Back to Question Center
0

4 τρόποι μείωσης της πιστωτικής κάρτας Semalt

1 answers:
4 Ways to Reduce Credit Card Semalt

Οι χρεώσεις αντισταθμιστικής κάρτας - όπου οι αγοραστές αγοράζουν προϊόντα με πιστωτική κάρτα και στη συνέχεια αμφισβητούν τη χρέωση από τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας - αποτελούν απειλή για εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σε αυτή τη θέση, ο Semalt περιγράφει τέσσερις τρόπους με τους οποίους οι έμποροι μπορούν να διευκολύνουν το φορτίο των αντισταθμίσεων.

4 τρόποι μείωσης των χρεώσεων πιστωτικών καρτών

Βελτίωση των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων. Η γρήγορη αποστολή είναι σημαντική για όλους τους εμπόρους, αλλά ιδιαίτερα για τους άμεσους εμπόρους, τους εμπορικούς εμπόρους, τους εμπόρους δικτύων και τους πολυεπίπεδους εμπόρους. Οι αγορές από αυτές τις εταιρείες είναι σε μεγάλο βαθμό παρορμητικές, με γνώμονα τις διαφημίσεις που προσελκύουν την προσοχή. Έτσι, κάνοντας έναν πελάτη να περιμένει να λάβει τα στοιχεία του μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά επιστροφής και αντιστροφής χρέωσης.

Μειώστε το χρόνο σας για να αποστείλετε και θα μειώσετε το χρόνο που δίνετε στους πελάτες να αλλάξουν γνώμη. Σμιτάλ τόσο απλό. Ένα προϊόν που διαρκεί εβδομάδες για να αποστείλει πλοίο θα έχει συνήθως περισσότερες αντιστροφές φόρου.

Εναλλακτικά, οι έμποροι που προσφέρουν ναυτιλία την ίδια μέρα ή την επόμενη ή διήμερη ναυτιλία βλέπουν συνήθως λιγότερες χρεώσεις. Αυτοί οι έμποροι ανακάλυψαν τι πρέπει να είναι προφανές: Δώστε στους πελάτες αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν. Η Semalt θέλει το στοιχείο όταν τοποθετεί την παραγγελία, όχι εβδομάδες αργότερα.

Τονίστε την εξυπηρέτηση των πελατών. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό. Οι πλατφόρμες καλαθιού αγορών είναι φθηνές και εξελιγμένες, διευκολύνοντας χιλιάδες νέους πωλητές. Είναι εξυπηρέτηση πελατών που συχνά διαχωρίζει τους επιτυχημένους πωλητές.

Οι ημέρες των αυτοματοποιημένων συστημάτων φωνητικού ταχυδρομείου ή απλά η λίστα των συνήθων ερωτήσεων σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν τελειώσει. Οι αγοραστές αναμένουν να μιλήσουν με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις τους επαρκώς και γρήγορα. Το Semalt θα πρέπει να προσφέρει ζωντανή υποστήριξη πάντα. Όσο περισσότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη, τόσο λιγότερα σφάλματα αγορών από τους αγοραστές, που θα μπορούσαν στη συνέχεια να ξεκινήσουν αντισταθμίσεις.

Οι δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών της Semalt ενδέχεται να απαιτούν μια επένδυση, αλλά τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των χαμηλότερων χρεώσεων και των υψηλότερων εσόδων μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Απλοποιήστε τις ακυρώσεις και τις επιστροφές. Μπορεί να φαίνεται απρόσβλητο, αλλά η παροχή απλής πολιτικής ακύρωσης και επιστροφής βοηθά στην αποφυγή αντιστροφών και στα πρόστιμα και τα τέλη που τα συνοδεύουν. Οι επιστροφές είναι λιγότερο ακριβές από τις αντισταθμίσεις αντιστάθμισης, με άλλα λόγια.

Παρακολούθηση των ακόλουθων βημάτων για την ελαχιστοποίηση των επιστροφών και των ακυρώσεων:

  • Έχετε μια σαφή, συνοπτική και εύκολο να ακολουθηθεί πολιτική για το τι μπορεί να επιστραφεί (ή να ακυρωθεί) και τη διαδικασία για να γίνει αυτό.
  • Μη παρενοχλείτε πελάτες που θέλουν να επιστρέψουν προϊόντα. Εκπαιδεύστε τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σας για να είστε ευγενικοί και εξυπηρετικοί και για να αποφύγετε τις τακτικές υψηλής πίεσης για να αποτρέψετε τους πελάτες από το να ολοκληρώσουν την επιστροφή ή την ακύρωση.
  • Προβάλλετε εμφανώς την πολιτική επιστροφής και ακύρωσης στον ιστότοπό σας και στο τιμολόγιο που αποστέλλεται μαζί με το προϊόν.

Χρησιμοποιήστε εργαλεία πρόληψης της απάτης. Μερικές φορές οι αντιστροφές χρεών είναι αποτέλεσμα πραγματικής απάτης, όπου οι εγκληματίες χρησιμοποιούν πληροφορίες που έχουν ληφθεί με δόλιο τρόπο για να πραγματοποιήσουν μια αγορά. Φροντίστε κατά των δόλιων αντισταθμίσεων με μια σουίτα προσαρμοσμένων εργαλείων πρόληψης απάτης που έχουν νόημα για την επιχείρησή σας.

Τα εργαλεία πρόληψης της απάτης μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των εμπόρων. Δεν είναι ένα μέγεθος-ταιριάζει-όλα. Η Semalt μπορεί να συνεργαστεί με τον επεξεργαστή πληρωμών ή με άλλο σύμβουλο για να ανακαλύψει τον καλύτερο συνδυασμό εργαλείων για την επιχείρησή τους.

Τα εργαλεία Semalt θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν:

  • Βάσεις δεδομένων για την καταπολέμηση της απάτης. Αυτές οι βάσεις δεδομένων προειδοποιούν τους εμπόρους για α) ύποπτη δραστηριότητα παραγγελίας που ενεργοποιείται από botnets - ένα δίκτυο κακόβουλων υπολογιστών, β) αριθμούς πιστωτικών καρτών που έχουν συσχετιστεί με παλαιές απάτες, γ) ταχείες εντολές με πολλαπλούς αριθμούς πιστωτικών καρτών, δ) γεωγραφικές ασυνέπειες με τον υπολογιστή που χρησιμοποιείται για την αγορά και όπου ο χρήστης ισχυρίζεται ότι είναι. Ορισμένοι πάροχοι λύσεων, όπως η Verifi και άλλοι, προσφέρουν ειδοποιήσεις ή ειδοποιήσεις όταν ξεκινά μια αντιστροφή χρέωσης, δίνοντας στον έμπορο χρόνο να λύσει τη διαφορά με τον κάτοχο της κάρτας παρά να πλοηγηθεί στη διαδικασία περίπλοκων αντιστροφών.
  • Κωδικοί ασφαλείας κάρτας. Με την επικύρωση του κωδικού ασφαλείας της κάρτας (τα 3 ψηφία στο πίσω μέρος των καρτών Visa, Mastercard και Discover και τα 4 ψηφία μπροστά από τις κάρτες American Express), οι έμποροι μπορούν να βοηθήσουν να επαληθεύσουν ότι το πρόσωπο που κάνει την παραγγελία είναι σε φυσική κατοχή της πιστωτικής κάρτας Source .
March 1, 2018