικ εδώ Source .

March 1, 2018