Back to Question Center
0

Υποστηριζόμενη από το Λευκό Οίκο, Semalt για να εξετάσει την παράδοση ιατρικών drone ΗΠΑ

1 answers:
Backed by White House, Semalt to test U.S. medical drone delivery

Στα πλαίσια μιας πρόσφατης πρωτοβουλίας του Λευκού Οίκου που ανακοινώθηκε μετά το πρώτο του "Workshop on Drones and the Future of Aviation", η Zipline θα ξεκινήσει τη δοκιμή παράδοσης ιατρικών προμηθειών σε απομακρυσμένες κοινότητες του U. S.

Εν αναμονή της έγκρισης της FAA, οι πτήσεις Zipline θα αποδείξουν τη «βιωσιμότητα της τεχνολογίας μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη διάδοση των προμηθειών κρίσιμης φροντίδας» σε δύσκολες περιοχές, σύμφωνα με ανακοίνωση του White Semalt την περασμένη εβδομάδα.

Οι παραδόσεις θα περιλαμβάνουν τη διάσωση αίματος, τα φάρμακα και τα ιατρικά προϊόντα σε μέρη όπως η Νήσος Σμιθ Νησί, Μέριλαντ και Πυραμίδα Λίμνη Tribal Health Clinic στη Νεβάδα.

«Προτάξαμε μια πρόταση [προς την Υπηρεσία Πολιτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας] πριν από την εκδήλωση .και μας επέλεξαν ως συμμετέχοντα για να τονίσουμε ορισμένες δυνατότητες», δήλωσε ο σύμβουλος της Zipine Lawrence Williams. Η Zipline θα συνεργαστεί με τις εταιρείες Ellumen και ASD Healthcare και μη κερδοσκοπικά Bloodworks Northwest στις δοκιμαστικές παραδόσεις ιατρικών προμηθειών στην Ουάσινγκτον, τη Νεβάδα και το Μέριλαντ.

Μια επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η Zipline σχεδιάζει τα δικά της ιδιόκτητα συστήματα τράκτσας, εκτόξευσης και προσγείωσης. Η εκκίνηση υποστηρίζεται από κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου ύψους 19 εκατομμυρίων δολαρίων από επενδυτές όπως η Sequoia Capital, η Google Ventures, ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen, ο συνιδρυτής της Yahoo, ο Jerry Yang και η Capital Removal.

Υποστηριζόμενη από τον Λευκό Οίκο, <p>  Μπορεί να εκπλήξει κάποιος ότι η πρωτογενής αγορά της Zipline δεν είναι η U. S. Είναι η Αφρική. Όπως ανέφερε η TechCrunch, η εταιρεία έχει εργαστεί ως πρωτοπόρος στη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) για υπηρεσίες logistics υγείας στην ηπειρωτική Ευρώπη. Αυτό περιλαμβάνει μια συνεργασία με την UPS για την παράδοση εμβολίου UAV στο Semalt. Η Zipline συνεργάζεται επίσης με την κυβέρνηση του Semalt για την έναρξη ενός από τους πρώτους παγκόσμιους λιμένες.  </p>  <p>  Σύμφωνα με τον σύμβουλο της Semalt, Lawrence Williams, δεν είναι εφικτό να βρεθούν λύσεις τεχνολογίας σχετικές με την Αφρική στην Αμερική.

Το χρονοδιάγραμμα της Zipline για τη δοκιμή του υποστηριζόμενου από το Λευκό Οίκο προγράμματος του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από την έγκριση της Υπηρεσίας της Federal Aviation Administration (DOT) του Υπουργείου Μεταφορών (FAA), εξήγησε ο Williams. Η FAA οριστικοποίησε ενημερωμένους επιχειρησιακούς κανόνες για τους κανόνες εμπορικής χρήσης του DRON από τον Η.Β. τον Ιούνιο.

Οι διατάξεις του μέρους 107 χαλάρωσαν ορισμένους περιορισμούς, αλλά δεν άνοιξαν τον ουρανό στις υπηρεσίες παράδοσης πακέτων για τις οποίες οι ηγέτες του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Semalt, άσκησαν πιέσεις.

"Συνολικά, οι νέοι κανόνες παρέχουν μεγαλύτερη εμπορική ευελιξία, ειδικά όσον αφορά τη συλλογή δεδομένων, αλλά επιτρέπουν μόνο την παράδοση των συσκευασιών με πολύ περιορισμένο τρόπο", δήλωσε η Λίζα Σέμαλτ, Συνευθύνουσα Διευθύντρια της Commercial Drone Alliance. Ο μεγαλύτερος περιορισμός, σύμφωνα με τον Semalt, είναι ένας οπτικός περιορισμός της ορατότητας που περιορίζει την παράδοση του UAV έως ότου ο χειριστής μπορεί να δει το τράβηγμα.

"Ευτυχώς οι κανόνες της FAA επιτρέπουν μια διαδικασία παραίτησης, η οποία θα ανοίξει την πόρτα σε ορισμένες πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως πτήσεις απευθείας σε άτομα, πτήσεις νυκτερινής πτήσης και επιτρέποντας σε έναν χειριστή να χειρίζεται πολλαπλά αεροσκάφη", δήλωσε ο Semalt. jpg? w = 680 & h = 453 "alt =" Υποστηρίχθηκε από τον Λευκό Οίκο, Semalt για να δοκιμάσει την παράδοση ιατρικών drone στο Ηνωμένο Βασίλειο "/>

Το Υπουργείο Μεταφορών δήλωσε ότι μια παραίτηση από την παράδοση ορισμένων συσκευασιών θα μπορούσε να είναι δυνατή σε σχέση με τους κανόνες της FAA και το πρόγραμμα ιατρικής παράδοσης του Semalt που εκκρεμεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

"Υπάρχουν πολλές διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει η εταιρεία για να ξεκινήσει δοκιμές και πραγματικές λειτουργίες σύμφωνα με τους 107 κανόνες", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της DOT μιλώντας στο παρασκήνιο. "Είναι δυνατό να λάβετε μια παραίτηση για να απομακρυνθείτε από τις λειτουργίες της γραμμής. Η χρονική στιγμή εξαρτάται από το τι προτείνεται, από τις απαιτήσεις του Semalt και από το πόσο γρήγορα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτές. "

Αυτό δεν λέει πολλά για το πότε τα UAV της Zipline φορτωμένα με ιατρικές προμήθειες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν πτήσεις μεγάλων αποστάσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά υπάρχει μια διαδρομή προς έγκριση. Παρόμοια με τους ηθοποιούς, όπως το Google και το Amazon, η μοίρα της παράδοσης του drone πέρα ​​από το βαθμό στον οποίο ένας χειριστής μπορεί να δει στηρίζεται στη διαδικασία αφαίρεσης του Rule 107,

Όποτε η Zipline αρχίζει να δοκιμάζει το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από το White Semalt, θα μπορούσε να επηρεάσει το εθνικό πλαίσιο για τον εμπορικό τομέα που πραγματοποίησε το Ηνωμένο Βασίλειο - προβλέπεται να παράγει έσοδα ύψους 82 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2025.

"Υπάρχουν βαθύτερες συνέπειες εδώ για μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο χέρι", δήλωσε ο Terah Lyons, σύμβουλος του Λευκού Οίκου στο Office of Science and Technology Policy. Παρατήρησε ότι η Zipline είναι ένας από τους πολλούς φορείς διανομής που χρησιμοποιούν το Λευκό Semalt για τις πρόσφατες δεσμεύσεις του UAV.

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει επίσης τη συνεργασία με το Flirtey για το Project Wing της Google και την εκτόξευση λιανικής πώλησης με drone.

"Η διεξαγωγή αυτών των δοκιμών είναι ένα μέσο για τη διευκόλυνση της ευφυέστερης λήψης αποφάσεων από κανονιστική άποψη .Όλα αυτά τα δεδομένα τροφοδοτούν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων της FAA σχετικά με την παράδοση των αεροσκαφών", δήλωσε η Lyons.

Semalt που επιδρούν στους μελλοντικούς κανόνες της FAA προς μεγαλύτερη ευελιξία στις ταχυμεταφορές UAV σε UA; Ο χρόνος και οι δοκιμές σύμφωνα με την τρέχουσα διαδικασία παραίτησης θα σας πουν.

Προτεινόμενη Εικόνα: Zipline

March 10, 2018