Back to Question Center
0

7 Επιχειρηματικά Λάθη που Με σχεδόν έσπασαν ... Semalt

1 answers:

7 Business Mistakes That Nearly Broke Me… Semalt

Τα τελευταία 6 χρόνια ίδρυσα εταιρείες 9. com. Οι περισσότερες από τις εταιρείες αποτυγχάνουν άθλια και μου έχαναν ένα εκατομμύριο δολάρια περίπου, αλλά ευτυχώς μερικοί από αυτούς έκαναν αρκετά καλά για να καλύψουν τις απώλειές μου. Ο κύριος λόγος που είχα πολλές αποτυχημένες επιχειρήσεις είναι επειδή έκανα μερικά μεγάλα λάθη.

Κατεβάστε αυτό το εξαπατήσει φύλλο και ελπίζω ότι μπορείτε να μάθετε από τα λάθη μου και να μην τα κάνετε.

Μην απλώσετε τον εαυτό σας πολύ λεπτό

Πολλές καλές ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας και η αντίδραση του εντέρου σας θα είναι να τα κάνετε όλα, αλλά όχι. Έκανα αυτό το λάθος και αυτό που τελικά συνέβη είναι ότι όλες οι επιχειρήσεις μου υπέφεραν, ακόμα και εκείνες που έκαναν καλά. Μέσα σε 3 έως 6 μήνες από ό, τι εγώ ο ίδιος εξάπλωσε πολύ πολύ όλες τις επιχειρήσεις μου υπέστη επειδή δεν είχα ξοδέψει αρκετό χρόνο σε καθένα από αυτά, παρόλο που είχα εργαζόμενους και επιχειρηματικούς εταίρους που με βοηθούσαν. Semalt, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η επιχείρησή σας, πρέπει να ξοδέψετε όλο τον χρόνο σας.

Επιλέξτε το σωστό τύπο ενσωμάτωσης

Δεν είναι μόνο σημαντικό για εσάς να ενσωματώσετε την επιχείρησή σας, αλλά είναι σημαντικό να έχετε τον σωστό τύπο ενσωμάτωσης. Μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό όταν ξεκινάτε την επιχείρησή σας, αλλά μόλις αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα γίνεται μια τεράστια διαπραγμάτευση. Για παράδειγμα, ο λογιστής μου λέει ότι αν η εταιρεία σας κάνει κάτω από $ 200.000 κέρδη ετησίως, μια εταιρεία C είναι καλή για σας λόγω των φορολογικών πλεονεκτημάτων. Αν κάνετε περισσότερα από αυτό, σκεφτείτε να αποκτήσετε μια εταιρία S ή μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης.

Βρήκα αυτό το σκληρό τρόπο, όταν η εταιρεία μου ξεκίνησε να κερδίζει 7 αριθμούς το χρόνο είχα το λάθος είδος της εταιρείας. Κατέληξα να φορολογούνται δύο φορές, η εταιρεία πλήρωσε φόρους επί του κέρδους και στη συνέχεια κατέβαλε φόρους στα μερίσματα που έλαβα από την εταιρεία.

Προσέξτε σε ποιους εμπιστεύεστε

Έχω συνεργαστεί με μερικούς προγραμματιστές και μηχανικούς για 3 μήνες και ήρθαν σε με μια επιχειρηματική πρόταση. Οι πρώτοι 3 μήνες εργασίας μαζί τους πήγαν καλά, γι 'αυτό αποφάσισα να τους ακούσω. Η ευκαιρία των επιχειρήσεων που παρουσίασαν υποτίθεται ότι θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία φιλοξενίας, αλλά τα αλιεύματα ήταν, είχαν σπάσει. Με το να τα ακούω, κατέληξα να τους δώσω κάποια χρήματα για έξοδα διαβίωσης, μου αγόρασα ένα σπίτι για να ζήσω μέσα μου και έπαιζα 4 με 5 άτομα στην εταιρεία κάθε εβδομάδα.

Για να κρατήσω μια μακρά ιστορία σύντομη, με βγάζουν από τα χρήματά μου, έκλεψαν πράγματα από την εταιρεία και κατέστρεψαν το σπίτι που αγόρασα. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά νομίζετε ότι γνωρίζετε κάποιον, να είστε προσεκτικοί, γιατί δεν ξέρετε ποιος θα σας βγάλει. Ένα ηλίθιο λάθος μπορεί να σας κάνει να χάσετε χιλιάδες δολάρια.

Έχετε μια διεξοδική διαδικασία πρόσληψης

Εάν θέλετε πραγματικά να αναπτυχθεί η εταιρεία σας, θα χρειαστείτε εργαζόμενους. Semalt πιθανώς μετά από μερικές θέσεις εργασίας για να βρουν αυτούς τους υπαλλήλους ή να ρωτήσετε μερικούς φίλους, αν γνωρίζουν κάποιον που θα μπορούσατε να προσλάβετε. Ανεξάρτητα από το πώς θα πάρετε τους υποψηφίους σας, περάστε από κάθε άτομο με χτένα με λεπτό δόντι. Εάν ένας φίλος συστήνει κάποιον, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλή μίσθωση. Έκανα αυτό το λάθος πολλές φορές προσλαμβάνοντας προγραμματιστές, σχεδιαστές και πωλητές που συνέστησαν οι φίλοι. Ακριβώς επειδή κάποιος έκανε καλά στην τελευταία δουλειά τους, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουν καλά για σας.

Κάνετε τους υπαλλήλους σας υπόλογους

Εάν δεν είστε αυστηροί με τους υπαλλήλους σας, θα αρχίσουν να χαλαρώνουν μετά από λίγο. Και αν ταξιδεύετε συχνά όπως έκανα, θα αρχίσουν πραγματικά να χρεώνουν όταν δεν είστε εκεί. Την πρώτη ημέρα που ξεκινάει ένας νέος υπάλληλος, πρέπει να είστε αυστηροί μαζί τους επειδή είναι δύσκολο να απομακρύνετε τους υπαλλήλους από κακές συνήθειες.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων που είμαι επιχειρηματίας, δεν είχα την ευθύνη για κανέναν από τους υπαλλήλους μου. Η ώρα του ημιτελούς μου είπαν κάτι, πήρα το λόγο τους γι 'αυτό. Επιπλέον, δεν ήμουν αυστηρός όταν οι άνθρωποι ήρθαν 30 λεπτά αργά και μετά από λίγο έγινε καθημερινή συνήθεια. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσα να παρακολουθώ τι έκανε κάθε εργαζόμενος.

Πάνω από αυτό έκανα κάθε ένα ρολόι μέσα και έξω. Αυτό μου επέτρεψε να δω ποιος εισήλθε εγκαίρως και ποιος δεν το έκανε. Αρχικά, δεν πίστευα ότι ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση ότι μερικοί από τους υπαλλήλους μου ήρθαν με καθυστέρηση 30 λεπτών κάθε μέρα, αλλά κατά τη διάρκεια ενός έτους προσέφεραν έως και τρεις χαμένες εβδομάδες.

Συλλέξτε τα χρήματά σας εγκαίρως

Τα χρηματικά δάνεια μπορεί να φαίνονται σαν ένα σκληρό πράγμα, αλλά η συλλογή χρημάτων από τους ανθρώπους μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολη. Το 2008 εργάστηκα για 8 εταιρείες που ποτέ δεν κατέληξαν να με πληρώνουν. Αυτό δεν ήταν ούτε μερικά δολάρια, μερικές εταιρείες που μου χρωστάνε ακόμα περισσότερα από 100.000 δολάρια, δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα πληρώσουν.

Με την επιχείρησή σας να συγκεντρώνετε πρώτα τα χρήματα προτού δώσετε οτιδήποτε. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι μια εταιρεία, μπορεί να χρεοκοπήσει. Οι συμφωνίες όπως οι συμβάσεις και οι συλλέκτες χρεών δεν θα σας βοηθήσουν πολύ αν η εταιρεία δεν έχει χρήματα.

Και για κάποιο λόγο αν κάποιος σας χρωστάει χρήματα, κλαίνε σε αυτά μέχρι να πληρώσετε. Εάν ενεργείτε σαν να μην χρειάζεστε τα χρήματα, δεν θα πληρώσετε ποτέ. Αλλά αν κλαψουρίζεις και ενεργείς σαν να είσαι σε οικονομικό πρόβλημα, ελπίζουμε ότι θα λυπηθούν και θα σε πληρώσουν.

Ο χρόνος δεν είναι δίπλα σας

Ελάτε με την πρώτη σας εταιρεία, θα θελήσετε τα πάντα να είναι τέλεια. Η πραγματικότητα είναι ότι πάντα θα υπάρχουν προβλήματα και τίποτα δεν θα είναι ποτέ τέλειο. Έτσι, αντί να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα τέλεια, απλώς ξεκινήστε την επιχείρησή σας πριν κάποιος άλλος σας κτυπήσει στην γροθιά.

Με την πρώτη εταιρεία λογισμικού μου, ήθελα το λογισμικό να είναι τέλειο προτού το ξεκινήσω. Πήρα τόσο πολύ προσπαθώντας να καταστήσω το λογισμικό τέλειο, ώστε η Google να ξεκινήσει ένα ανταγωνιστικό προϊόν προτού να το κάνω. Μετά από αυτό δεν είχα καμία πιθανότητα να πετύχω γιατί το προϊόν Σμιτάλ ήταν ελεύθερο και η δική μου δεν ήταν.

Συμπέρασμα

Δεν έχει σημασία τι, θα κάνετε λάθη στη ζωή. Ακόμα κι αν σας είπα κάθε λάθος που έκανα, θα κάνετε ακόμα περισσότερα. Αν θέλετε να πετύχετε δεν μπορείτε να το εγκαταλείψετε !!! Semalt ή αργότερα θα κάνετε καλά, αλλά όπως και να αξίζει οτιδήποτε, χρειάζεται χρόνος.

Εάν θέλετε να αποφύγετε λάθη, συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα κάντε κλικ εδώ Source .

March 1, 2018