Back to Question Center
0

Προωθήστε μια ιστοσελίδα;

1 answers:

Πότε είναι κατάλληλη η χρήση μουσικής υπόκρουση σε μια τοποθεσία web; Οι χρήστες μοιάζουν με αυτό;

. Source
February 7, 2018

Σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσει μουσική υπόκρουση σε μια ιστοσελίδα. Αναστέλλει το χρόνο φόρτωσης, εκπλήσσει τους χρήστες που έχουν ενεργοποιημένα τα ηχεία τους και τα ενοχλητικά τους. Είναι παρόμοιο με το αναβοσβήσιμο κειμένου σε μια ιστοσελίδα.

Η μόνη φορά που έχει νόημα για μένα είναι για ένα site σχετικά με τη μουσική ή για μια μπάντα. Τότε μπορεί να αναμένεται.

Η καλύτερη λύση είναι να έχετε έναν παίκτη σε σας ιστοσελίδα όπως το @aslum που υποδηλώνει με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να παίξουν τη μουσική σας ή όχι.

Ποτέ. Λοιπόν, αν είναι μια σελίδα myspace. Αν και σε αυτή την περίπτωση είναι πιο αναμενόμενο τότε κατάλληλο. Ή αν είναι μια ιστοσελίδα για μια μπάντα, θα μπορούσατε να έχετε μουσική που ο χρήστης θα μπορούσε να κάνει κλικ για να παίξει, αλλά δεν πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα και θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να τον σταματήσετε. Ή αν είναι παιχνίδι, μπορείτε να έχετε μουσική, αλλά πάλι θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να σταματήσετε τη μουσική.

Σχεδόν κανείς δεν αρέσει να έχουν ηχογραφήσει τους ομιλητές τους, ειδικά εάν ακούνε ήδη μουσική (αρκετά συνηθισμένο) έχοντας νέο μουσικό παιχνίδι πάνω από το επάνω είναι απλά ενοχλητικό.

Νομίζω ότι η απάντηση ισχύει για κάθε τύπο μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εάν ο χρήστης δεν το ζήτησε να συμβεί, θα θεωρηθεί ως εισβολή πολλών ανθρώπων.

Ακόμη και στην περίπτωση ενός ιστοτόπου ζώνης, θα ενσωματώσω παίκτες που θα μπορούσε να έχει πρόσβαση ο χρήστης, αλλά ποτέ δεν θα γίνει αυτόματη αναπαραγωγή.

Στις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο χρήστης αναμένοντας μουσική είτε ως πρωτεύουσα (ιστοσελίδες μπάντες, ετικέτες, μεμονωμένα προϊόντα που σχετίζονται με τη μουσική, όπως Original Soundtracks κλπ.) Είτε ως δευτερεύον περιεχόμενο που απαιτείται (ιστότοποι που προωθούν ταινίες, παιχνίδια υπολογιστή, και τον εξοπλισμό κ.λπ.) Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις αποτρέπεται η αυτόματη αναπαραγωγή μουσικής ή / και βίντεο. Ίσως θέλετε να παίξετε ένα σχετικά μη παρεμβατικό (λευκό-θόρυβο σαν), δελεαστικό soundscape (βροχή, δυσοίωνες ατμόσφαιρα κ.λπ.) αντ 'αυτού - αλλά αφήστε την απόφαση της πραγματικής εκκίνησης μουσικής / βίντεο στους χρήστες σας.

Διαφορετικά η καλύτερη απάντηση φαίνεται να είναι "ποτέ" τουλάχιστον ποτέ με αυτόματη αναπαραγωγή.

. Ωστόσο, ως γενική κατευθυντήρια γραμμή, είναι καλύτερο να παρουσιάσετε μια σελίδα προορισμού που να περιγράφει τι ο χρήστης πρόκειται να ξεκινήσει χωρίς μουσική προτού εξερευνήσετε βαθύτερα τον ιστότοπο. Επιπλέον, θα πρέπει να παρέχετε κάποιο εύκολο μηχανισμό για να απενεργοποιήσετε ή να αλλάξετε την ένταση της μουσικής σε μια δεδομένη σελίδα. Η εμπειρία μου είναι ότι όταν η μουσική παίζει χωρίς κάποιο "opt-in", είναι γενικά ενοχλητική για την πλειοψηφία των χρηστών (όπως δείχνουν εδώ οι απαντήσεις).

Εάν υπάρχει μια εξαίρεση στον κανόνα, θα ήταν ιστοτόποι ότι η μουσική αναμένεται όπως για ένα συγκρότημα / μουσικό. Ιδανικά σε αυτές τις περιπτώσεις αν και θα τοποθετήσετε μια πολύ προφανή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων στη σελίδα και θα δώσετε στο χρήστη την ευκαιρία να απενεργοποιήσει τον ήχο (και ίσως ακόμη και να επιλέξει τον ήχο για μελλοντικές επισκέψεις).

Έχω έναν ιστοχώρο αναθεώρησης μουσικής, οπότε όταν είμαι σε απευθείας σύνδεση ακούω πάντα κάποιο άλμπουμ και πρέπει να επισκεφθώ τις σελίδες των συγκροτημάτων. Έχοντας αυτόματα την αναπαραγωγή της ιστοσελίδας είναι ένα από τα πράγματα που με ενοχλούν περισσότερο (μια κόλαση ενός χάος όταν ακούτε ήδη κάτι άλλο. ) Η μουσική υπόκρουση θα πρέπει να είναι ένα χαρακτηριστικό "OPT-IN" (όχι opt-out, όχι αρκετά καλό) στις ιστοσελίδες (έχω δει μερικές από αυτές. ) Αν θέλω να ακούσω τη μουσική μιας μπάντας, περιμένω να έχουν μια "δειγματοληψία" όπου μπορώ να πάω εθελοντικά.

Το ίδιο ισχύει και για εκείνους τους δικτυακούς τόπους της εταιρείας, στους οποίους κάποιοι εκπρόσωποι αρχίζουν να συνομιλούν μόλις προσγειωθούμε στη σελίδα τους. Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. Οι ιστότοποι θα πρέπει να είναι σιωπηλοί εκτός αν τους εξουσιοδοτώ να μιλούν / να παίζουν μουσική σε μένα, περίοδο.