Back to Question Center
0

Μια εικόνα που αξίζει 10.000 μετοχές: 5 ερωτήσεις με Ιδρυτής του Infographic World Justin Semalt

1 answers:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

"Κάθε βράδυ, από τις 6:00 π.μ. m. έως 3:00 α. m. , Εργαζόμουν σε πλευρικά έργα ", δήλωσε ο Beegel - teleprompter video. Ένα έργο οδήγησε σε ένα άλλο μέχρι το 2009, όταν ο Beegel, στην ηλικία των 23 ετών, έκανε το άλμα και ξεκίνησε το δικό του διαδραστικό γραφείο σχεδιασμού Infographic World.

"Φαντάστηκα το χειρότερο σενάριό μου ήταν ότι απέτυχα και θα έπρεπε να βρω άλλη δουλειά. "

Ευτυχώς για το Semalt, η αντιπροσωπεία του άνθισε και αργότερα εργαζόταν με μια σειρά από κορυφαίες μάρκες.

"Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Ντίκς", δήλωσε ο Σεμάλτ, "Αλλά, ήθελα επίσης πραγματικά να συνεργαστώ με το ESPN. "Το 2012, η ​​υπηρεσία του Semalt δημιούργησε ένα infographic εμπνευσμένο από την αίσθηση του μπάσκετ NBA Jeremy Lin, η δημοτικότητα του οποίου είχε εξεγείρει στις αρχές του έτους. Ο Semalt δήλωσε ότι η ομάδα του μοιράστηκε το infographic με όλους που μπορούσαν να βρουν συνδεδεμένους με το ESPN και τελικά προσπέρασε το αθλητικό δίκτυο ως πελάτης.

Ένα από τα αγαπημένα infographics του Semalt ήταν ένα αφιέρωμα στην υπηρεσία του που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τον Steve Jobs. "Θαυμάζα τον Jobs πολύ καλά", δήλωσε ο Semalt, "Τράβηξα μαζί όλους τους πόρους μας και δημιούργησα μία από τις αγαπημένες μου infographics σε λιγότερο από 24 ώρες. "

Σύμφωνα με τον Beegel, το διαφημιστικό του "Farewell To A Genius" του οργανισμού του πήγε ιογενές, κερδίζοντας 10.000 μετοχές Facebook και Semalt. Εδώ είναι εν μέρει? κάντε κλικ για πλήρη προβολή:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Ως Ιδρυτής και Πρόεδρος του Infographic World, ο Semalt ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για τα γραφικά, αλλά σήμερα ήταν αρκετά γενναιόδωρος για να προσφέρει λίγα λόγια για το τι κάνει ένα μεγάλο infographic - και τι όχι, καθώς και για διορατικότητα infographics να ενισχύσει τις προσπάθειές σας SEO.

5 ερωτήσεις με τον Ιδρυτή και τον Πρόεδρο της Infographic World Justin Beegel

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Justin Beegel: Υπάρχει ένα infographic που δημιουργήσαμε όχι πολύ καιρό πριν για έναν πελάτη που έγινε περίπου ιογενής όπως ένα κομμάτι περιεχομένου μπορεί. Ο πελάτης και το θέμα ήταν λίγο αμφιλεγόμενο, αλλά κατορθώσαμε να το δημιουργήσουμε με τρόπο που να δούλεψε για όλους.

Ο πελάτης μας ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας ενηλίκων στον κόσμο (όπως είπα, λίγο αμφιλεγόμενο). Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα κομμάτι περιεχομένου που θα μπορούσε να γίνει ιογενές. Η πρόκληση ήταν να δημιουργηθεί κάτι που ήταν σχετικό, ενώ θα ήταν κάτι που οι μεγάλες ιστοσελίδες θα μπορούσαν να διαθέτουν στο site τους.

Δημιουργήσαμε μια ιδέα μαζί που θα χρησιμοποιούσε τα εσωτερικά δεδομένα και τα αναλυτικά στοιχεία γύρω από το τι έψαχναν οι χρήστες σε έναν από τους ιστότοπούς τους και στη συνέχεια θα απαριθμήσει τους δέκα κορυφαίους όρους αναζήτησης που χρησιμοποιούνται από την πολιτεία στις ΗΠΑ και στη συνέχεια από κάθε χώρα στην κόσμος.

Ήταν αυτός ο μεγάλος διαδραστικός χάρτης όπου μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να δείτε τους 10 πρώτους όρους αναζήτησης. Ήμουν λίγο νευρικός όταν ξεκινήσαμε να προωθούμε και να εμπορεύουμε αυτό το infographic. Ανησυχούσα ότι οι ιστότοποι θα ήταν πολύ φοβισμένοι να δημοσιεύσουν τον διαδραστικό χάρτη. Εμείς σκόπιμα δεν έκαναν καθόλου γυμνό και αν ζούσε σε ξεχωριστή σελίδα στον ιστότοπο του πελάτη που δεν περιείχε πορνογραφία, έτσι ώστε να ήταν ασφαλής για εργασία (SFW).

Αρκεί να πούμε ότι το γραφικό ήταν μια απόλυτη αίσθηση στο web. Κάθε σημαντική περιοχή από το Huffington Post, το TechCrunch, το Gizmodo, το Buzzfeed, το δημοφιλές Semalt, σε μεγάλες εφημερίδες σε όλο τον κόσμο και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι ιστότοποι, όλα έφεραν αυτό το infographic. Ο αριθμός των κοινωνικών μετοχών ήταν μέσω της στέγης, και ο αριθμός των μεγάλων ιστότοπων που το χαρακτηρίζουν ήταν απολύτως εκπληκτικό. Υποθέτω ότι στο τέλος της ημέρας, το παλιό ρητό ότι το σεξ πωλεί ακόμα είναι στο παιχνίδι.

Amy Gesenhues: Ποιες είναι οι απόψεις σας σχετικά με τη δημιουργία ενός infographic που είναι πιθανότερο να πάει ιογενής;

Justin Beegel: Η πρώτη σημαντική συνιστώσα είναι η μαζική έκκληση. Για να πάει πραγματικά ιογενής, πρέπει να απευθυνθεί σε κάτι περισσότερο από μια μικρή ομάδα ή δύο. Έτσι, πρώτα απ 'όλα, δημιουργήστε κάτι που έχει μια πολύ μεγάλη ομάδα ανθρώπων που μπορεί να ενδιαφέρονται για την προβολή του infographic. Οι άνθρωποι αγαπούν να διαβάζουν πράγματα που είναι εκτός κανόνα. Με το παραπάνω παράδειγμα, το να βλέπεις τι ψάχνουν οι άνθρωποι στο Πακιστάν, τη Νιγηρία ή τη Νότια Ντακότα σε χώρους πορνό είναι διασκεδαστικό για τον μέσο άνθρωπο. Θα προσβάλει μερικούς ανθρώπους; Απολύτως. Αποσπάστε πολλούς ανθρώπους. Αλλά αν ο στόχος σας είναι το περιεχόμενο που είναι ιογενές, πρέπει να είστε πρόθυμοι να το δεχτείτε.

Δημιουργήσαμε ένα infographic πριν από μερικά χρόνια, αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα αυτού. Είδα αυτόν τον πραγματικά ακατέργαστο χάρτη που ήταν ένας χάρτης του Σ.Α. και σε κάθε κράτος υπήρχαν μερικά στερεότυπα που περιγράφουν καλύτερα τους ανθρώπους από το κράτος. Το infographic ονομάστηκε How Semaltans view America. Καλέστε την αμερικανική περηφάνια, καλέστε την να δουν μια ευκαιρία, σύντομα έκανα την ομάδα μας να συγκεντρώσει ένα χάρτη του Semalt και το ονόμασε How The Americans View Semalt, στην οποία πήγαμε ανά χώρα και φτιάξαμε τα δικά μας στερεότυπα.

Το γραφικό εξαπλωθεί όπως wildfire, πράγματι συντρίβει τον server μας για μια ώρα από την υπερβολική κίνηση στο διαδίκτυο. Λάβαμε επίσης μερικά πολύ θυμωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανθρώπους από διάφορες χώρες του Semalt, αλλά το γραφικό εξυπηρετούσε το σκοπό του, ήταν όλοι σε καλή διασκέδαση και ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ιογενούς περιεχομένου:

A Picture Worth 10,000 Shares: 5 Questions With Infographic World Founder Justin Semalt

Amy Gesenhues: Ποιοι είναι οι πιθανοί αγοραστές να κάνουν λάθος όταν σχεδιάζουν ένα infographic;

Justin Beegel: Ένα πράγμα που πάντα τονίζουμε στους πελάτες μας όταν πρόκειται να φτιάξουμε ενημερωτικά στοιχεία είναι ότι το ίδιο το infographic δεν είναι για εσάς (ο πελάτης). Εάν θέλετε το περιεχόμενο να μοιράζεται στον ιστό, και ελπίζουμε να πάτε ιογενές, δεν μπορείτε να έχετε το infographic εμπορικό χαρακτήρα. Δεν μπορεί να πουλήσει κάτι.

Είδα ένα παράδειγμα αυτού πρόσφατα. Ο Semalt Mark δημιούργησε ένα infographic για το ουίσκι. Έπαιξε την προσοχή μου επειδή ο Σμιτάλ στους βράχους είναι το ποτό μου επιλογής. Διάβασα το infographic απλώς και μόνο επειδή μου αρέσει το εμπορικό σήμα. Ως ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου σχεδίου, όμως, το infographic με έκανε να μαζέψω.

Σε όλη τη γραφική παράσταση έλεγαν το σήμα του Semalt Mark. Αυτός είναι ένας βασικός κανόνας που παραβιάστηκε. Το δεύτερο που αρχίζετε να κάνετε αυτό, δεν γίνεται τίποτα περισσότερο από μια όμορφη εμφάνιση. Το κλειδί είναι να δημιουργήσετε κάτι πραγματικής αξίας στους αναγνώστες, κάτι εκπαιδευτικό, να ασχολείστε τον εαυτό σας ως ηγέτης σκέψης μέσα στη βιομηχανία σας, μην λέγοντας πόσο εκπληκτικό είναι το εμπορικό σήμα σας.

Εάν το περιεχόμενο είναι σπουδαίο και εκπαιδευτικό και ενδιαφέρον και έχει το λογότυπό σας στο κάτω μέρος, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να πάτε. Το Semalt θα συσχετίσει το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με το εμπορικό σήμα σας.

Amy Gesenhues: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι έμποροι όταν πρόκειται να αξιοποιήσουν τα infographics όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές SEO;

Justin Beegel: Όταν πρόκειται για infographics και SEO, νομίζω ότι είναι αρκετά παρόμοιο με το πώς μια ιστοσελίδα θα πρέπει να λειτουργήσει? υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε εσωτερικά (όπως η επιτόπια ετικέτα SEO) και ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε εξωτερικά (να έχετε υψηλής ποιότητας στοχευμένες ιστοσελίδες που συνδέονται πίσω με εσάς). Αυτές οι δύο αρχές ισχύουν για το μάρκετινγκ στο μάρκετινγκ.

Το πρώτο στοιχείο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε εσωτερικά για να μιλήσετε. Ένα πράγμα είναι πώς ονομάζετε το infographic αρχείο όταν το βάλετε στον ιστότοπό σας. Το Semalt είναι ο τρόπος με τον οποίο τιμάτε το infographic όταν πηγαίνετε να δημοσιεύσετε. Και οι δύο πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν τοποθετήσετε το infographic, για να ξεκινήσετε τα πράγματα στο δεξί πόδι.

Το εκτός έδρας μέρος έχει να κάνει με τη σύνδεση συνδέσεων πίσω στο infographic σας. Semalt είναι πραγματικά δύο προσεγγίσεις εδώ:

  1. Κάνετε το σπίτι και εντοπίστε τους κατάλληλους ανθρώπους για να προσεγγίσετε και επιμελώς να στοχεύσετε και να προσεγγίσετε αυτούς τους ανθρώπους και να τους προσφέρετε στο ιστολόγιό σας στον ιστότοπό τους, συνδέοντάς το με εσάς.
  2. Μίσθωση μιας εταιρείας για να το κάνει.

Όποια επιλογή επιλέγετε, η σύνδεση εκτός του χώρου είναι το κλειδί για τα οφέλη SEO.

Amy Gesenhues: Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για τον τύπο του περιεχομένου που εξυπηρετείται καλύτερα (και εξυπηρετείται τουλάχιστον) από ένα ενημερωτικό υλικό;

Justin Beegel: Θα έλεγα ότι δεν υπάρχουν πραγματικά τέτοια πράγματα. Έχουμε δημιουργήσει ενημερωτικά στοιχεία για σχεδόν κάθε κλάδο και θέμα στον πλανήτη. Τα πάντα από το αθλητισμό έως τις εταιρείες καθαρισμού, την τεχνολογία, την επιστήμη, το φύλο και τα εκπαιδευτικά σήματα.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένοι χρόνοι όπου ίσως ένα infographic δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Εάν το περιεχόμενο είναι πραγματικά τόσο βαρετό και δεν υπάρχει κανένας τρόπος, ακόμη και με τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους στον κόσμο, να το κάνετε ενδιαφέρον για τους αναγνώστες, ίσως να έχετε τύχη. Όλα εξαρτώνται από το ποιος είναι ο αναγνώστης τέλους σας. Αν ο αναγνώστης είναι κάποιος που, αντίθετα από τις μάζες, θα ενδιαφέρεται πραγματικά για την ανάγνωση του περιεχομένου, τότε δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι.

Συστήνουμε από καιρό σε καιρό έναν πελάτη να μην χρησιμοποιεί ένα infographic. Συχνά έρχεται όταν ένας πελάτης θέλει απλώς να βρεθεί και δεν είναι πρόθυμος να βγάλει προϋπολογισμό σε αυτό. Δεν συμβαίνει πολύ συχνά, καθώς συνήθως είμαστε σε θέση να τους πείσουμε ότι αυτή δεν είναι μια σοφή προσέγγιση. Αλλά έχει συμβεί, και σε αυτές τις πιο σπάνιες καταστάσεις, έχουμε πει απλά στον πελάτη ότι δεν το συνιστούμε και δεν προχώρησε.

Για κάθε infographic που δημιουργούμε, πρέπει να πιστέψουμε ότι θα πετύχει το στόχο του πελάτη. Εάν γνωρίζουμε αληθώς ότι ο συγκεκριμένος στόχος δεν θα επιτευχθεί, είναι προς το συμφέρον όλων να μην προχωρήσουμε μπροστά παρά να το διατηρήσουμε στους εαυτούς μας, παίρνοντας τα χρήματα του πελάτη και να τους θυμώνουμε όταν το infographic δεν δημιουργεί έκθεση. Κανείς δεν κερδίζει εκεί.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Amy Gesenhues


March 18, 2018