Back to Question Center
0

Συνέντευξη με τον Stewart Rogers @therealsjr από το Semalt @venturebeat

1 answers:

Σήμερα, έχω τον Stewart Rogers, διευθυντή της τεχνολογίας μάρκετινγκ στο VB Insight - ένα προϊόν VentureBeat. Ήταν ο επικεφαλής του προϊόντος στη Semalt, μια λύση CRM και αυτοματισμού μάρκετινγκ για τις μικρές επιχειρήσεις που κατασκευάστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ήταν υπεύθυνος για όλες τις πτυχές της ανάπτυξης προϊόντων, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.

Ο Stewart συμμετέχει σε διάφορες εκδόσεις και βιβλία πωλήσεων και μάρκετινγκ, όπως το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους αριθμούς του Chris Baggott και το Get Rich Blogging από τη Zoe Semalt. Καλείται τακτικά να γράψει ή να μιλήσει για πωλήσεις, μάρκετινγκ, τεχνολογία, κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και άλλα σχετικά θέματα.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Επίσης, στο TechWyse

Συνέντευξη με την Annie Cushing @ AnnieCushing από την Annielytics - ios app entwickler. com
Συνέντευξη με τον Dan Sharp, Διευθυντή του Screaming Frog

Ερ. Πείτε μας λίγο για τον εαυτό σας και τι κάνετε;

Α. Ο ρόλος μου είναι τριπλός. Από τη μία πλευρά, αναφέρω τις ειδήσεις μάρκετινγκ για την VentureBeat. Οι άλλες δύο πλευρές είναι τυλιγμένες σε ένα προϊόν VentureBeat που ονομάζεται VB Insight. Σκεφτείτε το VB Insight ως ένα κατάστημα εφαρμογών - αλλά αντί για εφαρμογές, είναι ένα κατάστημα για έρευνα, μελέτες και αναλύσεις - και ως ερευνητικό σκέλος της VentureBeat.

Στο VB Insight, είμαι μέλος της ομάδας που βοηθά να γίνει ο καλύτερος διαθέσιμος ερευνητικός πόρος και επίσης ο αναλυτής που προσπαθεί να κατανοήσει το σύμπαν τεχνολογίας μάρκετινγκ.

Q. Ως διευθυντής της τεχνολογίας μάρκετινγκ στο VB Insight, ποιες είναι οι πρωταρχικές σας ευθύνες και πόσο δύσκολο είναι ο ρόλος σε σχέση με την προηγούμενη θέση σας στην Crawford Technologies;

Α. Οι δύο ρόλοι είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά μοιράζονται μια σύνδεση. Στο CrawfordTech, ξόδεψα το χρόνο μου στην αιχμή του μάρκετινγκ, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και τεχνικές μάρκετινγκ για να βοηθήσω με τη ζήτηση και την παραγωγή μολύβδου. Στα VB Insight και VentureBeat, αναλύω τώρα αυτές τις τεχνολογίες και αξιοποιώ την εμπειρία μου για να διερευνήσω τι θα συμβεί στο μέλλον των πωλήσεων και του μάρκετινγκ.

Q. Πώς θα ορίσατε το CRO (Βελτιστοποίηση Ποσοστó Μετατροπής); Εκτός από τις πωλήσεις, ποιοι άλλοι χρήσιμοι στόχοι μετατροπής στοχεύουν και παρακολουθούν;

Α. Το CRO είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πεδίο. Ουσιαστικά, είναι η δημιουργία πρόσθετων εσόδων δωρεάν! Θα σας εξηγήσω. Ας υποθέσουμε ότι έχετε 10,000 προβολές σελίδων ανά μήνα στον ιστότοπό σας. Το 2% αυτών των απόψεων μετατρέπονται σε μετατροπές κάποιου είδους. ίσως μια λήψη λευκού χαρτιού ή μια συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας. Εάν θέλετε να διπλασιάσετε τις μετατροπές σας, έχετε δύο επιλογές: αφιερώστε πολλά χρήματα για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σας σε 20.000 προβολές σελίδων ή να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπής σας στο 4%. Το τελευταίο είναι σχεδόν δωρεάν, ενώ το πρώτο μπορεί να κοστίσει μια περιουσία. Στο τέλος, το CRO είναι πραγματικά όλα σχετικά με τις μετατροπές, ό, τι σημαίνει αυτό για εσάς και την επιχείρησή σας.

Q. Εν συντομία, πείτε μας για την πρόσφατη μελέτη που κάνατε σχετικά με τη βελτιστοποίηση μετατροπής: πώς να κερδίσετε το μάρκετινγκ επιδόσεων;

Α. Ήταν ένα πραγματικό μάτι-ανοιχτήρι. Στο VB Insight, δεν λαμβάνουμε χορηγίες, πληρωμές ή οδηγίες από προμηθευτές ή ενδιαφερόμενα μέρη πριν από την υποβολή έκθεσης. Αντ 'αυτού, λαμβάνουμε πολλαπλές ομάδες δεδομένων - λύσεις μικρών δεδομένων, όπως ερωτηθέντες ερωτηθέντων και τεχνικές "μεγάλων δεδομένων", όπως τεχνολογίες απόκρυψης ιστότοπων. Τα αποτελέσματα της ανάλυσης αυτών των συνόλων δεδομένων μας λένε ποιος βγαίνει στην κορυφή και ποιος δεν κάνει επίσης. Σε αυτή την περίπτωση, μελετήσαμε 2.938 χρήστες εργαλείων CRO και συγκεντρώσαμε δεδομένα από 3. 1 εκατομμύριο επιχειρηματικές ιστοσελίδες στις ΗΠΑ - μεταξύ άλλων πηγών - για να δημιουργήσουμε, αυτό που πιστεύω, είναι η πιο εκτεταμένη άποψη του χώρου εργαλείων CRO.

Ε. Στη μελέτη αναφέρθηκε:

" Μελέτη της SocialFlow, η οποία ανέλυσε στοιχεία από το 1. Είναι ειρωνικό, στην πραγματικότητα, ότι το άρθρο στο οποίο αποκάλυψα αυτό το στατιστικό στοιχείο μετατράπηκε σε μία από τις πιο κοινές ιστορίες μου σχετικά με το VentureBeat!

Έχω δύο κανόνες για τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που πάντα με βοήθησαν. Πρώτον, αν βρείτε τα βαρετά κοινωνικά μέσα, φοβάμαι ότι είστε το πρόβλημα. Μετά από πολύ πιο ενδιαφέροντα άτομα και αυτό το πρόβλημα πηγαίνει μακριά. Δεύτερος? Να είναι ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει όταν πρόκειται για οργανικά κοινωνικά μηνύματα, αλλά για εκείνους από εμάς που πραγματικά χρειάζεται να κάνουν μια βουτιά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, η απάντηση είναι - φυσικά - να επενδύσουν κάποια χρήματα και να τα μεταχειριστούν όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό κανάλι. Αυτό παρακάμπτει το πρόβλημα του 1%.

Q. Σύμφωνα με τη μελέτη, ποια είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να δοκιμαστούν και ορισμένες από τις πιο ελλιπείς πτυχές των δικτυακών τόπων;

Α. Δεν υπάρχει απλή απάντηση στο ερώτημα αυτό, διότι κάθε επιχείρηση, δικτυακός τόπος, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα και κομμάτι περιεχομένου που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι ιδιαίτερα για την εταιρεία, την αγορά και τις απαιτήσεις της. Αυτό που είναι σημαντικό, ωστόσο, είναι να περάσετε πολύ χρόνο για να επεξεργαστείτε την υπόθεσή σας. Τι θα δοκιμάσετε; Γιατί; Ποια στοιχεία έχετε για να υποστηρίξετε την υπόθεση; Θα πω, ωστόσο, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δοκιμάζουν μόνο ορατές πτυχές των ιστοτόπων. Μελέτες δείχνουν ότι η ταχύτητα του ιστότοπού σας, ενώ έχει ένα πλεονέκτημα SEO, αυξάνει τις μετατροπές. Το τεχνικό CRO είναι εξίσου σημαντικό με τη δοκιμή γραφικών ή κειμενικών αλλαγών. Ω, και μην παραμελείτε τις δοκιμές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Q. Ποια είναι τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι εταιρείες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας CRO;

Α. Το πιο συνηθισμένο σφάλμα CRO δεν εμπιστεύεται τα δεδομένα. Μια αλήθεια για το CRO. τα δεδομένα είναι ο οδηγός όλων των αποφάσεων, όχι το πρόσωπο με το υψηλότερο βαθμό αποδοχών. Εάν έχετε μια σταθερή υπόθεση και έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για να ελέγξετε τις αλλαγές σας, αφήστε τη δοκιμή να τρέξει όσο μπορείτε και να εμπιστευτείτε τα αποτελέσματα, όχι προσωπικές απόψεις.

Q. Κατά την άποψή σας, ποιες αλλαγές θα εμφανιστούν στο χώρο του CRO κατά το επόμενο έτος; Πώς θα επηρεάσουν τα εργαλεία που αναφέρονται στη μελέτη σας οι έμποροι; Από τώρα, ποια χαρακτηριστικά υστερούν;

Α. Όπως συμβαίνει και με την αγορά των αναλυτικών μέσων, όπου οι προβλέψιμες λύσεις αρχίζουν να ισχύουν, βλέπω τα εργαλεία CRO να ακολουθήσουν το παράδειγμα. Αντί να δουλέψετε μέσα από τα αναλυτικά στοιχεία για να μάθετε ποιες δοκιμές θα χρειαστεί να τρέξουν, θα ξεκινήσουν εργαλεία που θέτουν συνεχώς ερωτήσεις πίσω από τις σκηνές και τότε θα προτείνουν, θα διαχειριστούν και θα αναφέρουν τις αλλαγές που χρειάζονται δοκιμές. Μπορώ επίσης να δω μια νέα φυλή προμηθευτών που προσπαθούν να ενοποιήσουν όλες τις τεχνικές CRO σε ένα ενιαίο εργαλείο. ένα σύννεφο CRO αν θέλετε, όπως και τα «σύννεφα πωλήσεων» και «σύννεφα μάρκετινγκ» που υπάρχουν ήδη. Τα περισσότερα εργαλεία CRO, επί του παρόντος, επικεντρώνονται σε μία ή δύο τεχνικές CRO και όχι σε ολόκληρο το shebang.

Ερ. Στη μελέτη αξιολογήσατε κάθε εταιρεία εργαλείων CRO με ένα "Βαθμό διείσδυσης στην αγορά". "Πείτε μας πώς υπολογίζεται αυτό το σκορ και αν είναι δυνατόν, μοιραστείτε το αποτέλεσμα / την κατάταξη κάθε εταιρείας μαζί μας.

Α. Η βαθμολογία διείσδυσης στην αγορά βασίστηκε στις πραγματικές εγκαταστάσεις των εργαλείων CRO που βρήκαμε κατά την απόξεση 3,1 εκατομμυρίων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ μαζί με άλλα σύνολα δεδομένων που μας επέτρεψαν να προσδιορίσουμε τον αριθμό των χρηστών το συγκεκριμένο εργαλείο έχει. Το Google Analytics (GA) είναι, βέβαια, ο γορίλα των 300lb από την άποψη αυτή. Παρεμπιέζει τους άλλους σε σύγκριση. Εάν αφαιρέσετε το GA, οι λύσεις με την υψηλότερη διείσδυση συμπεριέλαβαν, με τη σειρά τους, το Omniture, το Crazy Egg, το Optimizely, το Chartbeat, το Clicktale και το Visual Website Optimizer.

Q. Αναφέρατε neuromarketing στη μελέτη σας, τι ακριβώς είναι το neuromarketing και πώς επηρεάζει τη μετατροπή;

Α. Το νευρομαγνητισμό δεν αποτελεί εργαλείο. Έχει περάσει εδώ και μια δεκαετία τώρα και εξηγείται καλύτερα ως η μελέτη του πώς ο εγκέφαλος ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα μάρκετινγκ. Όπως συμβαίνει με όλα αυτά τα πράγματα, συνήθως ακολουθεί ότι, με την πάροδο του χρόνου, οι επιχειρήσεις μεσαίας κατηγορίας θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Q. Παρακαλώ μοιραστείτε μερικές βασικές λήψεις από τη μελέτη σας.

Α. Νομίζω ότι η αγαπημένη μου ταινία είναι πόσο αποτελεσματική είναι η CRO. Και θυμηθείτε, αυτό είναι τα ακατέργαστα δεδομένα που μας λένε αυτό - όχι μια γνώμη των αναλυτών. Από τα εργαλεία CRO που μελετήθηκαν, μόνο δύο απέτυχαν να δημιουργήσουν σημαντική απόδοση επένδυσης (ROI). Από τους 2.938 έμπορους που ερευνήσαμε, μόνο το 5% δεν προκάλεσε απόδοση επένδυσης (ROI). Στην πραγματικότητα, η μέση απόδοση επένδυσης ήταν 223,7%, αλλά 173 από τους εμπόρους που ερευνήσαμε είχαν απίστευτες αποδόσεις πάνω από 1,000%. Αυτό είναι πολύ καταπληκτικό.

Q. Τέλος, είστε υπέρμαχος της ισορροπίας εργασίας / προσωπικής ζωής; Πώς εξισορροπούντε και τα δύο;

Α. Μερικές φορές δεν το κάνω! Κατά τη δημιουργία της έκθεσης CRO, η οποία είναι 17.000+ λέξεων, έχω μια μέρα όπου ξεκίνησα στις 8 π.μ. m. , έληξε στις 11 π.μ. m. , παρουσίασε ένα ωριαίο σεμινάριο για την πιο πρόσφατη αναφορά της τεχνολογίας μάρκετινγκ της Πολιτείας και εξακολουθούσε να γράφει 5.100 λέξεις. Είναι σημαντικό να κάνω χρόνο για την οικογένειά μου, που καταλαβαίνω απίστευτα, και να απολαύσω τον εαυτό μου. Λατρεύω τη δουλειά μου, η οποία βοηθά, και βεβαιώνω ότι έχω χρόνο να κάνω τα πράγματα που μου αρέσει και εκτός εργασίας. Μεγάλα κόλπα διαχείρισης χρόνου βοηθούν επίσης, αλλά αυτό είναι ένα ολόκληρο θέμα από μόνο του ότι δεν μπορούμε να πάμε εδώ.

Μια άλλη μεγάλη ευχαριστία προς τον Semalt για το να βρω το χρόνο να απαντήσω στις ερωτήσεις μου.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας μέρος αυτής της συνέντευξης; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω! Αν ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες συνεντεύξεις βιομηχανίας SEO από την TechWyse, παρακαλώ επισκεφθείτε τις Συνεντεύξεις SEO Expert.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Συνδέστε

March 18, 2018