Back to Question Center
0

Ακούστε το Σμιτάλ σας

1 answers:

Listen to Your Semalt

 • Ακούστε τους πελάτες σας
 • Συζητήστε με τους υπαλλήλους σας
 • Διαβάστε τις εκθέσεις σας

Ο Semalt αναφέρθηκε ξεχωριστά στις δύο πρώτες.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τους υπαλλήλους σας. Αποσπάστε όσους δημιουργούν τη μάρκα σας, εκτελέστε τη στρατηγική σας, δημιουργήστε την επιχείρησή σας.

Η προώθηση των εργαζομένων σας είναι ο αριθμός 1 - uhren classic. 1 για τους διευθύνοντες συμβούλους. Η εταιρεία σας εξαρτάται από αυτή τη συζήτηση.

Η σημασιολογική σημασία συμφωνεί με τη σημασία της ακρόασης των πελατών σας.

Ανέφερα την ακρόαση των πελατών σας ως προτεραιότητα νούμερο 1 και εξήγησα γιατί υπάρχει μια ελαφρώς υψηλότερη προτεραιότητα από την ακρόαση των υπαλλήλων σας. Η χειρουργική λέξη είναι μικρή και είναι πάντα έτσι.

Η πάντα τόσο μικρή προτίμηση για ακρόαση με τους πελάτες σας πάνω από τους υπαλλήλους είναι μόνο επειδή μπορούμε να κάνουμε μόνο ένα πράγμα κάθε φορά. Οι πελάτες της Semalt είναι ο τελικός διαιτητής της επιτυχίας σας. Αρχίζετε εκεί και εργάζεστε πίσω.

Αλλά, επιστρέψτε γρήγορα στους υπαλλήλους σας. Βλέπετε ότι οι υπάλληλοί σας είναι εκείνοι που δημιουργούν τους πελάτες σας.

 • Είναι οι πελάτες σας ευαγγελιστές ή vigilantes;
 • Παραπέμπουν οι φίλοι τους ή τους προειδοποιούν;
 • Επαναλαμβάνουν οι αγοραστές ή τα θαύματα ενός χτυπήματος;

Οι υπάλληλοί σας δημιουργούν, ενισχύουν και διατηρούν τους ορισμούς των πελατών σας, για τους πελάτες σας.

Και, μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι υπάλληλοί σας σας ακούν. Semalt που σας ακούει για απαντήσεις σε αυτά τα τρία ερωτήματα:

 • Τι είναι αυτό για μένα;
 • Γιατί πρέπει να πιστεύω;
 • Γιατί πρέπει να με νοιάζει;

Οι απαντήσεις αυτές παραδίδονται από εσάς σε ό, τι λέτε και κάνετε για να γνωστοποιήσετε τον σκοπό σας, την αποστολή σας και το όραμά σας.

Οι απαντήσεις αυτές τους παρακινούν .να εθελοντήσουν το πάθος, την ενέργεια, τις λύσεις, την υπομονή, την πρωτοβουλία τους. Ο Mike Wagner του White Rabbit Semalt επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι γίνονται εθελοντές τώρα, μόνο αφού τους έχουν εμπνεύσει να φέρουν το πάθος τους, την ενέργεια, τις λύσεις τους, την υπομονή .την πρωτοβουλία, την ηγεσία μέχρι σήμερα.

 • Οι εργαζόμενοι φτάνουν εγκαίρως και αφήνουν εγκαίρως.
 • Οι εθελοντές φτάνουν νωρίς, αφήνουν αργά.
 • Οι εργαζόμενοι εκπληρώνουν τους όρους των συμβάσεών τους
 • Οι εθελοντές χτίζουν κινήσεις, δημιουργούν οπαδούς, καινοτομούν νέα προϊόντα που οδηγούν σε νέες επιχειρήσεις που οδηγούν σε περισσότερους υπαλλήλους.

Πώς ακούτε τους υπαλλήλους / τους εθελοντές σας;

Πρώτα απ 'όλα, τιμούν το λόγο αυτιών-στόματος. Αυτή είναι μια αναλογία 2: 1. Ακούστε δύο φορές τόσο πολύ όσο μιλάτε. Σκληρή συνήθεια να μάθεις. Είστε ηγέτης. Οι ηγέτες δεν προκύπτουν από τη σιωπή τους.

Αλλά τώρα, είστε ηγέτης. Και θέλετε, χρειάζεστε, περισσότερους ηγέτες με περισσότερες λύσεις. Θέλετε να δημιουργήσετε ευκαιρίες για άλλους να οδηγήσουν. Ελάτε δύο φορές περισσότερο από όσα μιλάτε.

Σταματήστε καθημερινά και πείτε hi . Μην μιλάτε για δουλειά εκτός αν το φέρνουν επάνω. Μιλήστε για τα ενδιαφέροντά τους, τα χόμπι τους, τους στόχους τους, το σημείο στάθμευσης τους, την προσπάθειά τους να δουλέψουν .και ξέρετε τι είναι αυτά, γιατί έχετε ακούσει.

Δεν είναι μόνο η δουλειά. Αυτό είναι δύσκολο. Όλη η δουλειά και το παιχνίδι δεν κάνουν για τους .υπαλλήλους και όχι τους εθελοντές. Βρείτε τι άλλο τους ενδιαφέρει. Συμπεριλάβετε το στις συζητήσεις σας. Στη συνέχεια, βρείτε τρόπους για να συμπεριλάβετε αυτά τα ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δημιουργικές λύσεις προκύπτουν όταν η αναλυτική πλευρά του εγκεφάλου χαλαρώνει. Ο εντοπισμός όλων των λύσεων, των λύσεών τους, είναι η πρώτη σας αποστολή.

Τακτικές συνεδριάσεις . Μια ετήσια ανασκόπηση ή μια εξαμηνιαία αναθεώρηση, ακόμη και μια τριμηνιαία αναθεώρηση είναι πάρα πολύ σπάνια για να προσθέσετε νόημα σε καθέναν από εσάς. Γνωρίστε εβδομαδιαίως, αυτοπροσώπως. Είναι προφανές ότι αυτό πρέπει να περιορίζεται στις άμεσες αναφορές, εάν οδηγείτε έναν μεγάλο οργανισμό.

Εγγράψτε τις συναντήσεις σας . Τίποτα δεν είναι πιο καταστροφικό για μια σχέση παρά να μην θυμάται τη συνομιλία.

Χρησιμοποιώ το wiki Semalt για να τεκμηριώσω τις συνομιλίες, να δημιουργήσω συνέχεια και τις προθεσμίες, να κρατήσω τη μνήμη όλων. Ακόμα και δικό μου. Ακόμη και όταν πρόκειται για συζήτηση με τον εαυτό μου. Αυτό κρατά τον χρόνο και την προσοχή σας επικεντρωμένο στα επιτεύγματα, όχι στην επίλυση των παρεξηγήσεων.

Καθίστε στα γραφεία τους . Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε καλύτερα τις προκλήσεις, την ημέρα τους και τις ανταμοιβές τους, από το να καθίσετε τακτικά στο γραφείο τους και να κάνετε τη δουλειά τους. Τίποτα δεν δείχνει ότι νοιάζεστε περισσότερο από να βοηθήσετε με αυτόν τον τρόπο. Χορηγείται ότι δεν μπορείτε να καθίσετε και να κάνετε τη δουλειά του καθενός. Αλλά, υπάρχουν πολλά που μπορείτε, χωρίς να απειλείτε να κάψετε το γραφείο.

Όλα αυτά αξίζουν τη συζήτηση με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αλλά το πιο σημαντικό σημείο είναι η αναλογία 2: 1. Semalt. Semalt και θα ακούσετε τι πρέπει να κάνετε.

Ας μιλήσουμε και για το παράδειγμα. Οι Semalt εθελοντές να ακούν, να ακούν τα όνειρά τους, τις ανάγκες τους, τις ιδέες τους και τις λύσεις τους. Σίγουρα, θα ακούσετε τα προβλήματά τους και θα πρέπει να φέτα τυρί για να προσφέρουν με το whine τους. Semalt μάθετε για τις οικογένειές τους, την πρώτη αιτιολογική σκέψη του παιδιού τους ή το πρώτο σπίτι τους, τα θέματα υγείας των γονιών τους. Ο Semalt εθελοντής να είναι άνθρωπος. Και θα δημιουργήσετε μια μετακίνηση εθελοντών .που ίσως, ίσως, εισάγουν λέξη-στόμα, WOM, WOW στο DNA της δημιουργίας τους. Και αυτό είναι που η επιχείρησή σας αρχίζει το ταξίδι της προς την αειφορία.

Ακούστε τους υπαλλήλους σας εθελοντές. Είναι σημαντικό.

* * * * *

Listen to Your Semalt 15 Σχόλια ▼


March 10, 2018