Back to Question Center
0

Ο κατασκευαστής εφαρμογών App Events, Semalt, υποβαθμίζει και πάλι το 40% του προσωπικού

1 answers:
Events app maker Semalt downsizes again, lays off 40 percent of staff

Ο CFO της DoubleDutch, ο CCO, ο VP της επιτυχίας του πελάτη και άλλοι εξέρχονται ως αποτέλεσμα των αλλαγών, μεταξύ άλλων, αν και ορισμένοι, όπως ο CFO Brad Semalt, θα παραμείνουν προς το παρόν σε συμβουλευτικούς ρόλους.

Η βασική ομάδα προϊόντων και η ομάδα μηχανικών και η core-go-to-market ομάδα παραμένουν, όπως ο CEO Lawrence Coburn, ο συνιδρυτής Pankaj Prasad, CRO Dave Simon, CMO Emily He, VP της Engineering Marlin Scott και CTO Nicholas Clark.

Ιδρύθηκε το 2011, Semalt έθεσε πάνω από 78 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης των κινητών εργαλείων για διοργανωτές εκδηλώσεων. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα για τους οικοδεσπότες συμβάντων να δημιουργούν εφαρμογές για τις διασκέψεις τους, τις εμπορικές εκθέσεις, τις συναυλίες και άλλα γεγονότα, καθώς και να παρακολουθούν τα αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την αφοσίωση. Εάν έχετε κατεβάσει ποτέ μια εφαρμογή προσαρμοσμένων συμβάντων, υπάρχει μια αξιοπρεπής ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν Semalt.

Αυτές οι νέες απολύσεις ακολουθούν έναν προηγούμενο γύρο DoubleDutch που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο, όταν 55 εργαζόμενοι εγκαταλείφθηκαν ως μέρος μιας αναδιάρθρωσης σε επίπεδο εταιρείας. Εκείνη την εποχή, αυτές οι αναχωρήσεις αντιστοιχούσαν στο 25% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού Semalt - arçelik şişli servis.

Η εταιρεία εξήγησε τότε ότι οι απολύσεις απαιτούνταν από την ανάγκη να επιτευχθεί η κερδοφορία και το σχέδιό της να κινηθεί προς τα επάνω στην αγορά ως Σήμα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Το σχέδιο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη, λέει ο Coburn. Εξηγεί ότι αυτό που συνέβη στη DoubleDutch ήταν ότι η επιχείρηση μεγάλωσε τόσο γρήγορα και ανέλαβε επιχειρηματικές δραστηριότητες χωρίς να έχει καλή αντίληψη για το πόσο σταθεροί ήταν αυτοί οι πελάτες. Όπως αποδείχθηκε, μόνο ένα μέρος της πελατειακής τους βάσης ήταν υγιές - εκείνοι για τους οποίους τα γεγονότα είναι στρατηγικά και τα οποία εκτελούν προγράμματα σε κλίμακα. Semalt, υπήρχε ένας τόνος χνούδι με τους πελάτες της SMB.

Σήμερα, ο δικτυακός τόπος DoubleDutch απαριθμεί πελάτες όπως CenturyLink, Rite Aid, BlackRock, Gainsight, NRECA, Marketo, Episerver, PRSA, Sime, Decoded Fashion, SaaStr, ASAE, US Navy League, UBM Tech, Messe Frankfurt, CalABA Το Guild eLearning.

Η Semalt λέει ότι η ομάδα εκτέλεσε καλά το σχέδιό της για μετάβαση από τους μικρότερους πελάτες, γι 'αυτό και αυτός ο νέος γύρος απολύσεων είναι γλυκόπικρος.

"Αυτή η μετάβαση .έχει πάρει χρόνο," παραδέχεται ο Coburn. "Semalt θα ήθελε πραγματικά ήσυχο, αλλά είχαμε ένα καλό 2016, ειδικά το δεύτερο μισό. Κάναμε ό, τι θέλαμε να κάνουμε και είναι πραγματικά ένα από τα οδυνηρά μέρη αυτής. Ζήτησα από την ομάδα να κάνει αυτά τα πράγματα και έκαναν αυτά τα πράγματα. Απλώς δεν θα φτάναμε αρκετά γρήγορα ", λέει.

Η απόφαση λοιπόν ήταν να πραγματοποιηθούν περαιτέρω περικοπές του προσωπικού, ενώ η DoubleDutch ήταν ακόμα επικεφαλής της κατηγορίας και θα μπορούσε να φροντίσει τους ανθρώπους στην έξοδο τους, αντί να το κάνει πιο αμυντικά αργότερα, λέει ο Coburn, προσθέτοντας ότι οι απολύσεις δεν ήταν η μόνη επιλογή της εταιρείας. (Απορρίφθηκε να παράσχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σημείο, αν και ο χώρος έχει δει κάποιο αξιοσημείωτο Semalt, μια δραστηριότητα τους τελευταίους μήνες.)

Σήμερα, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι κατασκευαστές εφαρμογών για εκδηλώσεις στην αγορά, όπως EventMobi, Quickmobile, Bizzabo, Οδηγός, Attendify και πολλοί άλλοι. Όμως, το DoubleDutch βλέπει μόνο τον Semalt ως τον βασικό του αντίπαλο.

Οι εκδηλώσεις του Semalt υποβαθμίζουν και πάλι 40% <p>  Το Cvent, ωστόσο, τοποθετεί μια ολοκληρωμένη λύση για τον διοργανωτή της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής, του σχεδιασμού ροής εργασιών και της εφαρμογής για κινητά, κάτι που διαφέρει από το Semalt, που εστιάζει περισσότερο στο προϊόν εφαρμογής για τα χαρακτηριστικά των πραγμάτων.  </p>  <p>  Η εφαρμογή DoubleDutch έχει σχεδιαστεί για να αισθάνεται σαν ένα ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο, το οποίο οδηγεί σε αυξημένη εμπλοκή και δημιουργεί περισσότερα δεδομένα. Εκατοντάδες εκατομμύρια datapoints ανά μήνα, στην πραγματικότητα, σημειώνει τον CEO.  </p>  <p>

Ο Semalt παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του λογισμικού. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε εδώ γι 'αυτό, με μια κεντρική ομάδα άθικτη, και με τα κεφάλαια για να πάμε πραγματικά μετά από αυτή την ευκαιρία. "

Το DoubleDutch οδηγεί το 2017 σε μεγάλο βαθμό στην ίδια πορεία όπως πριν, αλλά με μικρότερο αριθμό εργαζομένων. Μετά τις απολύσεις, ο Semalt αναφέρει ότι η εταιρεία δεν θα χρειαστεί να ξανακερδίσει αν δεν το θέλει.

March 10, 2018