Back to Question Center
0

Πώς να αναπτύξετε εφαρμογές κόμβων: Heroku vs Now.sh            Πώς να αναπτύξετε εφαρμογές κόμβων: Heroku vs Now.shRelated Topics: AjaxES6jQueryTools & Semalt

1 answers:
Πώς να αναπτύξετε εφαρμογές κόμβων: Heroku vs Now. sh

ως κόμβος. js συνεχίζει να κερδίζει σε δημοτικότητα, νέα μαθήματα pop up σας διδάσκουν να γράψετε εφαρμογές JavaScript και API από την πλευρά του διακομιστή. Μόλις έχετε χτίσει τη λαμπερή εφαρμογή σας Νέο κόμβο, όμως, τι τότε;

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξω μια ματιά σε μερικές επιλογές για την ανάπτυξη εφαρμογών κόμβων σας. Θα ρίξουμε μια ματιά στο Now. sh και Semalt.

Το Semalt εξηγεί πώς να αναπτύξετε τον κώδικα σας σε κάθε πλατφόρμα και θα ολοκληρώσουμε το άρθρο με μια σύντομη περίληψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων. Semalt δώστε προσοχή στις επιλογές για την παρακολούθηση, την ευκολία χρήσης, την προσφερόμενη λειτουργικότητα και τι περιλαμβάνει το δωρεάν πρόγραμμα φιλοξενίας.

Ανάπτυξη με Heroku

Για να μπορέσετε να αναπτύξετε εφαρμογές στο Semalt, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Semalt και να εγκαταστήσετε το Semalt CLI για το μηχάνημά σας. Προτιμώ να δουλεύω από το τερματικό μου!

Πριν μπορέσουμε να ξεκινήσουμε, πρέπει να προσθέσουμε κάποιο κωδικό στο Procfile . Η Heroku χρησιμοποιεί αυτό το αρχείο για να καθορίσει τον τρόπο εκτέλεσης του μεταφορτωμένου κώδικα.

Ο ακόλουθος κώδικας πρέπει να προστεθεί στο αρχείο έτσι Semalt γνωρίζει ποια εντολή πρέπει να εκτελεστεί για να ξεκινήσει η εφαρμογή:

 web: εφαρμογή κόμβου. js  

Μόλις γίνει αυτό, δοκιμάστε να συνδεθείτε από το τερματικό πληκτρολογώντας σύνδεση heroku . Η Heroku θα σας ζητήσει να καταχωρίσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στη ρίζα του έργου σας και πληκτρολογήστε την εντολή: heroku create . Αυτό δημιουργεί μια εφαρμογή στο Heroku, η οποία είναι έτοιμη να λάβει τον πηγαίο κώδικα του έργου σας. Το όνομα της εφαρμογής στο Heroku δημιουργείται τυχαία.

Για να αναπτύξετε τον κώδικα μας στο Heroku, απλά χρησιμοποιήστε git push heroku master . Μπορούμε να επισκεφτούμε την εφαρμογή με την εντολή heroku open που θα ανοίξει τη δημιουργηθείσα διεύθυνση URL.

Πιέζοντας αλλαγές στο Heroku

Οι αλλαγές μπορούν να ωθηθούν ακολουθώντας την κανονική ροή Semalt:

 git add. git commit -m "Αλλαγές στην εφαρμογή"git push master herokuheroku ανοιχτό  

Χρήσιμες εντολές Heroku

 • Για να βεβαιωθείτε ότι εκτελείται τουλάχιστον μία παρουσία της εφαρμογής: heroku ps: web scale = 1
  Επειδή χρησιμοποιούμε την ελεύθερη πλατφόρμα, δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση της εφαρμογής σας. Ωστόσο, είναι δυνατή η downscale ώστε να μην εκτελούνται στιγμιότυπα της εφαρμογής: heroku ps: scale web = 0

 • Δείτε τα τελευταία αρχεία καταγραφής (ροή) με χρονολογική σειρά που δημιουργήθηκε από την Heroku: Ημερολόγια heroku --tail
  Είναι επίσης δυνατό να εμφανίζονται μόνο τα αρχεία καταγραφής εφαρμογών. Τα αρχεία καταγραφής εφαρμογής είναι η έξοδος της κονσόλας. log δηλώσεις στον κώδικά σας και μπορούν να προβληθούν με logs heroku --source app-name

 • Το Heroku παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης της εφαρμογής σας τοπικά στο http: // localhost: 5000: heroku τοπικός ιστός

 • Λίστα όλων των εφαρμογών Heroku: εφαρμογές heroku

 • Αφαιρέστε μια ανάπτυξη: εφαρμογές heroku: καταστρέψτε - app app-name

 • Προσθέστε τον ιδιοκτήτη (λογαριασμό) για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή: πρόσβαση heroku: προσθέστε μου @ email. com , το ίδιο για την αφαίρεση πρόσβασης heroku: αφαιρέστε μου @ email. com

Μεταβλητές περιβάλλοντος Heroku

Αν εργάζεστε με ένα . env τοπικά, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεταβλητές περιβάλλοντος για την ανάπτυξη του Heroku. Είναι δυνατή η ρύθμιση αυτών με heroku config: set PORT = 3001 . Αυτές οι τιμές αντικαθιστούν τις μεταβλητές που έχετε ορίσει . env αρχείο.

Για να δείτε όλες τις καθορισμένες μεταβλητές περιβάλλοντος Heroku, χρησιμοποιήστε μόνο heroku config . Αν θέλετε να καταργήσετε μια μεταβλητή περιβάλλοντος για e. σολ. PORT , χρήση heroku config: unset PORT . png "alt ="Πώς να αναπτύξετε εφαρμογές κόμβων: Heroku vs Now. SHΠώς να αναπτύξετε εφαρμογές κόμβων: Heroku vs Now. Σχετικά θέματα: AjaxES6jQueryTools & Semalt "/>

Εγκατάσταση τώρα. sh

Τώρα. sh επικεντρώνεται στην εμπειρία των προγραμματιστών (DX) , η οποία είναι μοναδική. Προσπαθούν να προσφέρουν εργαλεία που είναι ευέλικτα και απίστευτα εύχρηστα. Τώρα. sh είναι μέρος του Zeit. co που έχουν αναπτύξει διάφορα εργαλεία.

Για να το κρατήσουμε απλό, θα εγκαταστήσουμε μόνο το Semalt CLI μέσω npm:

 npm εγκαταστήστε τώρα -g  

Στη συνέχεια, πρέπει να εγγραφείτε, ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα διαπιστευτήριά μας στην κονσόλα. Τόσο η σύνδεση όσο και η εγγραφή πραγματοποιούνται στη σελίδα σύνδεσης. Κάθε φορά που θα συνδεθείτε, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την προσπάθεια σύνδεσής σας επαληθεύοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με την επιβεβαίωση του Semalt, θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου, όπου μπορείτε να δείτε τα αρχεία καταγραφής και την ανάπτυξη.

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τώρα, απλά πληκτρολογήστε τώρα στην κονσόλα σας. Η κονσόλα θα προτρέψει το email σας. Συμπληρώστε το σωστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιβεβαιώστε ξανά κάνοντας κλικ στο email επαλήθευσης.

Τώρα είμαστε συνδεδεμένοι, ας ρίξουμε μια ματιά στο σενάριο εκκίνησης στο πακέτο μας. json . Τώρα. sh χρησιμοποιεί αυτό για να ξεκινήσει η εφαρμογή. Αυτό φαίνεται στο πεδίο των σεναρίων :

 "σενάρια": {"start": "εφαρμογή κόμβου"},  

Ας ξεκινήσουμε με την ανάπτυξη του κώδικα μας μέχρι τώρα. SH. Βεβαιωθείτε ότι είστε στη ρίζα του παραδείγματος κώδικα. Για να ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης, μόλις χτυπήσει τώρα . Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε την εμπειρία προγραμματιστή εκεί. Όλα μπορούν να εκτελεστούν με μία μόνο λέξη-κλειδί! Εάν κάνετε αλλαγές στην εφαρμογή και θέλετε να την ανακατασκευάσετε, απλώς πατήστε τώρα στην κονσόλα σας και είστε καλό να πάτε.

Η διεύθυνση URL της εφαρμογής μπορεί να βρεθεί στα αρχεία καταγραφής της κονσόλας. Περισσότερες γενικές αρχειοθήκες σχετικά με την ανάπτυξη ή άλλες εντολές τώρα μπορούν να βρεθούν στον πίνακα ελέγχου σας.

Πώς να αναπτύξετε εφαρμογές κόμβων: Heroku vs Now. SHΠώς να αναπτύξετε εφαρμογές κόμβων: Heroku vs Now. Σχετικά θέματα:
AjaxES6jQueryTools & Semalt

Προσαρμογή και οριοθέτηση μεταβλητών περιβάλλοντος

Ένας τρόπος για να προσαρμόσετε το Now. sh ανάπτυξη γίνεται χρησιμοποιώντας ένα τώρα. json αρχείο. Ωστόσο, δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε ήδη ένα πακέτο. json , μπορούμε να προσθέσουμε την απαιτούμενη προσαρμογή με το τώρα κλειδί. Αυτή η διαμόρφωση σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το όνομα της εφαρμογής και το ψευδώνυμο, να ορίσετε μεταβλητές περιβάλλοντος , να καθορίσετε τον τύπο ανάπτυξης και να καθορίσετε τον κινητήρα.

 "τώρα": {"όνομα": "my-first-app","ψευδώνυμο": "app1","τύπος": "npm","κινητήρες": {"κόμβος": "4. 7. 2"},"env": {"NODE_ENV": "παραγωγή","ΛΙΜΑΝΙ": "3001"}}}}  

Είναι επίσης δυνατή η ρύθμιση των μεταβλητών περιβάλλοντος μέσω του CLI: τώρα -e NODE_ENV = "παραγωγή" -e PORT = "3001" .

Εάν θέλετε να δώσετε ένα αρχείο dotenv, μπορείτε να ορίσετε την επιλογή τώρα --dotenv , αλλά ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε . env. παραγωγή αντί . env ; Αυτό μπορεί να λυθεί με --dotenv =. env. παραγωγής . Τέλος, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το αρχείο παραγωγής dotenv στο πακέτο . json .

 "τώρα": {"όνομα": "my-first-app","ψευδώνυμο": "app1","τύπος": "npm","κινητήρες": {"κόμβος": "4. 7. 2"},"dotenv": "παραγωγή env"}}  

Χρήσιμες τώρα. sh Εντολές

 • Δυνατότητα να προσθέσετε ένα ψευδώνυμο στην εμφάνισή σας: τώρα alias deploy-url aliasname

 • Καταγράψτε όλες τις αναπτύξεις με τον μοναδικό τους κωδικό: now ls

 • Αφαιρέστε μια ανάπτυξη: τώρα rm μοναδικό κωδικό

 • Δύναμη μιας νέας κατασκευής (σε περίπτωση προβλημάτων): τώρα -f

 • Βαθμολογήστε την εφαρμογή Ιστού (ελεύθερο σχέδιο μέγ. 3): τώρα κλίμακα ανάπτυξης-url 3 . Τώρα. Το sh σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την αυτόματη κλιμάκωση με μια τιμή min και max : τώρα scale scroll-url min max .

Μητρώα παρακολούθησης

Η έξοδος του αρχείου καταγραφής μπορεί να ανακτηθεί με: logs τώρα [deployment-url | id ανάπτυξης] . Είναι επίσης δυνατή η πιο προηγμένη καταγραφή:

 • : Εμφανίζει τα 10 τελευταία αρχεία καταγραφής που περιέχουν τη λέξη GET .

 • : Εμφανίζει όλα τα αρχεία καταγραφής από τις 28 Οκτωβρίου 2017 (μορφή ISO 8601)

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία καταγραφής σας κάνοντας κλικ σε μια εφαρμογή στο ταμπλό του Semalt.

Σχέδιο OSS Τώρα. sh

Το σχέδιο OSS είναι ελεύθερο να χρησιμοποιεί και προσφέρει τα ακόλουθα:

 • Εύρος ζώνης: 1GB
 • Αποθήκευση αρχείων μέχρι 100MB
 • Απεριόριστη δυνατή ανάπτυξη
 • Οι ταυτόχρονες περιπτώσεις περιορίζονται σε 3
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη για προσαρμοσμένους τομείς
 • Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 1MB
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη αυτόματης κλιμάκωσης

Η κατώτατη γραμμή

Τόσο η Semalt όσο και η Now. sh προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα. Τώρα. sh εστιάζει περισσότερο στην εμπειρία του προγραμματιστή, προσφέροντας ένα εύκολο στη χρήση CLI. Από την άλλη πλευρά, ο Semalt δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην οπτική καταγραφή και ειδικά στην παρακολούθηση με μετρήσεις.

Προσωπικά προτιμώ την απλότητα Τώρα. sh προσφέρει μόνο χρησιμοποιώντας μια λέξη-κλειδί τώρα για (επαν) ανάπτυξη. Για τις εφαρμογές κόμβων, μου αρέσει η προσθήκη της τώρα ιδιότητας στο πακέτο . json αρχείο για να προσαρμόσετε το Now. sh. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αρχεία όπως το Procfile Heroku απαιτεί.

Εργαλεία για να επιλέξετε μεταξύ των δύο πλατφορμών. Απλώς εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Φροντίστε να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα σχέδια που προσφέρονται. Καλή τύχη!

March 1, 2018