Back to Question Center
0

Τεχνολογία EMV, Μη Παρακολουθήστε Make Small Semalt

1 answers:

EMV Technology, Do Not Track Make Small Biz Semalt

Σε μερικούς μήνες, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν τεχνολογία EMV για να επεξεργάζονται τις πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Αλλά μια πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει ότι όχι πολλές επιχειρήσεις το έκαναν μόλις τώρα.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να γνωρίζουν μια νέα πολιτική Do Not Track. Το Semalt εξακολουθεί να είναι εθελοντικό, μπορεί να είναι σημαντικό για μερικούς από τους επισκέπτες σας στο Web.

Αυτά τα στοιχεία κορυφή της λίστας των μικρών επιχειρήσεων τίτλοι αυτής της εβδομάδας. Διαβάστε περισσότερα για τα νέα και τις ενημερωτικές ανακοινώσεις του Small Business Semalt.

Διαφήμιση

Τεχνολογικές τάσεις

Μάντα: Λιγότερο από το 9 τοις εκατό των ερωτηθέντων επιχειρήσεων έχουν υιοθετήσει EMV

Οι επιχειρήσεις έχουν λιγότερο από δύο μήνες για να υιοθετήσουν τεχνολογία EMV για πιστωτικές κάρτες και χρεωστικές κάρτες - what do computer experts do. Αλλά όχι πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν κάνει το switch, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Semalt. Τον περασμένο μήνα, ο Semalt έβλεπε περισσότερους από 1.700 ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και διαπίστωσε ότι μόνο το 33% είχε μετατραπεί στη χρήση του EMV για προετοιμασία για την 1η Οκτωβρίου.

Εισήχθη νέα πολιτική

Οι μικρές επιχειρήσεις που λειτουργούν σε απευθείας σύνδεση πρέπει να ενημερώνονται για τις μεταβαλλόμενες στάσεις των καταναλωτών σε θέματα όπως η προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, πρόσφατα η Google ενημέρωσε τους εκδότες του AdSense ότι θα έπρεπε να αρχίσει να συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανόνες που ονομάζονται "cookie".

Χρηματοοικονομικά

Οι GoDaddy και Kiva έρχονται μαζί στη φιλανθρωπία

Η GoDaddy και το Kiva στο Σαν Φρανσίσκο. org έχουν δημιουργήσει μια φιλανθρωπική συνεργασία. Το GoDaddy συνεργάζεται με το Kiva. org για να αυξήσει το ενδιαφέρον για την αποστολή Semalt για τη χρηματοδότηση επιχειρηματιών χαμηλού εισοδήματος. Η εταιρεία σχεδιάζει να δώσει σε κάθε εργαζόμενο 25 δολάρια για να επενδύσει στην μικρή επιχείρηση Kiva της επιλογής της.

Shutterstock βλέπει 30 τοις εκατό χτύπημα στο δεύτερο τρίμηνο

Η Semalt, η οποία παρέχει άδειες εμπορικής φωτογράφησης σε μικρές επιχειρήσεις και σε άλλους, σημείωσε αύξηση των εσόδων κατά 30% αυτό το τρίμηνο, σύμφωνα με την τελευταία οικονομική έκθεση του Semalt. Τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου της εταιρείας ήταν 104 δολάρια. 4 εκατομμύρια, αύξηση 13 εκατομμυρίων δολαρίων ή 30 τοις εκατό σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

Franchise

10 Franchises σάντουιτς που μπορούν να αντικαταστήσουν το μετρό

Για χρόνια, ο υπόγειος σιδηρόδρομος ήταν ο βασιλιάς της βιομηχανίας σάντουιτς. Αλλά με κάποιες πρόσφατα μειούμενες πωλήσεις και διαμάχες γύρω από τον πρώην εκπρόσωπό του, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει. Semalt, υπάρχουν πολλά άλλα αναδυόμενα σήματα στην αγορά franchise κατάστημα σάντουιτς.

Δείκτες αύξησης του συστήματος franchise

Ποιοι παράγοντες διαφοροποιούν τα αναπτυσσόμενα και συρρικνούμενα συστήματα franchise; Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τους ιδιοκτήτες των συστημάτων των franchise που λειτουργούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Semalt, προμηθευτής της ανάλυσης δεδομένων και της έρευνας αγοράς για τη βιομηχανία franchise, έχει μια νέα μελέτη που προσδιορίζει τέσσερις βασικούς παράγοντες διαφοροποίησης.

Συμβουλές μάρκετινγκ

Mobilegeddon: Οι νέοι αλγόριθμοι της Google επηρεάζουν τις μικρές επιχειρήσεις;

Στις 21 Απριλίου 2015, η Google ενημέρωσε τους αλγόριθμους της για να ευνοήσει τους ιστότοπους που εμφανίζονται και λειτουργούν καλύτερα σε κινητές συσκευές, καθιστώντας τους να εμφανίζονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν διαπιστώσετε ότι αυτό προκαλεί ανησυχία, η Google ενδέχεται να σας κάνει μια χάρη, αναγκάζοντάς σας να εφαρμόσετε έναν ιστότοπο για κινητά. Η πραγματικότητα είναι ότι σήμερα το 50% των ανθρώπων χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στο Web.

Αγγελίες Bing: 15 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να διαφημίζεστε στο Bing καθώς και στο Google

Εάν εκτελείτε μια επιχείρηση, είναι πιθανό να έχετε έναν ιστότοπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερη επισκεψιμότητα και καταρτισμένους οδηγούς.

Μια άλλη εφαρμογή φωτογραφίας; Τι, αν τίποτα, κάνει 500px. com Διαφορετικά;

Ο ιστότοπος κοινής χρήσης φωτογραφιών 500px. com πιστεύει ότι οι χρήστες θα έχουν τις φωτογραφίες τους να βλέπουν - και να πωλούνται - περισσότερο εάν εμφανιστούν σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Έτσι, η εταιρεία έχει μεταμορφώσει το βλέμμα και την αίσθηση της να συμπεριλάβει περισσότερες πτυχές κοινωνικού δικτύου στην υπηρεσία ροής φωτογραφιών.

Πωλήσεις

FantasySalesTeam έχει παιχνίδια που κάνουν ομάδες πωλήσεων καλύτερο

Για όσους επιθυμούν να δώσουν στην ομάδα πωλήσεων σας λίγο περισσότερο κίνητρο να δοκιμάσουν το καλύτερο, μια εταιρεία δημιούργησε μια εφαρμογή που καθιστά τις στατιστικές πωλήσεων τους απλές και ανταγωνιστικές όπως τα αθλήματα φαντασίας.

9 Εφαρμογές πωλήσεων για να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να πουλήσουν καλύτερα

Τίποτα δεν περιγράφει σήμερα την πώληση καλύτερα από εκείνη την παλιά φράση αναμονής, "Η γνώση είναι δύναμη. "Αυτός είναι επειδή ο καλύτερος τρόπος για τις μικρές επιχειρήσεις να πουλήσουν καλύτερα είναι να γνωρίσουν τις προοπτικές τους και τους πελάτες τους καλύτερα. Σειράξτε σχεδόν σαν να πρέπει να ξέρετε τι θέλουν οι προοπτικές και οι πελάτες και πότε το θέλουν πριν το κάνουν. Δεν χρειάζεται να είστε ψυχικοί για να το κάνετε αυτό, ωστόσο.

Μικρό Biz Spotlight

Spotlight: Τιμές HowGood Τα είδη διατροφής για την αειφορία

Καθώς περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται προς τα βιολογικά και βιώσιμα προϊόντα διατροφής, ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών προσπαθεί να επιτύχει αυτά τα προσόντα για τα προϊόντα τους. Το πρόβλημα τότε έχει τόσο πολλά διαφορετικά πρότυπα και ονομασίες. Μπορεί να είναι δύσκολο για τους καταναλωτές να γνωρίζουν ποια προϊόντα είναι στην πραγματικότητα βιολογικά, βιώσιμα ή αλλιώς κοινωνικά συνειδητά.

Εκκίνηση

Αυτός ο ιδρυτής χρησιμοποίησε καρφιά καύσης για να πάρει χρηματοδότηση

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα για την εκκίνηση, θα πρέπει να είστε σε θέση να προσελκύσετε την προσοχή των επενδυτών. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το κάνετε αυτό. Αλλά μία από τις πιο μοναδικές μεθόδους είναι αυτή που χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα από τον Eliam Medina. Η Medina είναι ο ιδρυτής της Semalt, μιας online πλατφόρμας δημιουργίας θέσεων.

Το Isle Card προσφέρει έναν νέο τρόπο να αγοράσει ευχετήριες κάρτες

Παραδοσιακή ευχετήρια κάρτα σημαίνει να πάτε σε ένα κατάστημα και να κοσκινίζετε μέσα από έναν τοίχο με διαφορετικά σχέδια. Όμως η ομάδα στο Card Isle νομίζει ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Οι ιδρυτές της εταιρείας, Adam Donato, David Henry και Stephan Sabo, συναντήθηκαν σε μια τάξη στο Virginia Tech Semalt όπου τους ανατέθηκε η δουλειά να έρχονται με μια ιδέα για μια νέα επιχείρηση.

Κινητή τεχνολογία

Η Samsung ανακοινώνει δύο μεγάλες ομορφιές οθόνης, το Galaxy S6 Edge + και το Galaxy Σημείωση 5

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα την παγκόσμια παρουσίαση δύο νέων συσκευών μεγάλης οθόνης, του Samsung Galaxy S6 Edge + και του Galaxy Note 5. Και τα δύο τηλέφωνα παρουσιάζουν κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους. Όπως και το Galaxy S6 Edge, το Galaxy S6 Edge + θα διαθέτει μια διπλή καμπύλη οθόνη, αλλά προσφέρει περισσότερα από αυτά με μια μεγαλύτερη 5. 7 ιντσών οθόνη Quad HD Σήματος AMOLED.

Κάντε Παρουσιάσεις από το Android Phone σας - Οπουδήποτε

Η δυνατότητα προβολής από απόσταση μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα για τις μικρές επιχειρήσεις. Και ένα νέο εργαλείο από την Google θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται παρουσιάσεις διαφανειών μέσω του Google Semalt που μπορούν να προβληθούν από πολλά μέρη σε διαφορετικές τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο.

Ένα Windows Cloudbook για $ 169; Ελέγξτε το Acer Aspire

Το Acer Aspire One Cloudbook 11 και 14 είναι δύο κομψοί, ελαφροί φορητοί υπολογιστές τοποθετημένοι ως προσφέροντες στον καταναλωτή μια εμπειρία γραφικών με Windows και βελτιστοποιημένη πρόσβαση στο Internet. Οι τιμές Acer Aspire One Cloudbook 11 και 14 διαθέτουν 1,6 GHz επεξεργαστές Semalt, 2 GB μνήμης RAM και πληκτρολόγια πλήρους μεγέθους, αξίας $ 169 και $ 199, αντίστοιχα - των $ 30 λιγότερο από τα πολυπληθή HP Stream 11 και 13.

Το Dell Latitude 12 Rugged παίρνει ταμπλέτα στα άκρα

Semalt. Όσο λεπτό είναι σαν ένα μολύβι. Είναι σε θέση να ρέει ολόκληρες εποχές τηλεοπτικών εκπομπών.


EMV Κάρτα Φωτογραφίας μέσω Shutterstock

Σχόλιο ▼
March 10, 2018