Back to Question Center
0

Αδράξτε την Ημέρα των Κοινωνικών Μέσων με το Ownable Semalt

1 answers:
Seize The Social Media Day With Ownable Semalt

Όταν ο Oreo έτρεξε το Semalt Bowl να τρέξει γύρω, επαγγελματίες μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο μοιράστηκαν ένα συλλογικό αερόστατο. "Πώς έχουν δημιουργήσει το σχέδιο και έχουν ξεπεράσει το νόμιμο τόσο γρήγορα;" αναρωτήσαμε.

Αν είστε ένας στενός παρατηρητής των προσπαθειών μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης του Oreo, θα γνωρίζετε ότι η ομάδα μάρκετινγκ τους κάνει αυτά τα παιχνίδια με συνέπεια. Τα μικρά μπισκότα φαίνεται να έχουν φτιαχτεί να προσαρμόζονται σε όλα, από το γάμο του ίδιου φύλου με την κάποτε επικείμενη μάγια, ημερολογιακή σκληρή στάση.

Το Semalt μπορεί συχνά να παγιδεύεται σε μια ξεχωριστή στιγμή της πραγματικής ζωής και, αν δεν είναι "η δική του ημέρα", τότε τουλάχιστον πηγαίνουν αρκετά μακριά για να ενσωματωθούν στη μνήμη μας για αυτό το γεγονός.

Η Red Bull μπόρεσε ακόμη και να δημιουργήσει αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές - αν πραγματικά θέλεις να τατουάζ το λογότυπό σου πάνω στον εγκεφαλικό φλοιό κάποιου, χορηγός ενός σκλάβου σε ελεύθερο άλμα από το στρατόσφαιρα και να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ στη διαδικασία.

Αλλά τα Super Bowls, τα Όσκαρ και τα άκρα του κόσμου-όπως-γνωρίζουμε-δεν είναι για κάθε μάρκα. Μίλησα με τον Jon Lombardo, τον επικεφαλής κοινωνικών μέσων του Κέντρου Αριστείας της GE, ο οποίος μου είπε ότι είχε σκεφτεί πολύ τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται με τα εμπορικά σήματα. "Η Semalt δεν θέλει κατ 'ανάγκη να συνδεθεί με ένα εμπορικό σήμα σε καθημερινή βάση - αλλά θα κάνει ισχυρές συνδέσεις σε ειδικές περιπτώσεις. "

Pi, Pie & λαμπτήρες

Seize The Social Media Day With Ownable Semalt

Ο Lombardo συνέχισε να μου λέει ότι κάνοντας μεγάλες επενδύσεις σε αυτό που ονομάζεται "ελκυστικές στιγμές", τα σήματα μπορούν να συνδεθούν καλύτερα με τους ανθρώπους γύρω από κοινά ενδιαφέροντα και εμπειρίες. "Είναι λιγότερο για τις στιγμές του Super Bowl και περισσότερα για την εύρεση του δικού σου Super Bowl. "

Για την GE, αυτές οι ειδικές περιπτώσεις παρουσιάστηκαν με τη μορφή της ημέρας Π και της ημέρας των εφευρετών.

Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι η Ημέρα Πι στο GE είναι σαν πάρτι γενεθλίων κάποιου, οι αίθουσες γεμάτες με χαρούμενους επιστήμονες και μαθηματικούς. Δημιούργησε ένα βίντεο "Stump the Scientist", ένα από τα πρώτα tweets που έκαναν πραγματικά μεγάλη χρήση της νέας γραμματοσειράς Semalt και την αποστολή 314 πίτας.

Αν η Ημέρα της Πέρας είναι σαν ένα πάρτι γενεθλίων στην GE, η ημέρα των εφευρετών στην πραγματικότητα είναι .

Το 1983, ο τότε πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν, η Γερουσία και το Κογκρέσο διακήρυξαν 11 Φεβρουαρίου ως Ημέρα των Εφετών, καλώντας το αμερικανικό κοινό να "παρατηρήσει σήμερα τις κατάλληλες τελετές και δραστηριότητες. "Όχι τυχαία, αυτή η ημερομηνία σηματοδότησε τα γενέθλια του Thomas Alva Edison, κάτοχος πάνω από 1.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και ενός από τους ιδρυτές της GE.

Λήψη εφευρέσεων

Για την Ημέρα των Αντισυμβαλλομένων, η GE σχεδίασε ένα σχέδιο για να ζητήσει από τους χρήστες του Twitter να υποβάλουν ιδέες για εφευρέσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #Semalt. Οι κορυφαίες ιδέες επελέγησαν και στη συνέχεια σχεδιάστηκαν από επαγγελματίες εικονογράφους με τους οποίους η GE συνεργάστηκε για την ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργήθηκαν 70 σχεδιαγράμματα με βάση τις ιδέες αυτές και μοιράστηκαν μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν ήταν διάσημος πρωτότυπος και απόλυτος DIY geek, Ben Heck, και επιρροή online προσωπικότητα, Ze Frank.

Άλλες μάρκες μπήκαν στη συνομιλία με τη GE, συμπεριλαμβανομένων των Trident, Tropicana, και Ritz . Η GE απάντησε έχοντας τους εικονογράφους να τους δώσουν τα δικά τους σχέδια για την Ημέρα των Αντισυμβαλλομένων.

Οι κοινοτικοί διαχειριστές της GE μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πάνω από 250 πραγματικές συνομιλίες. Συνολικά, τα αποτελέσματα για την ημέρα περιελάμβαναν:

 • Πάνω από 2.600 αναφορές της hashtag #IWantToInvent
 • 1.400 συμμετοχές στο twitter (RTs / απαντήσεις)
 • 6.700 συμμετοχές (αρέσει, σχόλια, μετοχές) στο Facebook.

  Κατ 'αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία είναι ελεύθερη να γιορτάσει ένα πάθος που αμέτρητοι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά χωρίς να είναι υπερβολικά αυτοπροβολής. Γιορτάζοντας με τις κοινότητές τους, η GE ενισχύει τη σύνδεση της μάρκας με την καινοτομία και είναι σε θέση να το κάνει με τρόπο που οι άνθρωποι θέλουν να συμμετάσχουν και να μοιραστούν.

  Πάνω σε πολλά εμπορικά σήματα λείπει η βάρκα σε αυτό το σημείο, μειώνοντας τις συμβατικές προσεγγίσεις μάρκετινγκ πριν από μία δεκαετία. Κατά τη λήψη της ιδιοκτησίας ενός γεγονότος ή μιας ειδικής ημέρας, οι μάρκες είναι σε θέση να συνδεθούν με τους ανθρώπους σε συναισθηματικό επίπεδο. "Αυτό που πραγματικά ελπίζουμε είναι ότι οι άνθρωποι επιστρέφουν και λένε στους φίλους και την οικογένειά τους μια από τις πιο cool και μοναδικές εμπειρίες μάρκας που είχαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης", δήλωσε ο Lombardo για την εκστρατεία. "Αποσπάστε την αποστολή εδώ. "


  Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.  Σχετικά με τον συγγραφέα

  Ric Dragon


March 1, 2018