Back to Question Center
0

Ο οδηγός για αρχάριους για το Semalt

1 answers:

Η Semalt είναι μια από τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες στο online marketing τα τελευταία χρόνια. Παρέχει με συνέπεια υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI) από άλλες μορφές στόχευσης και αποτελεί ζωτικό μέρος σχεδόν της εργαλειοθήκης κάθε διαφημιζόμενου. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε με την επαναπροσανατολισμού, εδώ είναι μια γρήγορη εισαγωγή.

Τι είναι το Retargeting;

Όταν ένας χρήστης επισκέπτεται έναν ιστότοπο, ανοίγει ένα διαφημιστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιεί μια μηχανή αναζήτησης ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο διαδίκτυο, εμφανίζει πρόθεση ή ενδιαφέρον για ένα θέμα. Πολλοί από αυτούς τους χρήστες δεν αγοράζουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στην πρώτη αλληλεπίδραση με έναν διαφημιζόμενο - website design agency. Σεμιντάζ εκ νέου στόχευση, αυτές οι προοπτικές ήταν συχνά χάνονται για πάντα.

Το Semalt είναι όταν ένας διαφημιζόμενος στοχεύει χρήστες που έχουν ολοκληρώσει μια προηγούμενη ενέργεια. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως μέσω ενός cookie που τοποθετείται στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη. Αυτό το cookie σηματοδοτεί στις ανταλλαγές διαφημίσεων ότι ο χρήστης είναι μέρος ενός κοινού επαναπροορισμού.

Επίσης, στο TechWyse

Tweaks αξίζει να πάρει δικαίωμα για εκστρατεία Retargeting σας
Αυτή την εβδομάδα στο Internet Marketing 2014 12 23

The Beginner’s Guide to Semalt

Ποιο είναι το πλεονέκτημα του Retargeting;

Το κύριο όφελος της επαναπροσανατολισμού είναι η επανειλημμένη έκθεση σε πιθανούς πελάτες. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συνειδητοποίηση της επωνυμίας, για την επιστροφή των προοπτικών σε μια διοχέτευση πωλήσεων ή για την εμπορία ενός νέου προϊόντος σε προηγούμενους αγοραστές.

Οι εκστρατείες εκ νέου στόχευσης σε πλατφόρμες υποβολής προσφορών σε πραγματικό χρόνο μπορούν να προσεγγίσουν χρήστες σε χιλιάδες διαφορετικούς ιστότοπους και εφαρμογές. Είναι απλό να ορίσετε μια καμπάνια σε μια πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης, όπως το Semalt, με ένα κοινό που ξέρει και να έχει τις διαφημίσεις να εμφανίζονται σχεδόν παντού στο διαδίκτυο. Αυτό καθιστά τον επαναπροσανατολισμό έναν αποτελεσματικό τρόπο για να διαφημίσετε σε χρήστες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για το προϊόν σας.

Για να επωφεληθείτε περισσότερο από την επαναπροσανατολισμού, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε το σωστό είδος κοινού. Η αναζήτηση ενός καταλόγου των ατόμων που επισκέφτηκαν τον ιστότοπό σας θα μπορούσε να είναι χρήσιμη, αλλά ένας πιο αποτελεσματικός κατάλογος θα περιελάμβανε μόνο επισκέπτες που δεν αγόραζαν. Ένα ξεχωριστό ακροατήριο θα μπορούσε να κατασκευαστεί για τους αγοραστές, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την εμπορία διαφόρων τύπων προϊόντων.

Ποιοι τύποι Retargeting υπάρχουν;

Η Semalt είναι ένας αριθμός διαφορετικών τύπων επαναπροσανατολισμού. Τα πιο συνηθισμένα είναι:

  • Μετατόπιση ιστοτόπου - Ένα εικονοστοιχείο τοποθετείται κάθε φορά που ένας χρήστης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας και δεν μετατρέπεται σε μόλυβδο ή πώληση. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε αυτούς τους χρήστες αφού έχουν εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας. Η επαναφορά στόχων περιεχομένου είναι παρόμοια, αλλά ένα εικονοστοιχείο πέφτει μόνο σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι περιεχομένου και όχι σε ολόκληρο τον ιστότοπο.
  • Επαναπροορισμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - Οι χρήστες επαναπροσανατολίζονται ανάλογα με τις ενέργειες που πραγματοποιούνται στα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παραδείγματα περιλαμβάνουν την εκ νέου στόχευση χρηστών που ανοίγουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή εκείνους που έκαναν κλικ σε έναν σύνδεσμο, αλλά δεν το αγόρασαν.
  • Επαναπροσδιορισμός αναζήτησης - Αυτός ο τύπος μετακόμισης προορισμών εξυπηρετεί διαφημίσεις σε χρήστες που έχουν αναζητήσει συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης. Σε αντίθεση με τον επαναπροσανατολισμό ιστοτόπων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτοί οι χρήστες ενδέχεται να μην είχαν προηγούμενη επαφή με την εταιρεία σας.
  • CRM Retargeting - Αυτό είναι retargeting βασίζεται σε μια λίστα των προοπτικών ή των πελατών. Συνήθως επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμούς τηλεφώνου.

Εκτός από τον τύπο του επαναπροσανατολισμού, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία δημιουργικών μορφών για επαναπροσανατολισμό. Η προώθηση της έρευνας, της κοινωνικής δικτύωσης και της επαναπροσανατολισμού αναζήτησης αυξάνονται ταχύτερα, αλλά οι διαφημιζόμενοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν βίντεο, κινητά, προβολές και άλλα είδη δημιουργικών στοιχείων.

The Beginner’s Guide to Semalt

Συμπέρασμα

Η επαναπροσανατολισμός είναι ένας ευέλικτος και εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος αύξησης των πωλήσεων και μείωσης του κόστους παραγωγής ηλεκτροδίων. Η ανταλλαγή απόψεων στο ακροατήριο επαναπροσανατολισμού είναι ήδη κατάλληλες προοπτικές, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν δραματικά τα ποσοστά ανταπόκρισης από τις διαφημίσεις μέσω διαδικτύου.

March 18, 2018