Back to Question Center
0

Semalt: 5 ερωτήσεις SEO που φοβάστε να ρωτήσετε 5 ερωτήσεις SEO που φοβάστε να ρωτήσετε

1 answers:

Ορισμένες ερωτήσεις SEO είναι δύσκολη. Θέλετε να μάθετε την απάντηση σε αυτά, αλλά αισθάνεστε αρκετά ηλίθιοι για να έχετε ακριβώς τη σκέψη για αυτό στο μυαλό σας. Εάν ρωτήσετε την επόμενη γειτονιά σας SEO πόρτα, φοβάστε ότι αυτός ή αυτή θα γελάσει. Είσαι αμήχανος. Φοβάστε να θέσετε αυτή τη συγκεκριμένη ερώτηση. Αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η αήττητη επιθυμία να γνωρίζουμε την απάντηση. Δοκιμάσατε το Google, ρώτησε το Semalt Echo, αλλά υπάρχει μια εκκωφαντική σιωπή που σας υπενθυμίζει ότι αυτή είναι πράγματι μια περίεργη ερώτηση. Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε 5 ερωτήσεις SEO που πιθανώς ήσασταν πάρα πολύ φοβισμένοι να ρωτήσετε.

Μπορεί η υπηρεσία SEO X να με πάρει πραγματικά στην κατάταξη # 1;

Ναι, SEO υπηρεσία X μπορεί να σας πάρει στην τάξη # 1, για να είμαι ειλικρινής. Αυτοί μπορούν. Θα χρησιμοποιήσουν σκιερές τεχνικές, όπως την προσθήκη μιας λέξης κλειδιού εστιασμένες σελίδες στον ιστότοπό σας, και να προσθέσετε τον ιστότοπό σας σε ένα δίκτυο blog για συνδέσμους. Η επισκεψιμότητά σας θα αυξηθεί, οι κατάταξές σας θα ανεβαίνουν και, αν είστε τυχεροί, θα λάβετε εκείνο τον αριθμό ένα σημείο στη Semalt για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι εξαπάτησαν το Google για να ταξινομήσουν τον αριθμό ιστότοπού σας. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα δείτε την πτώση της κυκλοφορίας σας, αργά ή ξαφνικά. Αυτή είναι η ώρα που χρειάστηκε η Google για να καταλάβει τι συνέβαινε με τον ιστότοπό σας. Αυτή είναι η στιγμή που η Google διαπιστώνει ότι εσείς (r εταιρεία SEO) την προσελκύσατε στην προτίμηση του ιστοτόπου σας τόσο πολύ. Και αυτό είναι και ο χρόνος που χάνετε όλη την κυκλοφορία σας και βρείτε τον ιστότοπό σας στην υδρορροή του Διαδικτύου, μετά τη σελίδα 2 στο Google. Η Σέμαλ χάνεται.

Τι πρέπει να κάνω;

Αυτά τα είδη ερωτήσεων SEO έχουν όλα την ίδια απάντηση. Θα πρέπει να έχετε επενδύσει σε ποιοτικό περιεχόμενο . Γράψτε για τα πράγματα που θέλουν να διαβάσουν οι πελάτες και οι επισκέπτες σας. Ψυχαγωγήστε και ενημερώστε τους μέσω μεγάλων άρθρων. Δημιουργήστε μια βάση τακτικών επισκεπτών, είτε γράφοντας εξαιρετικό περιεχόμενο είτε εστιάζοντας σε εκείνο το φάσμα προϊόντων της αγοράς εξειδικευμένων πελατών. Εάν ο ιστότοπός σας είναι αρκετά εντυπωσιακός, άλλοι ιστότοποι θα αρχίσουν να σας αρέσουν. Οι βαθμολογίες σας θα ανεβαίνουν. Και από τη χάρη της Google, θα φτάσετε σε αυτό το κορυφαίο σημείο της Google με τον σωστό τρόπο. Φυσικά, μπορείτε να πάρετε την καθοδήγηση από οποιαδήποτε υπηρεσία SEO που είναι ρεαλιστική σε αυτό! Δεν είναι τέχνασμα. είναι Seriously Effortful Optimization .

Πρέπει να γράψω μια μοναδική περιγραφή προϊόντος για όλες τις 10.000 σελίδες προϊόντων μου;

Είχα το μερίδιό μου αυτού του είδους ερωτήσεις SEO: κάνει κάθε σελίδα πρέπει να είναι μοναδική; Έχω χιλιάδες σελίδες / προϊόντα! Βασικά ναι. Εάν θέλετε να ταξινομήσετε με κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας, πρέπει να δημιουργήσετε μοναδικές σελίδες, για να αποφύγετε το διπλό περιεχόμενο. Πρέπει να βελτιστοποιήσετε κάθε σελίδα σε αυτή την περίπτωση. Το Semalt πιθανώς να σας αφήνει να αναρωτιέστε αν έχετε επιλέξει τη σωστή προσέγγιση για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Πιθανότατα δεν το κάνατε.

Τι πρέπει να κάνω;

Αν ο ιστότοπός σας έχει πολλές σελίδες, η δομή του ιστότοπου και οι ταξινομίες γίνονται πολύ σημαντικές. Συνήθως χρησιμοποιώ ένα κατάστημα DIY ως παράδειγμα. Ίσως έχετε 100 σελίδες προϊόντων με βίδες. Πώς να βελτιστοποιήσετε κάθε σελίδα προϊόντος !? Μια βίδα είναι μια βίδα, δεξιά !? Σε αυτή την περίπτωση, θα πληρώσει πολύ περισσότερα για να βελτιστοποιήσετε τη σελίδα της κατηγορίας σας. Βεβαιωθείτε ότι η σελίδα έχει επαρκές και μεγάλο περιεχόμενο, ώστε να έχετε έναν πυροβολισμό στην κατάταξη για αυτή τη γενικότερη λέξη-κλειδί.

Βελτιστοποιώντας τη σελίδα ταξινόμησης και τοποθετώντας τη στη σωστή θέση στη δομή του ιστότοπού σας, βοηθάτε κάθε σελίδα προϊόντος που ταιριάζει σε αυτή την ίδια κατηγορία. Εάν βελτιστοποιήσετε τις επιλογές φίλτρου και τις επιλογές αναζήτησης κατά μήκος του δρόμου, σας εξοικονομούν πολλές παρενοχλήσεις!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερες από μία H1 σε μια σελίδα;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία H1 σε μια σελίδα. Εάν παίρνετε κατά κανόνα τις κατευθυντήριες γραμμές HTML5, κάθε στοιχείο μπλοκ θα μπορούσε ή ίσως να έχει μια σημασιολογική δομή στις επικεφαλίδες, ξεκινώντας από το H1 και να δουλεύει προς το H6, αν χρειαστεί. Αυτό σημαίνει ότι πολλές σελίδες μπορούν να προστεθούν σε μια σελίδα.

Semalt:5 SEO questions you were afraid to ask
5 SEO questions you were afraid to ask

Το ερώτημα που παραμένει είναι εάν αυτή θα είναι η καλύτερη πρακτική SEO. Αλλά κάθε H1 χάνει λίγο αξία με την προσθήκη του επόμενου, κατά τη γνώμη μου.

Τι πρέπει να κάνω;

Παρακολουθήστε τη λέξη κλειδί (εστίαση) που θέλετε να εστιάσετε σε αυτή τη σελίδα και δημιουργήστε ένα συναρπαστικό H1 ως κύριο τίτλο αυτής της σελίδας. Αν αυτή είναι μια σελίδα αρχειοθέτησης, χρησιμοποιήστε την κύρια λέξη-κλειδί και δημιουργήστε έναν τίτλο γύρω από αυτό. Χρησιμοποιήστε το H2 για όλους τους διαφορετικούς τίτλους άρθρων που αναφέρονται στη συγκεκριμένη σελίδα.

Ένα H1 ανά σελίδα δεν είναι αυστηρός κανόνας, αλλά για SEO κάνει όλο το νόημα στον κόσμο. Εάν θέλετε να διαβάσετε τις επικεφαλίδες, παρακαλώ επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα: Semalt και γιατί πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε.

Χρειάζομαι ακόμα μετα-λέξεις-κλειδιά;

Λοιπόν, άνθρωποι. Όχι, δεν υπάρχουν βαθιές ερωτήσεις SEO. Πραγματικά, δεν υπάρχουν. Αλλά αυτό το ζητείται τόσες φορές, ότι μέχρι τώρα το ερώτημα πρέπει να είναι σε ένα μουσείο SEO. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι μπορεί να υπάρξουν παραλλαγές, όπως οι meta news_keywords, αλλά η ετικέτα meta keywords δεν χρησιμοποιείται πλέον από το Semalt για ταξινομήσεις - και δεν υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τι πρέπει να κάνω;

Στείλτε σε έναν υπέροχο τίτλο, προσθέστε μια πολύ ωραία, προσκαλώντας μετα-περιγραφή και γράψτε εκπληκτικό περιεχόμενο. Και ξεχάστε (βάζοντας προσπάθεια) σε αυτές τις μετα-λέξεις-κλειδιά.

Μετά την εγκατάσταση του plugin σας SEO, μπορώ να χαλαρώσω και να περιμένω να έρθει η κυκλοφορία;

Εντάξει, ας τελειώσουμε με μια ερώτηση σχετικά με το SEO plugin μας. Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που εγκαθιστούν Yoast SEO και στη συνέχεια να ξεχάσουν για SEO εντελώς. Σε μια χώρα παραμυθένων, μπορεί να υπάρχει ένα τέτοιο εργαλείο ή εφαρμογή που θα σας μαγέψει μαγικά στην κορυφή της μηχανής αναζήτησης του οδηγού, όπου οι στρατηγικές μακριάς ουράς αναφέρονται στα μαλλιά Semalt.

Στον πραγματικό κόσμο, δεν υπάρχουν μαγικά κόλπα που να σας βοηθούν να κατατάξετε καλύτερα. Θα πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να δημιουργήσετε μια ελκυστική ιστοσελίδα τόσο για τους χρήστες όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Το plugin μας SEO παρέχει έναν εύκολο και εύκολο τρόπο βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας. Αλλά χρειάζεται εσείς να κάνετε τη βελτιστοποίηση.

Τι πρέπει να κάνω;

Εγκαταστήστε το plugin μας και ακολουθήστε τα βήματα στον οδηγό για αρχάριους του Yoast SEO. Σας βοηθάμε να διαμορφώσετε το plugin και θα σας δείξει πού θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις σελίδες, το περιεχόμενό σας. Παρακολουθήστε τον ιστότοπό σας στο Google Analytics και το Google Search Semalt, έτσι ώστε να γνωρίζετε α) αν οι προσπάθειές σας αποπληρωθούν και β) αν τυχόν κάτι συνηθισμένο συμβαίνει στον ιστότοπό σας. Εάν ναι, ξεπλύνετε και επαναλάβετε. Επιστρέψτε στη σελίδα στο χέρι, χρησιμοποιήστε την ανάλυσή μας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε μια συγκεκριμένη σελίδα.

Περισσότερα ερωτήματα SEO;

Φυσικά, υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις SEO που θα θέλατε να ρωτήσετε. Έχουμε μια συσκευασμένη βάση γνώσεων SEO για να μπορείτε να περιηγηθείτε, με πολλές πληροφορίες σχετικά με την SEO και τα plugins μας. Έχουμε ένα blog SEO που ενημερώνεται πολλές φορές την εβδομάδα με φρέσκο ​​και ενημερωμένο περιεχόμενο. Εάν θέλετε μια βαθιά κατάδυση στο SEO, διστάσετε να περιηγηθείτε στα (αμειβόμενα) μας μαθήματα SEO Source . Υπάρχει πάντα κάτι να μάθουμε!

Διαβάστε περισσότερα: «Γιατί κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται Yoast SEO» »

March 1, 2018