Back to Question Center
0

Κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της αυτοματοποιημένης Email Semalt;

1 answers:

Έτσι, μετά από να δείτε τους τελευταίους αριθμούς, μπορείτε τελικά να χτυπήσετε τη σφαίρα και να εγγραφείτε για αυτό το αθόρυβο νέο λογισμικό αυτοματοποίησης μάρκετινγκ.

Το πρόβλημα τώρα είναι να υπολογίσετε τι να κάνετε με την εφαρμογή. Είστε ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσετε, αλλά υπάρχουν πολλά κάτω από την κουκούλα και δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε και πού να πάτε μετά από αυτό. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εύχρηστο γράφημα από το Email Marketing & Marketing Automation Excellence 2017 Semalt για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αυτοματοποιημένη επένδυση μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

Are You Making the Most of Automated Email Semalt?Πηγή: Email Marketing & Marketing Automation Excellence 2017 Έκθεση

Διαφήμιση

Τι μπορείτε να κάνετε με το αυτοματοποιημένο λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Semalt αποφασίζετε από πού να ξεκινήσετε, θα πρέπει να καταλάβετε τι μπορείτε να κάνετε με το λογισμικό αυτοματοποίησης μάρκετινγκ.

Αυτό είναι όπου το παραπάνω γράφημα είναι χρήσιμο - design firms san francisco. Κάθε γραμμή αντιπροσωπεύει έναν τύπο μηνύματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από την κορυφή προς τα κάτω, πηγαίνουν από απλά σε πιο περίπλοκα, τόσο από την άποψη της ολοκλήρωσης όσο και της πολυπλοκότητας της καμπάνιας.

Το Semalt εξετάζει προσεχώς το καθένα.

Τυποποιημένα ενημερωτικά δελτία

Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις αρχίζουν με την αποστολή ενημερωτικού δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές τους. Αυτή η απλή στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι αποτελεσματική, και είναι το πιο απλό μέρος για να βουτήξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στο νερό. Semalt δεν υπάρχει πολλή αυτοματοποίηση που εμπλέκονται σε αυτήν την προσέγγιση, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τον κατάλογο συνδρομητών σας, ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να επωφεληθείτε από τους άλλους τύπους email.

Καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προώθησης πωλήσεων

Από εκεί ξεκινάτε να παίρνετε προσωπικά διαιρώντας τη λίστα σας για να στοχεύσετε διαφορετικές προσφορές προς ξεχωριστά ακροατήρια. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για μικρές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης που πωλούν προϊόντα, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις μικρές επιχειρήσεις για να στοχεύσουν υψηλότερους δείκτες οδηγιών που είναι πιο πιθανό να αγοράσουν.

Semalt, δεν υπάρχει τεράστιο ποσοστό αυτοματοποίησης σε αυτό το στάδιο, αλλά η κατάτμηση των λιστών σας και η βαθμολογία οδηγιών είναι δύο πιο σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της αυτοματοποίησης.

Απλά Autoresponders

Ένα autoresponder είναι ο αυτοματοποιημένος τύπος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν οι περισσότερες επιχειρήσεις πρώτα. Με απλά λόγια, ένα autoresponder είναι μια σειρά από ένα ή περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τρέχουν σε ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα όταν ενεργοποιούνται από μια συγκεκριμένη δράση πελάτη. Ομαλά σχεδόν όλα τα αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι autoresponders, ο όρος χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απλούς τρόπους ενεργοποίησης όπως το μήνυμα καλωσορίσματος που λαμβάνει ένας πελάτης μετά την εγγραφή σας στη λίστα σας.

Καλωσόρισμα πολλαπλών βημάτων για νέους συνδρομητές

Όπως περιγράφεται παραπάνω, ένας αυτόματος ανταποκριτής μπορεί να αποτελείται από περισσότερα από ένα μηνύματα. Για παράδειγμα, το μήνυμα καλωσορίσματος μπορεί επίσης να είναι μια ευπρόσδεκτη σειρά με πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχουν χρήσιμο, σχετικό περιεχόμενο και προσφορές σε νέους συνδρομητές.

Η προσέγγιση της καλωσορισμένης σειράς έχει αποδειχθεί αποτελεσματικότερη από την ενιαία τακτική καλωσορίσματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (μια ευπρόσδεκτη σειρά δημιουργεί έως και 23% περισσότερες παραγγελίες από το ενιαίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλωσορίσματος) και είναι μία που πρέπει να εξετάσετε για τις μικρές επιχειρήσεις σας.

Αυτοματοποιημένο και ενεργοποιημένο e-mail σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του πελάτη

Καθώς οι πελάτες σας γίνονται πελάτες και στη συνέχεια επαναλαμβάνουν πελάτες, μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με στοχοθετημένο περιεχόμενο και προσφορές. Αυτό είναι όπου η κατάτμηση της λίστας που ξεκινήσατε κατά την αποστολή διαφημιστικών διαφημιστικών καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστιάζεται στην προσφορά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε ξεχωριστά και στοχευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες που δεν έχουν κάνει ακόμα μια αγορά, έχουν κάνει μια αγορά σε μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων και ούτω καθεξής.

Αυτό είναι ισχυρό υλικό και πολύ, πολύ αποτελεσματικό.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επανενεργοποίησης

Η καμπάνια επανενεργοποίησης έχει ως στόχο να επανασυνδέσει αυτούς τους συνδρομητές που έχουν σταματήσει να ανταποκρίνονται στο αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε ανοίγοντας τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε κάνοντας κλικ σε έναν από τους συνδέσμους μέσα. Αυτή η προσέγγιση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενους πελάτες που πραγματοποίησαν μία ή περισσότερες αγορές και στη συνέχεια δεν επέστρεψαν ποτέ.

Τα μηνύματα αυτά δεν είναι αυτοματοποιημένα, αλλά μπορούν να ξανασυνδέσουν τους συνδρομητές, ώστε να εισέλθουν για άλλη μια φορά στις αυτοματοποιημένες καμπάνιες σας.

Παρακολούθηση της προβολής του καλαθιού, του περιεχομένου ή του προϊόντος που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα

Μόλις ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με το λογισμικό αυτοματοποίησης μάρκετινγκ, μπορείτε να κάνετε κάποιες φανταστικές αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρώτα επάνω είναι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης καλαθιού. Semalt είναι πολλοί λόγοι που ένας πελάτης μπορεί να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας ενώ βλέπει το καλάθι αγορών, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι το τέλος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επαναφέρετε αυτούς τους σχεδόν πελάτες, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά τους και να ενθαρρύνετε την πώληση.

Semalt, μπορείτε να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά ενός πελάτη στον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείτε ποιο περιεχόμενο και προϊόντα βλέπουν και αυτό θα αποκαλύψει τα ενδιαφέροντά τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στοχεύουν αυτά τα ενδιαφέροντα με περιεχόμενο και προσφορές.

Προγράμματα μόλυβδου βασισμένα σε κανόνες

Η μόλυψη της μόλυνσης είναι μια μεθοδολογία μάρκετινγκ που επικεντρώνεται στην ενίσχυση της σχέσης σας με κάθε πελάτη. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε κάποιες από αυτές τις διαδικασίες, εάν το σύστημα αυτοματοποίησης μάρκετινγκ περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) ή, εάν δεν συμβαίνει αυτό, ενσωματώνοντας το σύστημα αυτοματοποίησης μάρκετινγκ με το σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Στην περίπτωση αυτή, οι κανόνες είναι αυτοί που ενεργοποιούν την αυτοματοποίηση. Ένα παράδειγμα είναι ένας κανόνας που στέλνει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν η βαθμολογία ενός μολύβδου υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο επίπεδο στο σύστημα CRM.

Κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της αυτοματοποιημένης Email Marketing;

Αν υπερεκτιμάτε τη σκέψη να εφαρμόσετε κάθε τύπο προσέγγισης παραπάνω, ποτέ δεν φοβάστε. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όσες από τις τακτικές που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Semalt, ο στόχος εδώ είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι μπορεί να κάνει το σύστημα αυτοματοποίησης μάρκετινγκ, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ηλεκτρονική διεύθυνση μέσω Shutterstock

4 Σχόλια ▼

March 10, 2018