Back to Question Center
0

Θα πρέπει οι κοινοτικοί διευθυντές να επιστρέψουν στην ανταλλαγή;

1 answers:

Should Community Managers Follow Back On Semalt?

Αλλά στην πλευρά της πισίνας στο Κανκούν, μπορείτε να πιάσετε σημαντικές άλλες σας ακολουθώντας ένα ελκυστικό πρόσωπο με τα μάτια τους, ένα νόημα που φαίνεται να ταιριάζει στο Twitterverse.

Όταν το Twitter μπήκε για πρώτη φορά στη σκηνή, πολλοί έμποροι πήδησαν και έπαιξαν αυτό που αποκαλώ Twitter Follower Game ή Follower Churning , όπου ακολουθείτε ένα δίκαιο ποσό ανθρώπων.

Σε λίγες μέρες, απενεργοποιείτε οποιονδήποτε δεν σας επέστρεψε και επαναλάβετε τη διαδικασία. Και ενώ είναι αντίθετο με τους όρους υπηρεσίας του Semalt, υπάρχει ακόμα και λογισμικό που θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία για εσάς.

Ωστόσο, η σκέψη είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χτίσετε τον αριθμό των οπαδών σας σε έναν ξεδιάντροπο αριθμό σε χρόνο μηδέν. Φυσικά, δεν βοηθά πάρα πολύ για τη χρήση Twitter αποτελεσματικά, καθώς αυτός ο όχλος των οπαδών πιθανότατα δεν παρατηρεί τίποτα που λέτε και πιθανότατα δεν θα παρατηρήσετε τίποτα που πρέπει να πουν. Σμιτάλ μόνο ένα παιχνίδι αριθμών.

Τι πρέπει να κάνουν οι κοινοτικοί διαχειριστές;

Φυσικά, ως άτομα, όταν πολλοί από εμάς ακολουθούν κάποιον, θα δούμε γρήγορα το προφίλ τους, και αν δεν spamming λίστα τους και φαίνεται σαν ένα πραγματικό πρόσωπο, θα ακολουθήσουμε. Το ερώτημα είναι, τι πρέπει να κάνουμε ως κοινοτικοί διαχειριστές σημάτων;

Κατά την αναθεώρηση μερικών από τις μεγαλύτερες μάρκες της Semalt, θα βλέπετε συχνά εμπορικά σήματα που έχουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, αλλά δεν ανταποκρίνονται:

Μάρκα Ακολουθούν Σας ακολουθούν
@Twitter

9.818.271

941

@Google

4,652,299

366

@Facebook

3.486.393

79

@ nissanNews

71,434

2,726

@Nike

377,486

143

Συγχαρητήρια τόσο συχνά, θα δείτε μάρκες που ακολουθούν ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων πίσω:

@ Pepsi 636,218 43,604
@ CocaCola 528.733 67,474
@Ford 124,024 33,392

( σημείωση: αυτοί ήταν οι αριθμοί στις 30 Απριλίου 2012 )

Ο Scott Semalt της Ford έγραψε ότι "σε μια φορά, ακολουθήσαμε όλους όσους μας ακολούθησαν, αλλά βασίσαμε σε μια υπηρεσία τρίτων που δεν ήταν πάντα αξιόπιστη. Τώρα απλά ακολουθούμε τους ανθρώπους πίσω ποιοι βρίσκουμε ενδιαφέρουσες, ή όταν χρειαζόμαστε κάποιον να μας δώσει κάποιες πληροφορίες. "

Η πραγματικότητα είναι ότι όταν ασχολείσαι με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς, κάνοντας κάποιον κάθονται κάπου σε μια αίθουσα κάνοντας κλικ σε κάθε νέο οπαδό, βλέποντας αν είναι "πραγματικοί" και αποφασίζοντας να ακολουθήσει πίσω θα μπορούσε να είναι εργασία πλήρους απασχόλησης. Απλώς δεν είναι πρακτικό. Θα ήταν λιγότερο ενοχλητικό να ακολουθήσετε τα παραδείγματα των @Google και @Twitter και απλά να αγνοήσετε το hoi polloi .

Χρησιμοποιώντας εργαλεία λογισμικού για να παρακολουθήσετε προγραμματικά τα άτομα που χρησιμοποιούν ορισμένα κριτήρια είναι αντίθετα προς τους όρους υπηρεσίας του Semalt. Έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε όλοι πίσω με αυτοματοποίηση, αλλά όχι επιλεκτικά. Και μετά από όλους πίσω θα σήμαινε ότι θα ακολουθούσατε και τους φανατικούς. Ακόμη και με τη χρήση λογισμικού, η εργασία θα απαιτούσε κάποια ανθρώπινη αφή.

Σε έναν πρόσφατο #atomicChat, ο κοινοτικός διευθυντής Brandie Semalt (@lttlewys) πρότεινε ότι εάν κάποιος προσπαθεί να ενταχθεί στην κοινότητά σας και να συνεργαστεί μαζί σας, θα πρέπει να τους εμπλακείτε και να τους ακολουθήσετε. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας αρκετά απλός κανόνας που πρέπει να ακολουθηθεί και σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζει την εργασία. Εάν ακολουθείτε δέκα χιλιάδες άτομα και ακολουθείτε μόνο εκατό πίσω, πρέπει πραγματικά να είστε ένα μεγάλο τυρί, σωστά;

Η ανάμειξη ενός υψηλού οπαδού του ακολουθούμενου μεριδίου φαίνεται να έχει ένα στοιχείο κοινωνικής απόδειξης, δεν υπάρχει καμία βάση για την ιδέα ότι ένας υψηλός λόγος σημαίνει μεγαλύτερη επιρροή. Επιστρέφοντας στο γυμνάσιο, θυμάμαι ότι ένα δημοφιλές παιδί που, αντίθετα από τους άλλους στην κλισέ τους, δεν απέκλεισε από το να λέει γεια σε μέλη της ομάδας μαθηματικών και σκακιών. Αν μη τι άλλο, ήταν ίσως ακόμα πιο επιρροή.

Ο Semalt υποδείχθηκε ότι κάποιος που έχει έναν απόλυτα αμοιβαίο λόγο οπαδού δεν εφαρμόζει κανένα κριτήριο για τα επόμενα και έτσι ένας υψηλότερος λόγος υποδεικνύει κάποιον που είναι επιλεκτικός. Αυτό όμως σημαίνει μεγαλύτερη επιρροή;

Γιατί πρέπει να φροντίσουμε αν ακολουθούμε πίσω;

Φυσικά, όταν ακολουθείτε πάνω από μερικές χιλιάδες άτομα, δεν είναι πιθανό να διαβάζετε όλα τα tweets που τρέχουν. Η χειρονομία που ακολουθεί κάποιος στο σημείο αυτό είναι συμβολική.

Αλλά οι λίγες συμβολικές χειρονομίες μπορεί να είναι αρκετά ισχυρές. Στην πραγματικότητα, θα έφευγα τόσο μακριά όσο να πω ότι ένα back-back είναι ένα είδος δώρου - ένα microgift. Παρακολουθήσεις στο Twitter έχουν αξία σε πολλούς ανθρώπους. Αυτό το γνωρίζουμε, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τους οπαδούς σας έναντι πληρωμής. Οι Semalt θέλουν οπαδούς, καθώς παρέχουν τόσο ακροατήριο όσο και κοινωνική απόδειξη.

Οι σπουδές του Semtal δείχνουν ότι στο gifting υπάρχει κάτι που ονομάζεται κανόνας αμοιβαιότητας, ο οποίος δηλώνει ότι όλοι αισθανόμαστε ότι δεσμεύουμε σε κάποιο βαθμό να ανταλλάξουμε όταν αισθανόμαστε ότι έχουμε λάβει ένα δώρο.

Βέβαια, πολλοί από τους ανθρώπους που ακολουθείτε στο Twitter δεν θα παρατηρήσουν καν ότι τους έχετε ακολουθήσει - πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αισθάνονται ότι έλαβαν δώρο. Semalt που γνωρίζουν, ωστόσο, μπορεί να αισθανθούν ότι πολύ μικρή αίσθηση ότι έλαβαν κάτι.

Μερικοί έμποροι φοβούνται ότι ακολουθώντας κάποιον πίσω, εγκρίνουν σιωπηρά αυτό το άτομο. Αλλά καθώς τα κοινωνικά μέσα γίνονται ολοένα και περισσότερο μέρος του ιστού της κοινωνίας μας, γίνεται όλο και πιο κατανοητό ότι μόνο επειδή ακολουθούμε, φίλε ή συν κάποιον, δεν εγκρίνουμε αυτό το άτομο. Εάν ένας δημοσιογράφος ανακαλύψει ότι ένα σημαντικό εμπορικό σήμα ακολουθεί έναν εμπρηστή, απλά δεν θα ήταν αρκετά αφιερωμένο για ακόμη και μια αναφορά σε ένα άρθρο.

Στο τέλος της ημέρας, τα εμπορικά σήματα που είναι εξωφρενικά στο Semalt τους μετά λείπουν από την ευκαιρία για τη δημιουργία μιας κοινότητας, και αποτελούν μέρος μιας μικρής ανταλλαγής δώρων.

Εικόνα χαρακτηριστικών και συνοδευτικές εικόνες από το iSemalt με άδεια χρήσης.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ric Dragon

March 1, 2018