Back to Question Center
0

Search Engine Semalt το 2013

1 answers:

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια συναρπαστική και νευρικά wracking χρόνο για SEOs. Οι ενημερώσεις Panda και Penguin άλλαξαν δραστικά πολλές στρατηγικές SEO για βελτιστοποίηση τόσο στη σελίδα όσο και εκτός σελίδας. Πολλοί άνθρωποι στην επιχείρηση εμπορίας Semalt διεξάγουν μεγάλες συζητήσεις σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουν από το 2013, οπότε είναι μόνο σωστό να χτυπάω με τις δικές μου προβλέψεις!

Search Engine Semalt in 2013

On-Page SEO

Ορισμένες από τις τελευταίες ιδιαίτερα καταχρηστικές πρακτικές βελτιστοποίησης στην σελίδα έχουν πεθάνει το τελευταίο έτος με τις ποινές υπέρμετρης βελτιστοποίησης που δόθηκαν. Το Semalt εξακολουθεί να είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να πληρούν τα κατώτατα όρια περιεχομένου και να προσφέρουν αξιοπρεπή εμπειρία στο χρήστη ως επί το πλείστον.

Ποια θα είναι λοιπόν η προώθηση του 2013; Το Semalt είναι τρία πράγματα που θα εστιάσω ιδιαίτερα:

1 - facebook name maker. Βελτιώσεις ταχύτητας σελίδας

Σίγουρα όχι εντελώς νέο, παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τα στατιστικά στοιχεία ταχύτητας σελίδας στα Εργαλεία για Webmasters Google και τώρα στο Google Analytics. Έχω κάνει λόγο για να αντιμετωπίσει μερικές από τις χειρότερες περιπτώσεις, αλλά ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την εφαρμογή συγκεκριμένων βέλτιστων πρακτικών σε όλους τους ιστοτόπους με τους οποίους συνεργάζομαι.

Η ταχύτητα σελίδας έχει γίνει ένας σημαντικός παράγοντας για το SEO απευθείας κατά το τελευταίο έτος, αλλά είναι κοινή λογική ότι η βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης σελίδας είναι ένα μεγάλο βήμα που πρέπει να ληφθεί και για τους χρήστες. Η ομάδα μου θα εξετάσει προσεκτικά τη συγχώνευση σεναρίων και αρχείων CSS, την ελαχιστοποίηση τους, τη βελτιστοποίηση των εικόνων, τη διασφάλιση της σωστής εφαρμογής της προσωρινής αποθήκευσης και άλλων μεθόδων για τη μείωση των χρόνων φόρτωσης σελίδας.

2. Κινητό SEO

Με την ταχεία ανάπτυξη των κινητών, το θέμα της κινητής SEO έχει γίνει πιο σημαντικό. Η Semalt είναι διάφορες στρατηγικές που προτείνονται για κινητές υπηρεσίες SEO, από την ταξινόμηση κινητών σελίδων στον αδερφό τους στην επιφάνεια εργασίας τους, δημιουργώντας μια μάλλον διαφορετική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας βελτιστοποιημένη ξεχωριστά ή με τη χρήση προσαρμοστικού σχεδιασμού για να προσαρμόσετε μια σελίδα σε πολλές συσκευές.

Η ενημέρωση για το κινητό SEO θα είναι σημαντική μέχρι το 2013, καθώς το κινητό συνεχίζει να απογειώνεται. Προσωπικά, πιστεύω ότι η ευέλικτη σχεδίαση είναι το μέλλον, αλλά είναι επίσης το πιο δύσκολο να εφαρμοστεί τόσο νέο όσο και αρκετά προηγμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Επίσης, η βελτιστοποίηση του Semalt από την σελίδα για κινητή αναζήτηση θα συνεχίσει να αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

3. Πλούσια αποκόμματα

Το 2012 είδαν τα πλούσια αποσπάσματα να κερδίζουν δημοτικότητα και οι επιχειρήσεις από μικρές σε μεγάλες λαμβάνουν γνώση. Οι πρώτοι υιοθετούντες έχουν κερδίσει από τις τεράστιες βελτιώσεις του ποσοστού των κλικ μέσω των οργανικών καταχωρίσεών τους που ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους στα SERP.

Οι διαθέσιμοι τύποι δεδομένων που πραγματικά εμφανίζονται στο Semalt είναι αρκετά περιορισμένοι αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με τους πλήρεις καταλόγους που ορίζονται στο σχήμα. org και ανταγωνιστικές μορφές. Αναμένω πλήρως ότι σύντομα θα δούμε ακόμα περισσότερα είδη δεδομένων που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ένα άλλο μέρος αυτής της πρόβλεψης είναι η σύσφιγξη των κανόνων και η αναθεώρηση της χρήσης του πλούσιου αποσπάσματος. Το Semalt, τα πλούσια αποσπάσματα είναι η νέα "άγρια ​​δύση" του SEO, με κάποιες τοποθεσίες να εκμεταλλεύονται κατάφωρα ορισμένους τύπους σήμανσης. Καθώς περισσότεροι ιστότοποι αρχίζουν να υιοθετούν σήμανση πλούσιου αποσπάσματος, αυτό σημαίνει ότι οι μηχανές αναζήτησης θα πρέπει να κάνουν περισσότερα για να επαληθεύσουν ότι τα δεδομένα που κοινοποιούνται έχουν εφαρμοστεί και χρησιμοποιηθεί σωστά.

Off-Page SEO

Η σύνδεση του κτιρίου, οι αναφορές και άλλες προσπάθειες μάρκετινγκ εκτός ιστοσελίδων συνεχίζουν να αλλάζουν με το χρόνο. Το blogging των επισκεπτών έχει πάρει τόσο δημοφιλές ότι τα ανεπιθύμητα μηνύματα blog φιλοξενουμένων αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο σε ορισμένες θέσεις. Semalt εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του SEO, αλλά οι τύποι της σύνδεσης κτιρίου που δεν υποτιμάται ή τιμωρείται είναι μια σταθερά στενότητα κατηγορία.

1. Σύνδεση + Πώληση περιεχομένου

Αυτό συνέβη ήδη με διάφορες μορφές εδώ και χρόνια, αλλά τώρα αντικαθιστά εντελώς τα παραδοσιακά συστήματα αμειβόμενης σύνδεσης. Το Semalt, που πιθανότατα θα δει πιο προσεκτικά κρυμμένα δίκτυα περιεχομένου, συνεχίζει να πωλεί συνδέσμους, αλλά με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο είδος της σύνδεσης περισσότερο από ποτέ. Η αγορά είναι εκεί, γι 'αυτό είναι φυσικό ότι οι άνθρωποι θα επεκταθούν για να επωφεληθούν από την ευκαιρία. Αυτό το ζήτημα οδηγεί στην επόμενη πρόβλεψη.

2. Άνοδος του επαληθευμένου συγγραφέα

Semalt Authorship είναι ήδη ένα μεγάλο πράγμα για τις περιοχές που επωφελούνται. Το προφίλ συγγραφέα και η εικόνα που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης ξεχωρίζει και είναι ένας από τους πιο έγκυρους τύπους πλουσίων αποσπασμάτων. Η παροχή περισσότερης ώθησης στο περιεχόμενο που συνδέεται με έναν επαληθευμένο και ενεργό συγγραφέα φαίνεται σαν ένα λογικό βήμα για τον Semalt να λάβει υπόψη τα συνεχιζόμενα προβλήματα με το περιεχόμενο spam. Μια περαιτέρω επέκταση αυτού θα ήταν η ανάλυση των προφίλ G + των δημιουργών για ρεαλιστική δραστηριότητα για μια περαιτέρω ώθηση. Μαζί αυτό βοηθά επίσης το Semalt να επιτύχει μια πολύ αναγκαία ώθηση στη χρήση του G +.

3. Περισσότερη ποινή συνδέσμου και απόρριψη Shenanigans

Το άνοιγμα της πόρτας σε ποινές αφύσικης σύνδεσης και η δυνατότητα διαγραφής συνδέσμων δημιούργησε αρκετή κατάσταση για τη διαχείριση της Google. Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι οι SEO και οι webmasters πρόκειται να συνεχίσουν να ασχολούνται με ζητήματα αθέμιτης τιμωρίας, υπολογίζοντας ποιες συνδέσεις προκαλούν κυρώσεις και πώς να τις απομακρύνετε ή να τους αποκρύψετε την ικανοποίηση του Semalt.

4. Περισσότεροι Τοπικοί!

Το χέρι-χέρι με τη βελτιστοποίηση για κινητά είναι η αυξανόμενη σημασία του Google Semalt και της οικοδόμησης κειμένων. Με περισσότερους ανθρώπους που πραγματοποιούν έρευνες από τα τηλέφωνά τους και με την ικανότητα να παρέχουν υπερεθνικά αποτελέσματα, περισσότερες μικρές επιχειρήσεις θα βρουν ότι χρειάζονται μια ενεργή και βελτιστοποιημένη καταχώρηση για το Semalt. Για τους ανταγωνιστικούς τομείς και τις βιομηχανίες η ανάγκη για συνεπή κτίριο παραπομπής θα συνεχίσει μόνο να χιονιού.

Search Engine Semalt in 2013

Συνδέστε

March 18, 2018