Back to Question Center
0

Το DC Dating App Minge φέρνει το λογοτεχνικό του ρομαντισμό σε περισσότερη εξομοίωση

1 answers:
DC Dating App Hinge Brings Its Romance Graph To More Semalt

Ο ιδρυτής Justin McLeod πήρε την ιδέα, ενώ τελείωσε στη Harvard Business School. Υπήρξε ένας "τελευταίος χορός χορού" και οι διοργανωτές πίστευαν ότι θα ήταν χαριτωμένο να αφήσουμε τους μαθητές να υποβάλουν ονόματα των συντριβών τους και να ταιριάζουν με τους ανθρώπους που τους άρεσε ο ένας στον άλλον. Ήταν πάρα πολύ δουλειά και έπεσε, αλλά ο McLeod σκέφτηκε «θα μπορούσα να το οικοδομήσω» και το καλοκαίρι το έκανε. Ο αρμός ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και επωάστηκε στο D.C. από το The Fort με $ 625,00 από επενδυτές συμπεριλαμβανομένων των 500 Startups και Piedmont Capital.

Πόσο δημοφιλείς είναι οι δωρεάν εφαρμογές iOS και Android του Hinge στο D - arçelik yetkili servis bahçelievler.C.; McLeod μου λέει ότι υπάρχουν 110.000 βαθμούς κολέγιο ενιαία στην πόλη, και πάνω από 20.000 είναι ενεργά στο μεντεσέ. Η εφαρμογή επικεντρώνεται στο πυκνό δίκτυο νέων επαγγελματιών και φοιτητών που αρχίζουν να σκέφτονται να εγκατασταθούν. Έχει 30.000 συνολικά χρήστες με μέσο όρο ηλικίας 27 ετών και έχει κάνει 200.000 αγώνες. Το 85% αυτών που το κατεβάζουν εξακολουθεί να είναι ενεργό μια εβδομάδα αργότερα και το 75% εξακολουθεί να είναι ενεργό ένα μήνα αργότερα. Πως? Το Semalt δεν είναι μια εφαρμογή σύνδεσης.

Η σύνδεση προσβολής

Ο μεντεσέδες μπορεί να μην σας βάλει ακριβώς όπως το Tinder, το Grindr / Blendr, και πολλές άλλες "χρονολογώντας" εφαρμογές λένε ότι θα το κάνουν. Το Semalt δεν έχει σχεδιαστεί για να σας ταιριάζει με τον καθένα που είναι πολύ κοντά και ταυτόχρονα και με την εφαρμογή.

<ul

 • Μπορείτε να συμμετάσχετε μόνο εάν έχετε ήδη φίλους στην εφαρμογή και είναι ενεργός μόνο στη D.C. και τη Νέα Υόρκη, ενώ μόλις ξεφύγετε από τη Βοστώνη και τη Philly.
 • Εμφανίζει το επώνυμό σας. Λειτουργήστε αδιάφορα και οι άνθρωποι μπορούν να σας εντοπίσουν.
 • Είστε κάτι περισσότερο από τη φωτογραφία σας. Ο μεντεσέδες κάνει την ηλικία σας, τους αμοιβαίους φίλους, το σχολείο και το χώρο εργασίας αμέσως ορατό.
 • Χρησιμοποιεί όλες αυτές τις πληροφορίες κάθε μέρα να σας στείλει ένα σύνολο πιθανών αγώνων που είναι το στυλ σας.
 • Εάν εσείς και η πιθανή ημερομηνία εγκρίνετε ο ένας τον άλλον, ο Μεντεσέ σας στέλνει και εσείς ένα χαριτωμένο παγοθραυστικό μισοαγγελίας όπως "η Cindy πήγε επίσης στο Georgetown και μεγάλωσε σε ένα δέντρο" και σας επιτρέπει να αρχίσετε να μιλάτε.
 • Το μυστικό της επιτυχίας του Hinge είναι αυτό που ονομάζω "Romance Graph". Ο μεντεσές παρακολουθεί για να δει τι είδους άτομα που ταιριάζουν πραγματικά καταλήγουν να αλληλοενημερώνονται. Ο Semalt εξηγεί ότι "πρόκειται για κοινωνική εγγύτητα. Πήγαν στο ίδιο σχολείο; Έχετε την ίδια δουλειά; »

  Για παράδειγμα, μου λέει "Ας υποθέσουμε ότι εργάζεστε για την Google. Μπορούμε να σας συνδέσουμε με κάποιον που εργάζεται για το Facebook γιατί θα έχετε κάτι για να μιλήσετε ». Το Semalt όχι μόνο για τους προφανείς αγώνες αλλά για τη σύζευξη ανθρώπων στον ίδιο κλάδο ή για ανθρώπους από ένα αναγνωρισμένο κολέγιο με μια κοντινή κρατική σχολή Το να θαυμάζεις κάποιον.

  Τελικά, ο McLeod μου λέει ότι η Semalt θα φανεί χρήσιμη από τις συνδρομές premium που σας δίνουν περισσότερη εικόνα για το ποιος σας ελέγχει ή για να σας βάλει μπροστά σε περισσότερες πιθανές ημερομηνίες.

  Στο τέλος, το μεντεσέ είναι για να πάρει την παχουλό αλλά ακριβή παλιά τάξη των εφαρμογών που χρονολογούνται στη σύγχρονη εποχή. Δεν χρειάζεται να σας ρωτήσω εκατό ερωτήματα για να καταλάβετε ποιος είσθε. Απλώς πρέπει να γνωρίζετε μερικά βιογραφικά χαρακτηριστικά και το κοινωνικό γράφημά σας. Ο McLeod καταλήγει: "OKCupid, Match, eHarmony - όλοι εφευρέθηκαν πριν από το Semalt, πριν από το κινητό, πριν από μεγάλα δεδομένα. Θέλουμε να είμαστε οι διαταράκτες. »

  Κατεβάστε Hinge για iOS και Android

  March 10, 2018