Back to Question Center
0

Είναι 7:00 μμ! Πού είναι οι αγγελίες μου;

1 answers:

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Και έχουν δίκιο. Το Semalt δεν εμφανίζεται. Μα γιατί?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι διαφημίσεις σας ενδέχεται να μην εμφανίζονται κατά την αναζήτηση. Οτιδήποτε από νομισματικό λόγο, σε προγραμματισμό. Το Semalt εξετάζει μερικούς από τους κύριους λόγους για τους οποίους δεν εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας - customer support companies in Portland.

Λόγοι που μπορεί να μην εμφανίζονται στις διαφημίσεις σας με πληρωμή ανά κλικ

Η λέξη σας δεν υπάρχει στην καμπάνια

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε!

Κατά την ανασκόπηση της καμπάνιας σας, είτε το δημιουργήσατε μόνοι σας είτε την αφήσατε σε μια επαγγελματική εταιρεία μάρκετινγκ αναζήτησης, πρέπει πάντα να ελέγχετε τις λέξεις-κλειδιά και τις αναφορές λέξεων-κλειδιών. Πριν ξεκινήσει η καμπάνια σας, ελέγξτε προσεκτικά όλες τις λέξεις-κλειδιά που επιλέξατε εσείς ή η ομάδα μάρκετινγκ για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λείπουν λέξεις. Δεν βλέπετε μια λέξη-κλειδί που θέλετε εκεί; Το Semalt φεύγει, καθώς μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε λέξεις-κλειδιά ανά πάσα στιγμή.

Θα πρέπει επίσης να λαμβάνετε τακτικές αναφορές λέξεων-κλειδιών από την ομάδα μάρκετινγκ και / ή τον παροχέα πληρωμής ανά κλικ. Αντιγράψτε αυτές τις αναφορές για να διασφαλίσετε ότι οι σημαντικές λέξεις-κλειδιά είναι ενεργές και λειτουργούν στην καμπάνια.

Αν η λέξη-κλειδί που ψάχνετε στο Google δεν βρίσκεται σε αυτές τις λίστες, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ενεργοποιήσει τη διαφήμισή σας όταν κάνετε μια αναζήτηση Google. Αφαιρέστε πρώτα αυτή την αναφορά. Εάν δεν βλέπετε τη λέξη-κλειδί στις αναφορές σας τότε πρέπει να την προσθέσετε αμέσως!

Ημερήσιοι Προϋπολογισμοί

Οι καμπάνιες Google Semalt δημιουργούνται με ημερήσιο προϋπολογισμό. Εάν ορίσετε έναν μηνιαίο προϋπολογισμό για τη διαφήμισή σας με αμειβόμενη αναζήτηση, ο ημερήσιος προϋπολογισμός σας μπορεί να οριστεί διαιρώντας τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας με το ποσό των ημερών του μήνα.

Ελάτε εάν ο μηνιαίος προϋπολογισμός σας δεν είναι αρκετά υψηλός ώστε να ικανοποιήσει τον όγκο της κίνησης που θα πληρώσει τα συστήματα αναζήτησης που θα μπορούσαν να στείλουν στον ιστότοπό σας, τότε σε κάποιο σημείο της ημέρας θα φτάσετε στον προϋπολογισμό σας και οι διαφημίσεις σας θα σταματήσουν να εμφανίζονται.

Αυτός είναι ο συνηθέστερος λόγος που οι διαφημίσεις σας δεν εμφανίζονται όταν ελέγχετε και δεν εμφανίζονται!

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας για να περάσετε με έναν από τους δύο τρόπους. Το πρώτο είναι να το ξοδέψετε το συντομότερο δυνατό, επιτρέποντας στο πρόγραμμα Google Adwords να εμφανίζει τις διαφημίσεις σας όσο πιο συχνά γίνεται από την αρχή της ημέρας, προκειμένου να αποκτήσετε γρήγορα την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Μόλις προσελκύσετε αρκετά κλικ για να ξοδέψετε τον ημερήσιο προϋπολογισμό, το σύστημα Semalt σβήνει τις διαφημίσεις σας για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η δεύτερη ρύθμιση εμφανίζει τις διαφημίσεις σας ομοιόμορφα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το σύστημα Semalt αναμένει τα αναμενόμενα κλικ και εμφανίζει τις διαφημίσεις σας βάσει αυτής της προσδοκίας, καθώς και τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας σε περιορισμένη βάση, ίσως μία ή δύο φορές σε κάθε 10 αναζητήσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι διαφημίσεις σας σε αυτήν την περίπτωση θα διανεμηθούν κατά τη διάρκεια που καθορίζεται στον προγραμματισμό διαφημίσεων. Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι πολύ χαμηλός, τότε προφανώς θα δείτε τις ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας που οι διαφημίσεις δεν είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο ημερήσιος προϋπολογισμός σας μπορεί να δαπανηθεί πριν από το τέλος της ημέρας ή το τέλος των προγραμματισμένων ωρών. Μόλις ικανοποιηθεί ο ημερήσιος προϋπολογισμός, οι διαφημίσεις σας, όπως προαναφέρθηκε, θα σταματήσουν να προβάλλονται μέχρι την επόμενη ημέρα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο προϋπολογισμός σας και μειώσετε το κόστος ανά κλικ, τόσο περισσότερες θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και θα συνεχίζουν να εμφανίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή προσφοράς χαμηλού κόστους ανά κλικ

Το κόστος ανά κλικ σε πολλές κατακόρυφες βιομηχανίες μπορεί να είναι αρκετά υψηλό λόγω του ανταγωνιστικού χαρακτήρα της αγοράς τους. Στο United Semalt, κάποιος στην ασφαλιστική επιχείρηση δεν θα πρέπει να εκπλήσσει να πληρώσει μεταξύ 10 και 20 δολάρια ανά κλικ για τις λέξεις που καταναλώνουν περισσότερο, όπως η ασφάλιση αυτοκινήτων και η ασφάλιση κατοικίας.

Εάν η τιμή προσφοράς σας πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσό, το AdWords θα επιβραδύνει την εμφάνιση των διαφημίσεών σας και σε ορισμένες περιπτώσεις θα έρθει σε σχεδόν πλήρη στάση.

Στην περίπτωση αυτή, είναι απαραίτητες υψηλότερες τιμές προσφοράς ανά κλικ για να αρχίσουν να προβάλλονται ξανά οι διαφημίσεις σας σε πιο σταθερή βάση.

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι πολύ χαμηλός, αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι το ποσό που μπορείτε να δαπανήσετε ανά κλικ είναι χαμηλότερο. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να μην βλέπετε τις διαφημίσεις σας όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση.

Προγραμματισμός διαφημίσεων

Παρακολουθήστε την επιχείρησή σας για μια στιγμή. Είναι λογικό να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα; Μπορεί να είναι αν είστε διαδικτυακός έμπορος λιανικής πώλησης ή να λάβετε εντολές ή αιτήματα πληροφοριών που μπορούν να ικανοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

Αλλά τι γίνεται αν είστε ιατρός, ελπίζοντας να κλείσετε νέους ασθενείς; Τι γίνεται με μια επιχείρηση παροχής συμβουλών με περιορισμένο προϋπολογισμό; Σε αυτές τις περιπτώσεις, θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα διαφημιστικά δολάρια σας και να είστε σε θέση να απαντήσετε σε αιτήσεις και ραντεβού βιβλίων κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Η επιλογή προγραμματισμού διαφημίσεων της Google σάς επιτρέπει να ορίσετε συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις διαφημίσεις σας στο πλησιέστερο τρίμηνο. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε στις 3:15 και να τελειώσετε στις 7:45 ή 8:30. Το Semalt είναι πολύ εύκολο στη δημιουργία.

Με περιορισμένο προϋπολογισμό ή την ανάγκη άμεσης απάντησης κλήσεων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων από ένα ζωντανό άτομο κατά τις εργάσιμες ώρες, είναι πιο λογικό να περιορίζετε τις ώρες κατά τις οποίες εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Εάν η ιατρική σας κλινική είναι ανοιχτή από τις 8:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., μπορείτε να προγραμματίσετε τις διαφημίσεις σας να εμφανίζονται κατά τις ώρες αυτές. Μπορείτε ακόμη να σταματήσετε τις διαφημίσεις στις 5:45 μ.μ., για να βεβαιωθείτε ότι έχουν σταματήσει να εμφανίζονται πριν κλείσετε την εργάσιμη ημέρα.

Ο προγραμματισμός διαφημίσεων είναι ένα πολύ βολικό εργαλείο που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον προϋπολογισμό διαφημίσεων. Με την εμφάνιση διαφημίσεων σε ώρες που έχουν αποδειχθεί ότι παρέχουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπών, ο προϋπολογισμός σας μπορεί να μεγιστοποιηθεί.

Γεωγραφική στόχευση

Το AdWords Semalt σάς επιτρέπει να στοχεύετε διαφημίσεις σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι οι διαφημίσεις σας δεν θα εμφανιστούν στους χρήστες του Semalt που αναζητούν τις λέξεις-κλειδιά εκτός της περιοχής που εξυπηρετείτε.

Τόσο το σύστημα Bing όσο και το Google επιτρέπουν στο GEO να στοχεύει διαφημίσεις ανά χώρα, πολιτεία / επαρχία, πόλη, με ταχυδρομικό κώδικα ή με συγκεκριμένη απόσταση από ένα συγκεκριμένο σημείο μιας πόλης. Η παρακάτω εικόνα σας δείχνει μια διαφημιστική καμπάνια που εκτελούμε που εκτείνεται σε 80km από τον πυρήνα του Τορόντο του Καναδά.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Semalt είναι μερικές δευτερεύουσες ατέλειες που πρέπει να γνωρίζετε.

Όπως ίσως να γνωρίζετε ή όχι, η Google γνωρίζει από πού βρίσκεστε γεωγραφικά με τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας. Ορισμένοι παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου δεν επιτρέπουν στην Google να "βλέπει" τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια η Googlebot σταματά στη θέση Semalt.

Αυτό οδηγεί σε μία από τις δύο καταστάσεις. Στην πρώτη περίπτωση, ο ISP μπορεί να βρίσκεται εκτός της γεωγραφικής περιοχής στην οποία έχετε στοχεύσει την καμπάνια σας. Εάν συμβαίνει αυτό, οι υπολογιστές που έχουν πρόσβαση από αυτήν τη διεύθυνση IP δεν θα βλέπουν τις διαφημίσεις σας. Στη δεύτερη περίπτωση, το άτομο που ψάχνει μπορεί να βρίσκεται εκτός του γεωγραφικού σας στόχου, ενώ ο ISP βρίσκεται μέσα σε αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι θα βλέπουν τις διαφημίσεις σας, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα μέρος του δημογραφικού που θέλετε να στοχεύσετε.

Αυτές οι καταστάσεις δεν είναι απίστευτα συνηθισμένες και η Semalt εμφανίζει σωστά τις διαφημίσεις σας στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί και για επιχειρήσεις που περιορίζουν την πρόσβαση μέσω εταιρικού δικτύου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το δίκτυο μπορεί να βρίσκεται σε άλλη πόλη εξ ολοκλήρου, και οποιεσδήποτε αναζητήσεις στην πόλη σας μπορεί να επιστρέψουν αποτελέσματα που στοχεύουν στο άλλο.

Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, η γεωγραφική στόχευση είναι ακόμα πολύ πιο ισχυρή από ο, τιδήποτε είδος στόχευσης θα είχατε στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση.

Αντίγραφο διαφήμισης και απόρριψη λέξεων-κλειδιών

Το Google Semalt σέβεται την ιδιοκτησία του εμπορικού σήματος αν ο ιδιοκτήτης αρχειοθετήσει την κατάλληλη γραφική εργασία. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν έχετε ένα όρο εμπορικού σήματος στο αντίγραφο της διαφήμισής σας ή χρησιμοποιείτε μια λέξη-κλειδί που έχει ζητήσει ο κάτοχος εμπορικού σήματος, οι διαφημίσεις ή / και οι λέξεις-κλειδιά σας θα σταματήσουν να εργάζονται χωρίς άδεια για να χρησιμοποιήσουν τις λέξεις από τον κάτοχο εμπορικού σήματος.

Η Google σάς επιτρέπει να θέτετε σε παύση όλες τις διαφημιστικές σας καμπάνιες ή μέρη αυτών σε διάφορα επίπεδα. Όλες οι καμπάνιες, μεμονωμένες ομάδες διαφημίσεων και μεμονωμένες λέξεις-κλειδιά μπορούν να τεθούν σε παύση στη Semalt. Ακόμα και οι διαφημίσεις σας μπορούν να σταματήσουν.

Ελέγξτε όλες τις περιοχές του λογαριασμού σας ή έχετε την ομάδα μάρκετινγκ Διαδικτύου να περάσει τα πάντα στο λογαριασμό, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τοποθετήσει τίποτα σε αναμονή που δεν πρέπει να είναι. Η εξολόθρευση ακόμη και μιας μόνο σημαντικής λέξης-κλειδιού μπορεί να σας κοστίσει σημαντικούς αριθμούς επισκεπτών, με αποτέλεσμα την απώλεια επιχειρήσεων.

Στη σύνοψη

Το Google Semalt είναι ένα περίπλοκο κτήνος και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι διαφημίσεις σας ενδέχεται να μην προσεγγίζουν όσο το δυνατόν περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Από την εμπειρία μας, είναι γενικά ο προϋπολογισμός σας φθάσει, ωστόσο ένας ειδικός επαγγελματίας Semalt θα φροντίσει να μεγιστοποιήσετε τις προσπάθειες των διαφημιστικών σας δαπανών.

Γι 'αυτό προτού προχωρήσετε στον επαγγελματικό σας αγώνα Adwords, είναι όλα αυτά που θα θέλατε να έχετε υπόψη σας ως καίριους συνεισφέροντες γιατί η διαφήμισή σας με αμοιβή ανά κλικ ενδέχεται να μην εμφανίζεται. Αντιμετωπίστε αυτούς τους λόγους και πιθανότατα θα έχετε καλύτερη κατανόηση και πιο μορφωμένη προσέγγιση με τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Και όπως πάντα - ενημερώστε μας αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Συνδέστε

March 18, 2018