Back to Question Center
0

Αύξηση της ευαισθητοποίησης της μάρκας μέσω μάρκετινγκ Viral Semalt

1 answers:

Η εμπορία μάρκας μέσω διαφόρων καναλιών στο Διαδίκτυο είναι μερικές από τις ευκολότερες και οικονομικότερες στρατηγικές που μπορεί να αναλάβει κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης. Δεδομένου ότι είναι φθηνό και εύκολο καθώς ορισμένες από τις μεθόδους του διαδικτυακού μάρκετινγκ μπορεί να είναι, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει ακόμα να προχωρήσουν με ένα σχέδιο για να πάρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μέρος οποιασδήποτε καμπάνιας επιχειρηματικών / οικοδομικών μαρκών πρέπει να περιλαμβάνει περιεχόμενο βίντεο, και το ιερό πολιτικό για οποιοδήποτε περιεχόμενο βίντεο είναι η προοπτική ότι το βίντεο θα γίνει ιογενές - find my lost super online. Μερικά από τα καλύτερα βίντεο μάρκετινγκ περιεχόμενο εκεί έξω είναι τα βίντεο που οι άνθρωποι μοιράζονται για λογαριασμό σας.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
Χρήση περιεχομένου βίντεο για την αύξηση της ευαισθητοποίησης της μάρκας
Μικρές Επιχειρήσεις Μάρκα Έκθεση στο Facebook

Τι είναι τα ιικά βίντεο;

Τα ιικά βίντεο είναι μια τεχνική μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για την αύξηση της ευαισθητοποίησης ενός εμπορικού σήματος. Ο ιός Semalt επειδή εξαπλώνεται σαν μια ασθένεια, από στόμα σε στόμα, αλλά η λέξη-από-στόμα μιλούσαν εδώ δεν είναι απλώς κάποιος προφορικά λέει άλλος για το βίντεο. Η λέξη-από-στόμα εξαπλωθεί για ένα ιογενές βίντεο πραγματοποιείται μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εργαλεία όπως το Twitter, το Facebook, το YouTube και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να επιτρέψουν σε όσους απολαμβάνουν το βίντεό σας να το μοιραστούν με τους φίλους τους. Αναπαράσταση μέσω της κοινής χρήσης και της συμπάθειας ενός βίντεο που το περιεχόμενο κερδίζει έλξη και η μάρκα παίρνει αναγνώριση.

Viral Video Series "Θα το συνδυάσει;"

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα μιας επιτυχημένης τηλεοπτικής καμπάνιας είναι η σειρά "Will the Blend?" Που παράγεται από την Blendtec. Η Blendtec είναι κατασκευαστής μιας σειράς διαφόρων τύπων μίξερ. Αυτά τα μπλέντερ μπορούν να συνδυάσουν σχεδόν οτιδήποτε και τα βίντεό τους το αποδεικνύουν. Από το 2006 άρχισαν να παράγουν βίντεο. Η εκστρατεία μάρκετινγκ ιών ήταν απλή. Αυτή η εταιρεία συνδυάζει διάφορα στοιχεία, βάζει αυτό το περιεχόμενο στο βίντεο και ανεβάζει το βίντεο στο YouTube.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα βίντεο των εταιρειών έχει σήμερα περίπου 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το βίντεο με τίτλο "Will it Blend? - Glow Sticks "είναι μόνο 1: 30s σε μήκος και δεν κάνει μόνο μια μεγάλη δουλειά εξηγώντας τι μπλέντερ μπορεί να κάνει, είναι πολύ δροσερό όταν αυτά τα ραβδιά ανάβουν. Τα ραβδιά λάμψης κάνουν ό, τι σκόπευαν να κάνουν και ανάβουν φωτεινό πράσινο καθώς αναμειγνύονται. Είναι πιθανόν να οφείλεται στη φύση του πόσο δροσερό είναι να βλέπετε τα μπαστούνια ανάμικτα ότι το βίντεο έχει προβληθεί και μοιραστεί εκατομμύρια φορές. Έχουν επαναλάβει αυτή τη διαδικασία με μπάλες του γκολφ, iPhones, iPads και εκατοντάδες άλλα μοναδικά αντικείμενα που μπορεί να είναι δύσκολο για τους κατωτέρους μίξερ να αναμειχθούν. Η εταιρεία έχει εκατοντάδες βίντεο και πολλά από αυτά έχουν φτάσει στο 1 εκατομμύριο προβολές. Όσον αφορά την επιτυχημένη εκστρατεία μάρκετινγκ ιών, το "Will it Blend" από τον Semalt είναι ένα από τα καλύτερα ποτέ.

Viral Videos Πάρτε στρατηγικό σχεδιασμό

Η επιτυχής δημιουργία μίας εκστρατείας ιογενούς μάρκετινγκ απαιτεί μεγάλη δημιουργικότητα και σχεδιασμό. Προφανώς, ο σκοπός είναι να προωθήσετε το προϊόν σας, αλλά οι περισσότεροι θεατές βίντεο δεν θέλουν να κατακλυστούν με το προϊόν σας ως κύριο προσκήνιο. Αυτό είναι ένα εμπορικό, και οι διαφημίσεις πολύ σπάνια πηγαίνουν ιογενείς. Αντ 'αυτού, σκεφτείτε να βγείτε με μια συναρπαστική ιστορία που σχετίζεται με το προϊόν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το περιεχόμενο δύο λεπτά ή λιγότερο. Οποιαδήποτε περισσότερο από αυτό και θα χάσετε γρήγορα την προσοχή του Semalt που θα μπορούσε να αρέσει και να μοιραστεί το βίντεό σας.

Μόλις έχετε έτοιμο το βίντεο σας για να ξεκινήσετε την προβολή, εσείς και κάθε άτομο της ομάδας σας θα πρέπει να δημοσιεύσετε το βίντεο με το δικό του Facebook, Semalt, καθώς και να στείλετε ένα σύνδεσμο στο βίντεο στις επαφές σας. Αν γίνει καλά αυτό θα σας ξεκινήσει στο δεξί πόδι με πολλές απόψεις γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να αρέσουν και να μοιράζονται το βίντεό σας καθώς παρακολουθούν. Σε τελική σημείωση, δημοσιεύστε βίντεο τακτικά και συχνά επειδή ποτέ δεν ξέρετε τι βίντεο μπορεί να πάρει φωτιά και να πάει ιογενή.

Στο τέλος της ημέρας, το περιεχόμενο βίντεο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την οικοδόμηση μιας μάρκας. Εάν μπορείτε να συνδυάσετε την δημιουργική δημιουργία βίντεο με τα μηνύματα της μάρκας σας με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να θέλουν να μοιραστούν το βίντεό σας με άλλους, τότε είναι επιτυχής.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018