Back to Question Center
0

Η Semalt ορίζει τις τεχνικές μαύρου καπέλου υποβαθμίζοντας την εκστρατεία SEO σας

1 answers:

Μερικοί από τους ιδιοκτήτες ιστότοπων και τους συμβούλους μάρκετινγκ θεωρούν το μαύρο καπέλο SEO ως ένα παρελθόν, ενώ δεν είναι. Η απόκτηση πραγματικής επισκεψιμότητας και η υψηλή θέση στους Αλγόριθμους Google είναι ένα επίτευγμα που κάθε διαδικτυακός έμπορος θα ήθελε να κερδίσει. Ωστόσο, ορισμένοι ιδιοκτήτες ιστότοπων τείνουν να χρησιμοποιούν σκιερές τεχνικές για να βελτιώσουν την προβολή των επιχειρήσεων τους και να αποκτήσουν υψηλές βαθμολογίες.

Όσον αφορά την τιμωρία της Google, η άγνοια δεν λαμβάνεται υπόψη. Το να μετατρέπετε τη λέξη-κλειδί μετατροπής σας σε υψηλούς βαθμούς στους αλγορίθμους χρησιμοποιώντας τεχνικές που δεν λειτουργούν σωστά μπορούν να σας οδηγήσουν σε πραγματικό πρόβλημα με την Google.

Ο Ivan Konovalov, κορυφαίος επαγγελματίας από το Semalt , προειδοποιεί για ορισμένες από τις τεχνικές μαύρης καπέλας και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων και οι έμποροι με την ελπίδα να βελτιώσουν την προβολή των επιχειρήσεων τους και να κερδίσουν πραγματική κίνηση.

Σύνδεσμοι αγοράς

Γνωρίζετε ότι η πώληση και η αγορά συνδέσμων που περάσουν το Pagerank εκτελούν SEO blackhat; Μετά την πώληση ενός συνδέσμου σε έναν εκδότη, συμβουλευτείτε τον διαχειριστή τη μέγιστη σημασία να συμπεριλάβετε τους συνδέσμους στην ιστοσελίδα τους. Εάν δεν το κάνετε αυτό, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η σχέση σας με την Google και να τιμωρηθεί λόγω άγνοιας που μπορεί να αποφευχθεί μακροπρόθεσμα.

Φράσεις-κλειδιά και πλήκτρα

Overstuffing λέξεις-κλειδιά σας στο άλμπουμ κείμενο σας είναι μια από τις μαύρες τεχνικές καπέλο που χρησιμοποιείται ευρέως από τους εμπόρους. Η συμπύκνωση της φράσης-κλειδιού στο κείμενό σας μπορεί να μην οδηγήσει σε ποινικοποίηση, αλλά θα επηρεάσει δυσμενώς τη δέσμευσή σας με τους επισκέπτες.

Δημιουργία περιεχομένου που στοχεύει συγκεκριμένες φράσεις κλειδιά

Στο παρελθόν, η δημιουργία πλούσιας σε λέξεις-κλειδιά περιεχομένου θα μπορούσε να σας κατατάξει σε υψηλά επίπεδα στους αλγορίθμους. Η πτυχή έχει αλλάξει με τις ημέρες όπως σήμερα, δημιουργώντας περιεχόμενο που εξηγεί σε ένα θέμα ή ένα θέμα πολύ καλά μπορεί να κατατάσσεται ψηλά από το περιεχόμενο με μια καλή λέξη-κλειδί πυκνότητα.

Λήψη συνδέσμων σε τοποθεσίες χαμηλής ποιότητας

Το blogging των επισκεπτών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όταν πρόκειται για τη βελτίωση της προβολής μιας μάρκας. Ωστόσο, το blogging σε ιστοσελίδες χαμηλής ποιότητας με σκοπό την απόκτηση συνδέσμων είναι λάθος και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις βαθμολογίες σας.

Πώληση διαφήμισης

Το σχέδιο σύνδεσης είναι μια τεχνική μαύρης καπέλου που περιλαμβάνει την πώληση ενός συνδέσμου κειμένου σε έναν εκδότη. Οι έμποροι περιεχομένου ονομάζουν διαφημίσεις, αλλά η Google τις χαρακτηρίζει ως τεχνική μαύρου καπέλου..Με απλά λόγια, το σχέδιο σύνδεσης περιλαμβάνει την αγορά διαφημιστικού χώρου και στη συνέχεια την προσθήκη ενός συνδέσμου σε ένα παραγόμενο περιεχόμενο.

Αποδοχή συνδέσμων με ανταλλαγή δωρεάν προϊόντων

Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων στέλνουν δωρεάν προϊόντα στους πελάτες με αντάλλαγμα μια σύνδεση αναθεώρησης προϊόντος. Αυτό το σενάριο θεωρείται από την Google ως τεχνική μαύρου καπέλου. Για να αποφύγετε την εκτέλεση αυτής της τεχνικής μαύρου καπέλου και να τιμωρήσετε από την Google, μπορείτε να προσθέσετε το σύνδεσμο "rel =" no follow "στον σύνδεσμο αναθεώρησης του προϊόντος σας.

Χρήση υπερβολικά βελτιστοποιημένων εσωτερικών συνδέσεων και εισερχόμενων συνδέσμων

Η υπερβολική βελτιστοποίηση των εσωτερικών συνδέσεων μπορεί να σας οδηγήσει σε πραγματικό πρόβλημα. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι προορίζονται για τη διάδοση του συνδέσμου σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Για να προσελκύσετε την προσοχή του ακροατηρίου σας και να κάνετε κλικ στον ιστότοπό σας, χρησιμοποιήστε φυσική και διαδραστική γλώσσα αντί να εστιάσετε στην υπερβολική βελτιστοποίηση της λέξης-κλειδιού μετατροπής.

Χρήση άσχετων βασικών φράσεων για να κατατάσσονται υψηλά στους αλγορίθμους

Όσον αφορά την εμπορία περιεχομένου , η δημιουργία πρωτότυπου και φρέσκου περιεχομένου είναι υψίστης σημασίας. Η προσθήκη μη σχετικών λέξεων-κλειδιών σε πρόσφατα δημιουργημένο περιεχόμενο μπορεί να σας οδηγήσει σε πραγματικό πρόβλημα. Η Google έχει έναν τρόπο να εντοπίσει το ακριβές θέμα του περιεχομένου χρησιμοποιώντας το εργαλείο Latent Semantic Indexing .

Κλώση προϊόντων

Η χρήση χειροκίνητων ή αυτόματων τεχνικών για την περιστροφή υφιστάμενων αντικειμένων θεωρείται ως μαύρο καπέλο SEO. Αν έχετε πιαστεί με περιστρεφόμενα αντικείμενα, θα καταλήξετε να πληρώσετε ποινή αναπαραγωγής περιεχομένου. Αποφύγετε αυτή την τεχνική μαύρης καπέλας πληρώνοντας για το πρωτότυπο και το φρέσκο ​​περιεχόμενο.

Χρήση σελίδων δολωμάτων και ενεργοποίηση σελίδων χαμηλής κατάταξης

Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων έχουν μια μέθοδο για να πάρουν μια σελίδα που κατέχει υψηλή θέση από τους αλγόριθμους και στη συνέχεια ενεργοποιώντας τη σελίδα με σελίδες χαμηλής κατάταξης. Ενδέχεται να καταλήξετε προσωρινά, αλλά η Google θα υπολογίσει μακροπρόθεσμα την τεχνική σας. Κερδίστε πραγματική κυκλοφορία τοποθετώντας διορατικό και διαδραστικό περιεχόμενο στη σελίδα σας .

Οι τεχνικές μαύρης καπέλας χρησιμοποιούνται συνήθως από τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων και τους εμπόρους για να βελτιώσουν την προβολή των επιχειρήσεων τους χρησιμοποιώντας τα μη πληρωμένα αποτελέσματα. Η χρήση τεχνικών μαύρου καπέλου μπορεί να εξοντώσει εντελώς τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης , καθιστώντας την μη βιώσιμη. Αντί να κατατάσσονται υψηλά χρησιμοποιώντας τεχνικές μαύρου καπέλου, όπως οι ανταλλαγές συνδέσεων και οι μεταφορές περιγραφής μεταγραφών, εξετάστε το ενδεχόμενο να ασκήσετε το καπέλο SEO, εμπλέκοντας τους πελάτες σας και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους Source .

November 29, 2017