Back to Question Center
0

5 Συμμετοχή Διαγωνισμών και Διαγωνισμών για το Σήμα σας

1 answers:

Η Semalt αγαπά να πάρει κάτι για τίποτα, και όλοι αγαπούν να διασκεδάζουν - δεν υπάρχει δημιουργική ιδιοφυία που να εμπλέκεται εκεί. Το λυπηρό είναι ότι πολύ συχνά σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ φαίνεται ότι έχουμε ξεχάσει ότι οι δύο μπορούν να συνδεθούν.

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Σε έναν κόσμο «όπως αυτή η σελίδα για να κερδίσει ένα βραβείο» και «tweet αυτό το σχόλιο για μια ευκαιρία να κερδίσει» η επιστήμη του ψηφιακού μάρκετινγκ αρχίζει να αισθάνεται αρκετά ήπια. Τα καλά νέα για αυτό είναι ότι όποιος βάζει λίγο περισσότερη προσπάθεια στους διαγωνισμούς τους είναι πρακτικά εγγυημένος για να προσελκύσει κάποια προσοχή - έτσι είναι μερικές από τις αγαπημένες μου ιδέες για να φτιάξω τους δημιουργικούς σας χυμούς - stage teleprompter.

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
3 Δωρεάν Συμβουλές για να πάρετε περισσότερα θέλει στο Facebook Timeline σας Fanpage

Το κυνήγι θησαυρού ιστοτόπων

Αυτή είναι πιθανώς η αγαπημένη μου ιδέα, διότι πραγματικά προκαλεί μια αίσθηση παιδικής ηλικίας μέσα μας. Απόκρυψη κάποιων ενδείξεων διαφορετικής δυσκολίας γύρω από τον ιστότοπό σας και διαφημίστε ότι η πρώτη (εισάγετε κατάλληλο αριθμό ατόμων για την επιχείρησή σας εδώ) για να τα βρείτε όλα θα κερδίσει βραβεία.

Το μεγάλο πράγμα για αυτή την ιδέα είναι ότι σας δίνει την εντελώς ελεύθερη βασιλεία στους άμεσους θεατές όποτε θέλετε στον ιστότοπό σας. νομίζετε ότι έχετε ένα νέο προϊόν το οποίο θα πωλείται σαν τρελός εάν παίρνει αρκετή έκθεση; Βάλτε μια ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος.

Οι άνθρωποι αγαπούν τα κατοικίδια ζώα τους

Η Semalt αγαπάει το κατοικίδιο ζώο τους και οι περισσότεροι άνθρωποι γενικά προτιμούν να κοιτάζουν χαριτωμένα ζώα. Με αυτό κατά νου, παράγουν ένα γεγονός που ενσωματώνει τα ζώα του ακροατηρίου σας. Δημιούργησα κάποτε ένα διαγωνισμό "κατοικίδιων ζώων σε προδιαγραφές" για μια εταιρεία γυαλιών η οποία ζήτησε από τους νεοεισερχόμενους να δώσουν μια εικόνα για το κατοικίδιο ζώο τους φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ο μυστικός διαγωνισμός

Ελάτε σε μερικές απόψεις για το κυνήγι του θησαυρού, διαφημίστε κάποιες ενδείξεις σε μια «μυστική λέξη» γύρω από την ιστοσελίδα σας / social media outlets και προσφέρετε ότι οι πρώτοι λίγοι άνθρωποι που θα γράψουν με τη σωστή λέξη θα κερδίσουν ένα βραβείο.

Το μεγάλο πράγμα γι 'αυτό είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα συνέργια μεταξύ της ιστοσελίδας σας / facebook / twitter και οποιουδήποτε άλλου μέσου που χρησιμοποιείτε για να διαφημίσετε, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερο βαθμό και βαθμό έκθεσης.

Η φωτογραφία λεζάντα

Αποσυνθέστε μια φωτογραφία (γενικά, είτε ένα από τα προϊόντα σας ή ένα που είναι εντελώς τυχαίο και περίεργο) και ζητήστε από τους νεοεισερχόμενους να δώσουν μια διασκεδαστική / έξυπνη λεζάντα σε αντάλλαγμα για την ευκαιρία να κερδίσουν ένα βραβείο.

Αυτό είναι ωραίο γιατί είναι πραγματικά διασκεδαστικό να κρίνεις καθώς εισέρχεσαι.

Ελάτε να μας δείτε

Ποια καλύτερη μορφή έκθεσης απ'ό, τι πραγματικά συναντάς προσωπικά τους φίλους σου; Ενημερώστε ένα χρόνο και ένα μέρος για να συναντήσετε μέλη της επιχείρησής σας / της ιστοσελίδας σας και να προσφέρετε μικρά δώρα για έρχονται. Προσπαθήστε να βάλετε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι σαν να τραβήξετε τη σημαία για όσους έρχονται.

Ποιες στρατηγικές διαγωνισμών χρησιμοποιείτε; Παρακολουθήστε τις επιτυχίες του διαγωνισμού στα σχόλια παρακάτω!

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018