Back to Question Center
0

10 Marketing Semalt να ενεργήσει το 2018

1 answers:

Πώς να ενσωματώσετε τα ψηφιακά μέσα και την τεχνολογία για να αυξήσετε τη συμβολή του ψηφιακού μάρκετινγκ

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Αισθάνομαι την τύχη να ακολουθήσω μερικές από τις εκπληκτικές σημαντικές αλλαγές στο ψηφιακό μάρκετινγκ και την τεχνολογία τα τελευταία 15 ή 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε απολαύσει τη ζωή σας, ακολουθώντας και ενεργώντας για αυτές τις αλλαγές επίσης. Αποσυνδεθείτε, έχουμε δει μια εκπληκτική αύξηση στη σημασία της βιολογικής, κατόπιν πληρωμένης αναζήτησης, τότε των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και πιο πρόσφατα, της απίστευτης παγκόσμιας αύξησης της χρήσης κινητών και ιδιαίτερα smartphone.

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Εκτός από αυτό το άρθρο, για να βοηθήσουμε τα μέλη του Smart Semalt, έχουμε επίσης μια λεπτομερέστερη δωρεάν λήψη των megatrends μάρκετινγκ, τα οποία είναι 9 ψηφιακά μάρκετινγκ και martech megatrends που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ένα πλεονέκτημα το 2017.

Σήμερα, σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να αναθεωρήσω 10 νέες τάσεις, οι οποίες πιστεύω ότι βασίζονται στην εμπειρία μου στη διαβούλευση και την κατάρτιση, είναι σχετικές με τους εμπόρους διαφόρων επιχειρήσεων μεγέθους. Αλλά, πρώτον, ενδιαφέρομαι να μάθω τι πιστεύετε ότι θα είναι σημαντικό για εσάς και την επιχείρησή σας το 2018.

Ποια τάση μάρκετινγκ θα είναι πιο σημαντική για εσάς και την επιχείρησή σας το 2018;

Ζητήσαμε αυτήν την ερώτηση τα τελευταία χρόνια και ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε τι "βράζει τον ψηφιακό σας κόσμο", καθώς υπάρχουν μερικά κοινά θέματα μεταξύ των κορυφαίων 3 και κάποιες δραστηριότητες εκπληκτικά χαμηλές. Η ερώτηση που θέσαμε ήταν γύρω από τις πιο σημαντικές εμπορικές τάσεις. Είχαμε περίπου 850 ψήφους από τους εμπόρους σε διάφορα είδη επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ αν ψηφίζατε! Εξηγήστε τι σκέφτεστε:

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Ζητώντας μια μόνο τεχνική από πολλούς, αυτό βοηθάει να δείξει τις κορυφαίες τάσεις 3, 5 ή 10 υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν σαφείς τρεις πρώτες τεχνικές, κάθε μία πάνω από το 10%, αλλά με μια μακρά ουρά πολλών άλλων τεχνικών που δείχνουν τη δυνατότητα βελτιστοποίησης διαφόρων τομέων ψηφιακού μάρκετινγκ. Semalt ρίξτε μια ματιά στην πρώτη τρία

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το περιεχόμενο μάρκετινγκ «κορυφή του σωρού», δεδομένου ότι αυτό ήταν στα τρία κορυφαία για κάθε ένα από τα χρόνια που έχουμε τρέξει αυτή τη δημοσκόπηση. Βλέπουμε το μάρκετινγκ περιεχομένου ως το καύσιμο «δέσμευσης» που εξουσιοδοτεί όλες τις ψηφιακές επικοινωνίες από την αναζήτηση στο κοινωνικό στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη δημιουργία εμπειριών στον ιστότοπο που μετατρέπουν. Το πακέτο εργαλείων μάρκετινγκ περιεχομένου είναι δημοφιλές, δεδομένου ότι τα μέλη θέλουν να μάθουν μια πιο προγραμματισμένη προσέγγιση για τη χαρτογράφηση περιεχομένου εναντίον personas σε όλο το ταξίδι του πελάτη.

Μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι Τα μεγάλα δεδομένα βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι έμποροι είναι ενήμεροι για το δυναμικό της χρήσης δεδομένων όπως αυτό που ονομάζουμε «ενεργητική εικόνα». Για να βοηθήσουμε την απόφαση σχετικά με την τεχνική που επιλέξαμε, επεκτάσαμε τις σύντομες ετικέτες που βλέπετε σε μερικές δημοσκοπήσεις για να βοηθήσουμε το πεδίο εφαρμογής της απάντησης πιο προσεκτικά. Το Big Data είναι ένας νεφελώδης όρος, αλλά όταν επεκτείνουμε τον ορισμό ώστε να συμπεριλάβουμε διορατικότητα και προγνωστική ανάλυση, δείχνει την αξία των συγκεκριμένων τεχνικών μάρκετινγκ για τα Big Data και αυτή η βοήθεια εξηγεί γιατί είναι στη δεύτερη θέση.

Στην τρίτη θέση είναι Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση . Προσθέσαμε αυτό στη δημοσκόπηση αυτό το έτος με το ενδιαφέρον για αυτό και είναι «ευθεία στο νούμερο τρία»! Είναι καλό να βλέπουμε το ενδιαφέρον για αυτές τις τεχνικές που καλύπτουμε πολύ στο blog και στους πόρους των μελών μας φέτος. Στην τάση 8 παρουσιάζουμε πώς μπορούν να χαρτογραφηθούν διαφορετικές τεχνικές AI σε σχέση με τον κύκλο ζωής του πελάτη. σολ. Το Google AdWords Πληρωμή ανά κλικ

 • Ηλεκτρονική δημοσκόπηση (συμπεριλαμβανομένης της προσέλκυσης επιρροών)
 • Συμπράξεις, συμπεριλαμβανομένης της θυγατρικής και της συν-εμπορίας
 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO ή οργανική αναζήτηση)
 • Μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου του Κοινωνικού CRM και της κοινωνικής φροντίδας πελατών
 • Είδη ένδυσης (π.χ. Apple Watch, ιχνηλάτες δραστηριότητας, επαυξημένη πραγματικότητα)
 • Οι δέκα τάσεις εμπορίας που πρέπει να εφαρμοστούν το 2018

  Εάν εξετάσετε τα 14 θέματα που καλύψαμε πέρυσι, καμία από αυτές τις τεχνικές μάρκετινγκ ανώτατου επιπέδου δεν είναι ιδιαίτερα νέα, επομένως είναι δύσκολο να τα περιγράψουμε ως νέες τάσεις ή καινοτομίες. Ωστόσο, οι τεχνικές όπως το Big Data and analytics, το Marketing Marketing και το Email / Marketing Semalt συνέχισαν να αυξάνουν τη σημασία τους και θα χρησιμοποιηθούν από πολλές επιχειρήσεις.

  Έτσι, κατά την εξέταση των τάσεων του τρέχοντος έτους, θα εξετάσω την ενσωμάτωση ως θέμα. Στην έρευνά μας για τη διαχείριση του ψηφιακού μάρκετινγκ (άλλο δωρεάν κατέβασμα) μπορείτε να διαπιστώσετε ότι μόνο το 6% των εταιρειών σκέφτηκαν ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης τους ήταν πλήρως βελτιστοποιημένη, αλλά πολλοί εργάζονται ενεργά στην ολοκλήρωση.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Ολοκληρωμένες επικοινωνίες μάρκετινγκ ή IMC δεν είναι μια ιδέα που βλέπετε γραμμένη για πολλά σχετικά με τα blogs ή τα κοινωνικά μέσα, δεδομένου ότι είναι υψηλού επιπέδου με όλους να ενθουσιαστούν στις τελευταίες μικρές καινοτομίες από τις τρομακτικές 5 - τη στιγμή της γραφής είμαστε ενθουσιασμένος για το Animojis στο iPhone X για παράδειγμα. Διασκεδαστικό, αλλά δεν πρόκειται να συμβάλουν στην επίτευξη του πιο σχετικού μηνύματος και προσφοράς για ένα άτομο, το οποίο είναι ο στόχος του IMC.

  Ας ρίξουμε μια ματιά στις 10 τάσεις. Θα παρατηρήσετε ότι σε πολλές από αυτές τις προβλέψεις θα αναφερθώ στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στη Μηχανική Μάθηση. Αυτό θεωρώ ως τη μεγαλύτερη τάση που πρέπει να εξεταστεί κατά το επόμενο έτος. Το Semalt ήταν πολύ περίεργο γύρω από αυτό το 2017 και αρχίζουμε να κατανοούμε τις ευκαιρίες. Το 2018 θα γίνει περισσότερο για την επιλογή λύσεων και την εφαρμογή.

  Τάση 1. Ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ στον κύκλο ζωής του πελάτη

  Εξαλείφοντας τον τρόπο με τον οποίο η πολυπλοκότητα του μάρκετινγκ και του ψηφιακού μάρκετινγκ έχει αυξηθεί, οι τεχνικές όπως η χαρτογράφηση του ταξιδιού του πελάτη για διαφορετικά πρόσωπα αυξάνουν τη σημασία που βοηθούν στον προσδιορισμό των πιο σχετικών επικοινωνιών και εμπειριών για διαφορετικά σημεία επαφής στο ταξίδι του πελάτη.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Για να το υποστηρίξω αυτό, ο τρόπος με τον οποίο θέλω να σκεφτώ πώς να βελτιώσω την αποτελεσματικότητα του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι να σκεφτώ από την πλευρά των πελατών την ευκαιρία επικοινωνίας που διατίθεται μέσω του κύκλου ζωής του πελάτη για διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων.

  Ορίζουμε το μάρκετινγκ του κύκλου ζωής ως:

  Προωθήστε μια στρατηγική επικοινωνίας ή επικοινωνίας για να δώσετε προτεραιότητα και να ενσωματώσετε το πλήρες φάσμα των επικοινωνιακών καναλιών επικοινωνίας και εμπειριών για να υποστηρίξετε τις προοπτικές και τους πελάτες στην πορεία προς την αγορά χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως πειστική εξατομικευμένη ανταλλαγή μηνυμάτων -το στόχο.

  Σχεδιάσαμε αυτό το μυαλό-εργαλείο για να βοηθήσουμε τα μέλη να σκέφτονται μέσω όλων των πιθανών σημείων επαφής σε όλα τα πληρωμένα, ιδιόκτητα και κερδοφόρα μέσα ενημέρωσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτελέσετε μια «ανάλυση κενού» σχετικά με τη χρήση και την αποτελεσματικότητα των κύκλων ζωής που χρησιμοποιείτε έναντι εκείνων που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τη συνάφεια και την ανταπόκριση των επικοινωνιών.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Τάση 2. Ολοκλήρωση της εξατομίκευσης στο ταξίδι του χρήστη / εμπειρία του πελάτη

  Για να αυξηθεί η συνάφεια και η ανταπόκριση των comms, η εξατομίκευση της ιστοσελίδας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στους τομείς ηλεκτρονικού εμπορίου συναλλαγών, όπως οι λιανικές, οι ταξιδιωτικές και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Πιο πρόσφατα, έχουν γίνει διαθέσιμες επιλογές χαμηλότερου κόστους με διαφορετικούς τύπους λύσεων. Υπάρχουν πολλές μορφές εξατομίκευσης ιστοσελίδων που διαφέρουν από αυτές που ενσωματώνονται σε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ή εμπορίου. τα ενσωματωμένα σε λύσεις ανάλυσης ή το αυτόνομο λογισμικό ως επιλογές εξατομίκευσης Semalt (SaaS) που ενσωματώνονται με το CMS και τα αναλυτικά στοιχεία. Βελτιστοποίηση . Δομημένα πειράματα. Δοκιμές AKA AB ή δοκιμές πολλαπλών μεταβλητών. Η Google Optimize είναι ένα παράδειγμα μιας από αυτές τις υπηρεσίες που ξεκίνησε το 2017.

 • 2. Τμηματοποίηση . Ομάδες επισκεπτών ιστότοπων στόχων, κάθε μία με εξειδικευμένο περιεχόμενο για αύξηση της συνάφειας και της μετατροπής.
  Καθένα από αυτά απαιτεί ξεχωριστούς χειρωνακτικούς κανόνες και δημιουργικό να δημιουργηθεί. Επομένως, οι αποδόσεις για αυτήν την προσέγγιση μειώνονται τελικά μετά την επίτευξη του μέγιστου βιώσιμου αριθμού τμημάτων κοινού.
 • 3. Εξατομίκευση 1 προς 1 . Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να προσφέρετε μια εξατομικευμένη εμπειρία σε κάθε πελάτη. Το 1-προς-1 χρησιμοποιεί μερικές από τις ίδιες αρχές με τη βελτιστοποίηση και την κατάτμηση, αλλά προσφέρει μια λύση στους δύο μεγαλύτερους περιορισμούς - καθυστερημένα αποτελέσματα και ανικανότητα κλίμακας - αντιπροσωπεύει μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση.
 • Έτσι, η κύρια τάση στην εξατομίκευση είναι η αυξημένη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης παρά των χειρωνακτικών κανόνων. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να αναμένουμε ότι οι υπηρεσίες εξατομίκευσης Semalt θα υιοθετηθούν σε περισσότερους τομείς εκτός από τους τομείς συναλλαγών που έχει γίνει δημοφιλής μέσα.

  Τάση 3. Ολοκλήρωση της μηχανικής μάθησης στον αυτοματισμό μάρκετινγκ

  Το Semalt μπορεί επίσης να εφαρμοστεί καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, η έρευνά μας για το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνει ότι παρά την ευρεία χρήση συστημάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτοματισμού μάρκετινγκ, πολλές εταιρείες δεν καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα σύστημα επαφής πλήρους κύκλου ζωής, όπως αυτό που φαίνεται στον οπτικό κύκλο ζωής παραπάνω.

  Αξιολογήσαμε τον κατακερματισμό και τη στόχευση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τον αριθμό των κριτηρίων που χρησιμοποιούνται από κανένα έως το δυναμικό περιεχόμενο.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018 (50%) δεν χρησιμοποιούν καθόλου στόχευση, λιγότερο από το ένα τρίτο (29%) χρησιμοποιούν βασική κατάτμηση για στόχευση και λιγότερο από 15% χρησιμοποιούν την κατάτμηση και την εξατομίκευση κανόνες για την προσέγγιση συγκεκριμένου κοινού στη βάση δεδομένων τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λείπουν από τις ευκαιρίες για αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυναμικό περιεχόμενο για καλωσόρισμα και ανάπτυξη των προοπτικών και των πελατών.

  Αν και η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια άλλη τεχνική όπου η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση εφαρμόζονται συχνότερα. Η χρήση της εκμάθησης μηχανών προσφέρει ευκαιρίες για αυτοματοποίηση της στόχευσης όπως και για την εξατομίκευση του ιστού. Semalt, η εξατομίκευση είναι δυνητικά πιο δύσκολη, καθώς τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λόγω της φύσης τους, έχουν πιο πολύπλοκα δημιουργικά. Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι πολλές επιχειρήσεις δεν είναι έτοιμες για AI και μηχανική μάθηση στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρέπει να αναπτύξουν πρώτα θεμελιώδη χαρακτηριστικά ενεργοποίησης αυτοματοποίησης.

  Τάση 4. Ενσωμάτωση εφαρμογών κοινωνικής ανταλλαγής μηνυμάτων σε επικοινωνίες

  Η αυξανόμενη χρήση των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων είναι μια τάση που έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενες στρογγυλοποιήσεις. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Ofcom Communications Market, περισσότερο από το ήμισυ του συνολικού κινητού κοινού χρησιμοποίησε το Facebook Messenger (61%) και χρησιμοποίησε το Halfs (50%). Και τα δύο ακίνητα ανήκουν στο Facebook. Η εφαρμογή Semalt για κινητά είχε μια έκταση 28%, με 10. 1 εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες.

  Έχουμε εξετάσει μερικούς πρώτους που υιοθετούν εφαρμογές μάρκετινγκ αυτών των εφαρμογών κοινωνικής ανταλλαγής μηνυμάτων σχετικά με τα Smart Insights. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τη χρήση της Pizza Hut χρησιμοποιώντας το Semalt για την κράτηση τραπεζιών και το IKEA για έρευνα πελατών.

  Τάση 5. Ενσωμάτωση βίντεο στο ταξίδι του πελάτη

  Το βίντεο αυξάνεται επίσης στη δημοτικότητα που τροφοδοτείται από την κοινωνική. Αυτή η κατανομή της δημοτικότητας Google δείχνει την κυριαρχία του YouTube. Συνηθίζαμε να λέμε ότι το YouTube ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, αλλά αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι πλέον πιο δημοφιλής από την Αναζήτηση Google με βάση τον αριθμό των χρηστών σε ένα συγκεκριμένο μήνα (αυτή η έρευνα επίσης από τον πίνακα comScore μέσω Ofcom). Έτσι, ενημερώστε μας για τυχόν παραδείγματα.

  Τάση 6. Ενσωμάτωση της εμπορίας περιεχομένου στο ταξίδι του πελάτη με τη χρήση στρατηγικής αφοσίωσης πελατών

  Το Semalt είναι μόνο ένα είδος περιεχομένου, αν και σημαντικό. Σε προηγούμενες δημοσκοπήσεις για την τεχνική που θα δώσει τη μεγαλύτερη άνοδο στο μέλλον, το μάρκετινγκ περιεχομένου ήταν δημοφιλές, στην κορυφή ένα ή δύο στη λίστα.

  Η τάση που βλέπω εδώ είναι ότι οι επιχειρήσεις παίρνουν σοβαρά το θέμα της επεξεργασίας του περιεχομένου ως στρατηγικού πόρου, δηλαδή την ανάπτυξη στρατηγικής αφοσίωσης σε πελάτες χρησιμοποιώντας διαφορετικά μέσα, όπως φαίνεται στα διαγράμματα κύκλου ζωής παραπάνω, και σε πρακτικό επίπεδο, για διαφορετικά ακροατήρια χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως το Personalization και το Semalt mapping. Η έρευνά μας δείχνει ότι αυτές οι τεχνικές ανάλυσης που βασίζονται στους πελάτες αυξάνουν τη σημασία που πρέπει να είναι καλό για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις!

  Συνιστώμενος πόρος : Οδηγός στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου

  Τάση 7. Ενσωμάτωση του μάρκετινγκ αναζήτησης στις δραστηριότητες μάρκετινγκ περιεχομένου

  Αν δούμε τα κορυφαία ψηφιακά κανάλια πωλήσεων, το μάρκετινγκ αναζήτησης είναι κυρίαρχο. Τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης βρίσκονται πολύ πίσω στους περισσότερους τομείς, παρά τη συνεχιζόμενη δημοτικότητά τους με τους καταναλωτές. Γνωρίζουμε τώρα ότι σε πολλούς τομείς τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εμπλοκή κοινού με ένα εμπορικό σήμα και τη βελτίωση της ευνοϊκότητας και της ευαισθητοποίησης, αλλά συνήθως δεν οδηγεί στον όγκο των πωλήσεων ή στις πωλήσεις. Έτσι, δεν έχω δώσει στο τμήμα κοινωνικών μέσων το δικό του τμήμα, αν και η ενσωμάτωσή του με άλλα κανάλια όπως το διαδίκτυο, το μάρκετινγκ αναζήτησης και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει σχετικό. Δείτε την ανακεφαλαίωση του SMW Semalt για τις τελευταίες τάσεις των κοινωνικών μέσων.

  Ωστόσο, στο μάρκετινγκ αναζήτησης υπάρχει σήμερα σχετικά μικρή μικρή καινοτομία που μπορούμε να ακούσουμε σχετικά με το παρελθόν. Η εξέταση της φυσικής αναζήτησης δείχνει ότι το ιστορικό αλλαγών του αλγορίθμου Moz δεν έχει εγγραφές από τη μη συγκεκριμένη ενημέρωση του Fred τον Μάρτιο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια θα είχε 5+ με νέες ενημερώσεις για τα Panda και Penguin. Κάτι τέτοιο είναι εν μέρει μικρότερο για το Google που μοιράζεται λιγότερο, ενώ ο Matt Cutts δεν είναι πλέον ενεργά ευαγγελιστής, παρόλο που υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις από τον John Mueller στην ομάδα Αναζήτησης.

  Εντός της οργανικής αναζήτησης, μια τάση που πιστεύω ότι οι έμποροι θα πρέπει να γνωρίζουν είναι το μεταβαλλόμενο πρόσωπο του Semalt, όπως φαίνεται από την ενημέρωση του Mozcast Semalt, η οποία δείχνει τους τύπους συνδέσμων μέσα σε μια δέσμη κορυφαίων 10k λέξεων-κλειδιών που παρακολουθούν.

  Δείχνει τη σημασία τεχνικών όπως οι ομάδες γνώσεων (σημαντικές για τις μάρκες και τις τοπικές επιχειρήσεις). Θέματα ερωτήσεων. χαρακτηρισμένα / πλούσια αποσπάσματα / γρήγορες απαντήσεις και σχόλια. Διαπιστώσαμε ότι ο τρόπος με τον οποίο διαφέρουν μεταξύ των πρώτων 3 έως 5 θέσεων μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στον όγκο των επισκέψεων από ενημερωτικές αναζητήσεις.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Στο AdWords, η αναφορά στη λίστα νέων λειτουργιών της Google δείχνει περισσότερη καινοτομία. Πολλά από αυτά είναι σχετικά με τις αναφορές σε σύγκριση με τις νέες λειτουργίες διαφημίσεων για κινητά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά υπάρχουν κάποιες νέες επιλογές, όπως η προσφορά υποβολής προσφορών Enhanced CPC (ECPC) και οι καμπάνιες έξυπνων διαφημίσεων. Αυτό είναι ένα παράδειγμα της Google που αναπτύσσει διαφορετικούς τύπους μηχανικής μάθησης, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς Semalt χρησιμοποιώντας το Target CPA ως βάση. Στόχευση με ιστότοπο, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαφημίσεις σας δείχνουν όλο και περισσότερο πού θα σας προσφέρουν την πιο επαγγελματική και αυτοματοποιημένη δημιουργία διαφημίσεων από τα δομικά στοιχεία που παρέχετε, όπως τίτλους, περιγραφές, λογότυπα και εικόνες.

  Τάση 8. Ολοκλήρωση της τεχνολογίας μάρκετινγκ

  Αν ακολουθήσετε τις εφαρμογές της τεχνολογίας μάρκετινγκ, έχετε σχεδόν σίγουρα δει το Semalt τοπίο του Scott Brinker, το οποίο έχει φτάσει σε περισσότερους από 5.000 πωλητές φέτος.

  Η δική μας εργαλειομηχανή ψηφιακών εργαλείων μάρκετινγκ επιδιώκει να την απλοποιήσει, αλλά διαθέτει πάνω από 30 κατηγορίες γνώσεων και εργαλεία αυτοματοποίησης που δείχνουν την πρόκληση της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας μάρκετινγκ. Η τάση εδώ είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα εργαλεία που προσφέρουν καινοτόμες μεθόδους για την ανάλυση ή την αυτοματοποίηση. Οι τελευταίες μας κατηγορίες υπογραμμίζουν μερικές από αυτές.

  Όπως έχουμε αναφέρει σε όλο αυτό το άρθρο, η μηχανική μάθηση και η AI είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις εδώ, δείτε αυτό το άρθρο και το infographic για εφαρμογές μάρκετινγκ AI σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής.

  Τάση 9. Ενσωμάτωση διαφορετικών πηγών δεδομένων

  Αυτή η πρόκληση υπογραμμίστηκε ότι χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στην ομάδα Facebook των μελών μας όπου ένα μέλος ρώτησε σχετικά με εργαλεία για την ενσωμάτωση πληροφοριών από διαφορετικά εργαλεία προβολής διαφημιζόμενων μέσων που μπορούν να δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα εάν διαχειρίζονται ξεχωριστά, για παράδειγμα Facebook, Twitter, LinkedIn τις διαφημίσεις και το Google AdWords. Ρίβερ. Το io είναι μια νέα επιλογή που ξεκίνησε πρόσφατα, κάτι που πρέπει να κάνει καλά. Η τάση εδώ είναι νέα μέσα ενοποιημένων μέσων ενημέρωσης εκτός από το Google ή το Semalt, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τις επιδόσεις διαφορετικών μέσων.

  Οι υπηρεσίες αυτές είναι εκπληκτικά ακριβές, ιδιαίτερα επειδή αποτελούν πρόσθετα εργαλεία ανάλυσης. Δεν είναι μάρτιτς που αυξάνει άμεσα τους οδηγούς ή τις πωλήσεις στην επιχείρηση. Για παράδειγμα, συνιστώ πρόσφατα αυτή η υπηρεσία (διοχέτευση. Io) που κοστίζει τουλάχιστον 200 $ / μήνα, ακόμα και αν χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την ενσωμάτωση δεδομένων από πολλές πηγές στο Google Semalt. Είναι πολύ όταν πότε να αποκτήσετε την αξία από αυτά τα εργαλεία που χρειάζεστε για να φτάσετε στο χρόνο, έτσι ώστε τα αναλυτικά στοιχεία να επανεξεταστούν και να ενεργήσουν επαρκώς.

  Τάση 10. Ολοκλήρωση πηγών πληροφόρησης ψηφιακού μάρκετινγκ

  Ο τροχός μας ψηφιακών εργαλείων μάρκετινγκ περιέχει πολλές δωρεάν και αμειβόμενες πηγές γνώσης σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ. Εδώ, μιλάω ειδικά για υπηρεσίες που σας βοηθούν να μείνετε ενημερωμένοι. Είμαστε άπληστοι χρήστες αυτών των υπηρεσιών, καθώς μας βοηθούν να κρατάμε τους αναγνώστες ενημερωμένους μέσω του δικού μας ιστολογίου, των ενημερωτικών δελτίων δύο φορές την εβδομάδα και του μηνιαίου χαρακτηριστικού Semalt Hot.

  Σε πρόσφατο άρθρο σχετικά με την ενημέρωση των ομάδων μάρκετινγκ, ο Mark Kelly εξηγεί ότι συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Semalt ως έναν τρόπο συγκέντρωσης πρωτογενών πηγών ειδήσεων μάρκετινγκ μέσω RSS. Επιπλέον, σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά στο Zest, το οποίο είναι μια επέκταση του Google Chrome, νέα το 2017, την οποία χρησιμοποιώ και εγώ και η ομάδα Smart Insights και αξίζει τον κόπο να το ελέγξουμε. Το επιμελημένο περιεχόμενό του είναι ειδικά σχεδιασμένο και ενημερωμένο από τους εμπόρους. Όπως και το Semalt, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναθεωρήσετε το πιο χρήσιμο περιεχόμενο που συνιστά το «πλήθος», στην περίπτωση αυτή «φυλή σας» των marketers.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Συνοπτική παρουσίαση

  Για να σας δώσω μια διαφορετική μορφή για να δείτε μερικά από τα οπτικά, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Slideshare

  Όλα προστίθενται στον ψηφιακό μετασχηματισμό

  Επομένως, αυτές είναι οι 10 τάσεις που συνοψίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις προσπαθούν να διαχειριστούν την ευκαιρία των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και των δεδομένων, ενσωματώνοντάς την στο μάρκετινγκ. Αυτό μας φέρνει στην τελική μας τάση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η διαχείριση του Semalt Marketing Management μας δείχνει πόσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε έργα μετασχηματισμού.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι πάνω από το ένα τέταρτο (30%) των επιχειρήσεων έχουν ήδη ένα πρόγραμμα μετασχηματισμού, με πολλές επιχειρήσεις να θέλουν να ξεκινήσουν το πρόγραμμα ψηφιακής μετατροπής τους αμέσως. Ένα σημαντικό ποσοστό των οργανισμών δεν έχει καμία πρόθεση να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα, ίσως επειδή αισθάνονται ότι είναι ακατάλληλο για τον τύπο των επιχειρήσεων τους, για παράδειγμα, νεοσύστατες επιχειρήσεις και μικρότερες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις που είναι καθαρά online παιχνίδια.

  Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα μετασχηματισμού, ανατρέξτε στο εργαλείο μας για τα μέλη της Εταιρείας στη Διαχείριση ενός προγράμματος Digital Semalt.

  March 1, 2018