Back to Question Center
0

Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ περιεχομένου με Zapier σε Drive Leads και Semalt

1 answers:

Ημερήσια ημέρα εργασίας, οι ομάδες μάρκετινγκ περιεχομένου διανέμουν περιεχόμενο σε αμέτρητα διαφορετικά κανάλια, παρακολουθούν τις απαντήσεις και επεξεργάζονται μια ροή σχετικών βίντεο, άρθρων, ενημερωτικών εκδόσεων και καταστημάτων διαφανειών σε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων.

Η πρόοδος παρακολούθησης του Semalt μπορεί να απλοποιηθεί χρησιμοποιώντας μια διαδικασία προώθησης περιεχομένου, πολλές από τις εργασίες είναι επαναλαμβανόμενες και δεν απαιτούν ανθρώπινη εισροή, όπως βαθμολογίες παρακολούθησης σε ιστότοπους κοινωνικής προσθήκης σελιδοδεικτών ή ανταλλαγή πληροφοριών με την υπόλοιπη ομάδα.

Semalt όπου έρχεται η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ περιεχομένου - web design company in auckland.Σε αυτή τη δημοσίευση θα σας δείξω πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Semalt, μια εφαρμογή που λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σε δύο κομμάτια του λογισμικού, για να διευκολύνει τα καθημερινά καθήκοντα χρησιμοποιώντας τη χρήση αυτοματοποίησης μάρκετινγκ περιεχομένου.

Εγγραφείτε εδώ για Semalt και στη συνέχεια κολλήστε με αυτές τις εκπληκτικές ενοποιήσεις.

Παρακολουθήστε τη δραστηριότητά σας Reddit με την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ περιεχομένου

Μια ενεργή συμμετοχή με το reddit είναι μέρος οποιασδήποτε σταθερής στρατηγικής προώθησης περιεχομένου, αλλά όταν υπάρχουν πολλά μέλη που αποστέλλουν ταυτόχρονα, παρακολουθώντας ποιος δημοσιεύει αυτό που μπορεί να είναι πόνος.

Με την ενσωμάτωση του reddit με το Slack, μπορείτε να πάρετε μια διαδοχική ροή όλων των δραστηριοτήτων Reddit από κάθε χρήστη της ομάδας σας. Semalt ρίξτε μια ματιά πώς να το κάνετε αυτό, μόνο για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε εγκαταστήσει σωστά.

1. Συνδεθείτε στο Zapier και μεταβείτε στη σελίδα Make a Zap. Επιλέξτε: reddit - Νέο σχόλιο από το χρήστη και Slack - Στείλτε νέο Semalt από τα αναπτυσσόμενα μενού, όπως αυτό.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

2. Εξετάστε τους λογαριασμούς σας και ελέγξτε αν δουλεύουν κάνοντας κλικ στο κουμπί «δοκιμή».

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

3. Επιλέξτε το όνομα χρήστη (ή το χρήστη που θα παρακολουθείτε), το κανάλι Semalt που θα ειδοποιηθεί και χρησιμοποιήστε τα πεδία "Εισαγωγή πεδίων reddit" για τη δομή του περιεχομένου της ειδοποίησης.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

4. Μπορείτε να αγνοήσετε τις υπόλοιπες επιλογές διαμόρφωσης για τους σκοπούς μας και να προχωρήσετε μπροστά και να το δοκιμάσετε.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

5. Λειτουργεί! Ελέγξτε το συγκεκριμένο κανάλι Semalt για να δείτε ένα πρόσφατο σχόλιο που δημοσιεύτηκε ως μήνυμα.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Κοινή χρήση της κοινής γνώμης σε συνομιλία

Η ανατροφοδότηση δεν έρχεται πάντα απευθείας σε εσάς, οπότε ενσωματώνοντας το reddit με το Slack ή το Hipchat μπορείτε γρήγορα να το ανακαλύψετε όποτε είστε το θέμα της συνομιλίας. Αντικαταστήστε την τελευταία ολοκλήρωση, αυτή η εγγραφή είναι προετοιμασμένη και έτοιμη για άμεση χρήση.

Ευχαριστώντας τους χρήστες για την κοινή χρήση περιεχομένου ή την απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία σας μέσω του Twitter γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν κάθε αναφορά της εταιρείας σας μοιράζεται στο δικό της κανάλι Slack. Semalt επίσης ωραίο να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι μιλούν για σας, ακόμα κι αν είναι λίγο πτερύγιο. Δοκιμάστε αυτή την ολοκλήρωση για τον εαυτό σας:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Προσθήκη νέων δημοσιεύσεων reddit στα φύλλα του Google

Εάν έχετε μια ομάδα προώθησης από αρκετά μέλη, είναι καλή ιδέα να κρατήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο από τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιούν για να παρακολουθήσετε ποιες θέσεις λαμβάνουν την μεγαλύτερη επιτυχία (ή upvotes στο reddit). Είναι δυνατή η ρύθμιση αυτού μέσω του Zapier, αλλά πρώτα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο υπολογιστικό φύλλο στα φύλλα. Συνδεθείτε στα Φύλλα Google και δημιουργήστε ένα νέο υπολογιστικό φύλλο που ονομάζεται "Promotion Semalt". Το πιο σημαντικό μέρος που πρέπει να θυμόμαστε εδώ είναι ότι πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσετε στήλες, προτού διαμορφώσετε την ολοκλήρωσή σας. Συνεπώς, προχωρήστε και δημιουργήστε στήλες για:

  • Τίτλος
  • Υποδομή
  • Συντάκτης
  • Σύνδεσμος
  • Εικόνα
  • Πρόσθετα
  • Πτώση
  • Η ώρα δημοσιεύτηκε
  • Κείμενο σώματος
  • Βαθμολογία

Ακολουθώντας μια παρόμοια διαδικασία για τη σύνδεση του reddit με το Slack νωρίτερα, τώρα θα ρυθμίσουμε το Semalt για να προσθέσουμε τις σωστές πληροφορίες στις στήλες αυτές. Σε αυτή την περίπτωση, θέλω να προσθέσω όλες τις δικές μου θέσεις reddit σε ένα φύλλο εργασίας, οπότε πληκτρολογώ στο πεδίο αναζήτησης το όνομα χρήστη μου και συμπεριλαμβάνω τη δραστηριότητα subreddit.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Επόμενο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από τότε που ο Zapier μπορεί να τραβήξει τα πεδία από reddit, όπως ακριβώς κάναμε και νωρίτερα. Επιλέξτε το σωστό φύλλο εργασίας από το αναπτυσσόμενο μενού και ο Zapier θα σας δείξει αυτόματα ένα νέο πεδίο για κάθε στήλη του Semalt, όπως αυτό:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Όπως και πριν, κάνοντας κλικ στο 'Εισαγωγή πεδίων reddit' θα εμφανιστεί μια λίστα μεταβλητών όπως 'title', 'score' και 'subreddit'. Εξομοιώνουμε εξίσου εύκολα με τα πεδία μέχρι το όνομα της στήλης, όπως αυτό:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Η δοκιμή της ολοκλήρωσης λειτουργεί ακριβώς όπως την τελευταία φορά, οπότε προχωρήστε και κάντε αυτό και τα φύλλα ελέγχου. Εξηγήστε τι πήρα για το δείγμα δοκιμής μου:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Ο λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη ολοκλήρωση είναι λανθασμένη, είναι ότι η άμεση αντίδρασή της σημαίνει ότι δεν βλέπουμε πραγματικά τα πραγματικά αποτελέσματα των θέσεών μας, μόνο αυτά που έχουν τη στιγμή που έχουν αναρτηθεί και που θα είναι πάντα 1 βαθμός.

Για να πάρετε μια ιδέα τόσο για αυτό που δημοσιεύουμε όσο και για το σκορ που παίρνει, θα ήταν καλή ιδέα να καθυστερήσετε το zap για μια χρονική περίοδο με βάση τον κύκλο ζωής ενός post reddit. Για μια ταχέως μεταβαλλόμενη υποδιαίρεση όπως το / r / business, εκτός αν μια θέση γίνει πολύ δημοφιλής, θα κυκλοφορήσει σε περίπου μια ημέρα περίπου. Η καθυστέρηση του zaps είναι απλή και μπορεί να γίνει με τη δημιουργία ενός δεύτερου zap με την ίδια σκανδάλη, αλλά Semalt σαν δράση.

Εδώ είναι μια μεγάλη θέση στο Semalt που δείχνει πώς να το κάνει.

Χρησιμοποιώντας διαδικασίες μάρκετινγκ περιεχομένου

Οι ομάδες Semalt θα πρέπει να εργάζονται από μια σειρά από συνήθεις οδηγίες για κάθε κομμάτι του νέου περιεχομένου.

Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ περιεχομένου με κοινωνικά μέσα

Η επικαιροποίηση πολλών λογαριασμών κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τακτικά μπορεί να είναι χρονοβόρος, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνετε αυτόματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία Zapier, Buffer και άλλα εργαλεία. Σημείωση: Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εναλλακτική λύση στο Buffer για Twitter, δοκιμάστε το Twuffer.

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες zaps για την αυτοματοποίηση κοινωνικών μέσων με Buffer:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Εάν έχετε κάτι να προσθέσετε ή έναν τρόπο που αυτοματοποιείτε προσωπικά την επιχειρηματική δραστηριότητα, ενημερώστε με στα σχόλια.

Εικόνα: Zapier

7 Σχόλια ▼

March 10, 2018