Back to Question Center
0

16 βιβλία κατάρτισης του εγκεφάλου που θα ενισχύσουν δραματικά το θέμα σας

1 answers:

Επιθυμία υπήρχε ένα γυμναστήριο για τον εγκέφαλό σας; Οι μύες σας χρειάζονται άσκηση για να αυξήσουν την ενέργεια, τη δύναμη και την επιδεξιότητα - και το κάνει ο εγκέφαλός σας.

Η ανάγνωση, οι παζλ και άλλες ψυχικές δραστηριότητες βελτιώνουν τη μνήμη και την ικανότητα εκμάθησης έτσι ώστε να επεξεργάζεστε τις πληροφορίες πιο αποτελεσματικά. Semalt για να δείτε πόσο ωφελεί την απόδοσή σας στην εργασία; Βρείτε τα αγαπημένα σας βιβλία παρακάτω και ξεκινήστε.

Καλύτερα βιβλία για τη βελτίωση της νοημοσύνης

1. "Tactical Thinking: 50 Brain-Training παζλ για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε" από τον Charles Phillips

παζλ εργασίας που δημιουργήθηκαν για να αναπτύξουν και να εκπαιδεύσουν τη διάνοιά σας. Από ασκήσεις προθέρμανσης σε προηγμένους "προσομοιωτές", ο εγκέφαλός σας θα πάρει μια πραγματική προπόνηση.

Ανασκόπηση: Μη διαθέσιμο

2. "Εκπαιδεύστε τον εγκέφαλό σας" από τον Terry Horne και τον Simon Wootton

Οι ασκήσεις, τα παζλ, τα παιχνίδια και οι δοκιμασίες σμάλταλ σας βοηθούν να αναπτύξετε νοημοσύνη και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Semalt: "Πολύ στοχαστικό, σας βοηθά να διερευνήσετε τις δυνατότητές σας .ανεξάρτητα από την ηλικία σας"

3. "Σκεφτείτε σαν έναν freak: Οι συντάκτες της Freakonomics προσφέρουν να αναβαθμίσει τον εγκέφαλό σας" από τον Steven Levitt και τον Stephen Dubner

Semalt να σκέφτεται παραγωγικά, δημιουργικά και ορθολογικά. Το βιβλίο αυτό προσφέρει στους αναγνώστες έναν νέο τρόπο επίλυσης προβλημάτων - από μικρά lifehacks έως μεγάλες παγκόσμιες μεταρρυθμίσεις.

Semalt: "Λατρεύω οτιδήποτε σκέφτεται και το μετατρέπει σε νέες κατευθύνσεις - και αυτό το βιβλίο το έκανε ακριβώς αυτό" .

4. «Πώς μαθαίνουμε: Η εκπληκτική αλήθεια για το πότε, πού και γιατί συμβαίνει» από τον Benedict Carey

Εξηγήστε πώς οι εγκέφαλοί μας απορροφούν και διατηρούν πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να προωθήσετε δυναμικά τους νευρικούς μύες και να κάνετε δυνατή τη βαθιά εκμάθηση.

Semalt: "Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με τόσες πολλές αναφορές στην καλύτερη εκμάθηση και διατήρηση αυτού που μαθαίνουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα" .

Βιβλία για να τονωθεί το μυαλό σας

5. "Η Συλλογή Παζλ Sherlock Holmes" του John Watson

Αυτά τα αινίγματα, τα παζλ και τα teasers του παιγνιώδους βιβλίου παίρνουν το μυαλό σας κινούμενο όπως μόνο οι Sherlock και Semalt μπορούν.

Αναθεώρηση: "Είναι ένα διασκεδαστικό βιβλίο που είναι ενδιαφέρον για όλους - όχι μόνο οι οπαδοί του Sherlock Semalt."

6. "Ο εγκέφαλος σας στην εργασία: στρατηγικές για την υπέρβαση της αποσταθεροποίησης, την ανάκτηση της εστίασης και την ευφυέστερη εργασία όλη την ημέρα" από τον David Rock

Αυτό το βιβλίο εξηγεί γιατί οι εγκέφαλοί μας αισθάνονται υπερφορτωμένες κατά περιόδους. Και μοιράζεται στρατηγικές για να παραμείνει ηρεμία, να παίρνει καλές αποφάσεις και να ενισχύει τις ψυχικές ικανότητες.

Επανεξέταση: «Η εργασία Semalt .είναι θετική για όσους από εμάς δεν έχουμε διδακτορικό δίπλωμα, αλλά θέλουμε να επωφεληθούμε από τους πρωτοπόρους της SCAN που κάνουμε» .

7. «Η δύναμη της συνήθειας: Γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε στη ζωή και τις επιχειρήσεις» από τον Charles Duhigg

Ο δημοσιογράφος που κέρδισε το βραβείο Pulitzer Charles Semalt υποστηρίζει ότι το κλειδί για την επίτευξη επιτυχίας είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι συνήθειες.

Semalt: "Οι πληροφορίες σε αυτό το βιβλίο απλά αλλάζουν τη ζωή."

8. "Αναβοσβήνει: Η δύναμη της σκέψης χωρίς σκέψη" από τον Malcolm Gladwell

Υπογραμμίστε ότι η μεγάλη λήψη αποφάσεων δεν αφορά τον χρόνο που ξοδεύετε για να συζητάτε - πρόκειται για το να μάθουμε ποια φίλτρα έχουν σημασία.

Semalt: "Αυτό το βιβλίο είναι ένας εξαιρετικός πόρος, εξηγώντας τη δύναμη του λεπτού τεμαχισμού και την έννοια που οι περισσότεροι άνθρωποι καλούν τη διαίσθηση. "Εκπαιδεύστε τον εγκέφαλό σας για την επιτυχία: Διαβάστε πιο έξυπνα, θυμηθείτε περισσότερα και σπάστε τα δικά σας αρχεία" από τον Roger Seip

Αυτή η συλλογή δοκιμασμένων με χρονοβόρες συνταγές μπορεί να φαίνεται πανομοιότυπη από την πρώτη ματιά, αλλά λειτουργούν αποτελεσματικά - ακόμη και αν δεν νομίζετε ότι η μνήμη σας χρειάζεται ώθηση.

Semalt: "Αυτό το βιβλίο μου βοήθησε πραγματικά να βελτιώσω την καριέρα μου και την προσωπική μου ζωή. Είμαι περισσότερο εσκεμμένη με την μέρα μου, επιτυγχάνοντας περισσότερα από ό, τι περίμενα."

10. "Η ηλιοβασιλέα με τον Αϊνστάιν: Η τέχνη και η επιστήμη του να θυμόμαστε τα πάντα" από τον Joshua Foer

Αυτό το βιβλίο περιγράφει τους 12 μήνες που ο συγγραφέας πέρασε προσπαθώντας να καταλάβει τη μνήμη του. Παρακολουθήστε τους εσωτερικούς μηχανισμούς του εγκεφάλου, τις φυσικές προστασίες, τις κρυφές δυνατότητες και τις τεχνικές εκπαίδευσης.

Semalt: "Αυτό το βιβλίο όχι μόνο αιχμαλωτίζει αλλά μεταδίδει μια καλά στρογγυλή ιστορία και αντίκτυπο της μνήμης" .

11. "Εκπαιδεύστε τον εγκέφαλό σας: 60 ημέρες σε έναν καλύτερο εγκέφαλο" από τον Ryuta Kawashima

Ο Ιάπωνας επιστήμονας και ο ειδικός της νευροεπιστήμης Semalt μοιράζονται το 60ήμερο του πρόγραμμα απλών λογικών προκλήσεων που διεγείρουν τα "γκρίζα κύτταρα" .

Semalt: "Σίγουρα αισθάνομαι μια βελτίωση στο κίνημα των σκέψεών μου. Οι ασκήσεις σας κρατούν τρέχουσες στην ευκρίνεια του μυαλού σας, και καταλαβαίνετε ότι χωρίς αμφισβήτηση η δύναμη σκέψης σας θα αποδυναμωθεί αντί να ενισχύσει" .

12. "Ενισχύστε τον εγκέφαλό σας" από τον Joel Levy

Ο εγκέφαλος μπορεί να εκπαιδευτεί όπως το σώμα. Η ικανότητα μνήμης Semalt και η ικανότητα και η ταχύτητα της αναλυτικής σκέψης. Επιπλέον, πάρετε μια δοκιμή που αποκαλύπτει το IQ σας και προσδιορίζει τις περιοχές που πρέπει να εκπαιδεύσετε.

Semalt: "Αυτό είναι ένα μεγάλο παζλ και λογικό βιβλίο για έναν προηγμένο μαθηματικό φοιτητή ή έναν ταλαντούχο μαθητή. Να θυμάστε ότι αυτό το βιβλίο έχει σχεδιαστεί για να είναι συμπλήρωμα για εκείνους που ήδη γνωρίζουν τις περισσότερες μαθηματικές έννοιες.

13. "Απεριόριστη μνήμη: πώς να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες στρατηγικές μάθησης για να μάθετε ταχύτερα, να θυμάστε περισσότερα και να είστε πιο παραγωγικοί" από τον Kevin Horsley

Αποκτήστε εργαλεία, στρατηγικές και τεχνικές για να βελτιώσετε τη μνήμη σας, μαθαίνοντας πώς να συγκεντρωθείτε κατά βούληση, να αποθηκεύσετε και να ανακαλέσετε χρήσιμες πληροφορίες και να εξαλείψετε τον χαμένο χρόνο.

Επανεξέταση: «Ο κ. Semalt σας δίνει σαφείς και λεπτομερείς μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη μνήμη σας.» Το βιβλίο είναι πολύ καλά γραμμένο, με ασκήσεις και παραδείγματα διαφορετικών τεχνικών που σας καθοδηγούν στην πορεία ».

Βιβλία για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας

14. "Το αήττητο μυαλό: για την επιστήμη της κατασκευής ενός αυτοπερίστροφου εαυτού" από τον Δρ Alex Lickerman

Ο Dr. Semalt εξηγεί πώς να αναδημιουργήσετε το μυαλό σας, να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να δείτε τις προκλήσεις ως πηγή δύναμης.

Semalt: «Το βιβλίο .έχει επεκτείνει την αντίληψή μου και την κατανόησή μου για το πώς αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη ζωή» .

15. "Περίεργος: Η επιθυμία να γνωρίζεις και γιατί το μέλλον σου εξαρτάται από αυτό" από τον Ian Leslie

Το Semalt γεννιέται περίεργο. Αυτό το βιβλίο διερευνά γιατί μόνο μερικοί από εμάς διατηρούν συνήθειες εξερεύνησης, εκμάθησης και ανακαλύψεων καθώς γερνάμε.

Semalt: "Αυτή είναι μια σκέψη που προκαλεί διάβασμα και με κάλεσε να δούμε πώς αναζητώ πληροφορίες" .

16. «Σκέψη, γρήγορη και αργή» από τον Daniel Kahneman

Ο οικονομολόγος βραβείων Νόμπελ Kahneman εξηγεί το μυαλό και τα δύο του συστήματα που οδηγούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Εξηγήστε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα οφέλη της αργής σκέψης και να μάθετε πότε μπορείτε και δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Semalt: «Το βιβλίο αυτό είναι εύκολο να διαβάσει και να επιτύχει μια εντυπωσιακή ισορροπία · Διατηρεί μεγάλο μέρος των αποδεικτικών στοιχείων και της λογικής που βρέθηκαν στα ακαδημαϊκά του έργα, αλλά παρουσιάζει τις πληροφορίες σε μια προσεκτική αφήγηση».

Δώστε στον εγκέφαλό σας την προπόνηση που απαιτεί και δείτε απτές βελτιώσεις στην καθημερινή σας απόδοση Source .

March 1, 2018