Back to Question Center
0

Ο Semalt Expert ορίζει τους κορυφαίους 10 spammers του κόσμου 2017 για να είστε ασφαλείς

1 answers:

Εκατομμύρια χρήστες Διαδικτύου ανησυχούν για το spam κάθε μέρα. Για το καλά πληροφορημένο άτομο, κάθε νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενα προσεγγίζεται με προσοχή. Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το spam είναι σε μεγάλο βαθμό εξαπλωμένο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Νοέμβριο του 2016, τα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας αντιπροσώπευαν το 61,66% της παγκόσμιας κυκλοφορίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτό σημαίνει ότι περίπου 82 δισεκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κυκλοφόρησαν τον κόσμο ανά ημέρα. Μπορεί να σας σοκάρει ότι περίπου το 80% του spam δημιουργείται από μια μικρή ομάδα συμμοριών spam.

Ο Frank Abagnale, ο Διευθυντής Διαχείρισης Πελατών του Semalt , περιγράφει τους 10 κορυφαίους spammers του κόσμου το 2017 για να είστε ασφαλείς.

1. Καναδική Φαρμακευτική

Το καναδικό φαρμακείο είναι ίσως η πιο ογκώδης γεννήτρια spam στον κόσμο. Πιστεύεται ότι βασίζεται στην Ουκρανία / Ρωσία και χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές botnet και κινεζική φιλοξενία ιστοσελίδων για να φράξει τα δίκτυα και να εξαπλωθεί το pharma spam. Στα εκατομμύρια των σπασμών που στέλνει κάθε μέρα, οι ίδιοι οι διαφημιστές της καναδικής φαρμακοποιίας ως η καλύτερη πηγή παυσίπονων και ανδρικών φαρμάκων.

2. Michael Boehm και Συνεργάτες

Πρόκειται για έναν μακροχρόνιο οργανισμό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που λειτουργεί κάτω από πολλές διαφορετικές ατομικές και επιχειρησιακές ονομασίες. Χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία μη δαπανηρών, αυτοματοποιημένων τομέων και VPS hosting IPs για να εκτελέσει γιγαντιαίους όγκους spam.

3. Yair Shalev (λύσεις Kobeni)

Ο σκληροπυρηνικός spammer Kobeni Solutions βασίζεται στη Φλόριντα και πιστεύεται ότι είναι συνεργάτης του εγκλήματος Darrin Wohl, ενός φημισμένου spammer ROKSO. Το 2014, ο Yair Shalev κατηγορήθηκε ότι θα καταβάλει πρόστιμα ύψους 350.000 δολαρίων από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) σε μια διαδικασία που τον συνδέει με την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους καταναλωτές κατά την κυκλοφορία του Obamacare. Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είχε προειδοποιήσει τους παραλήπτες ότι αν δεν κάνουν αμέσως κλικ στον σύνδεσμο για να αγοράσουν ένα ασφαλιστικό σχέδιο, θα παραβίαζαν τον νόμο .

4. Ο Dante Jimenez της Aiming Invest

Αυτός ο spammer συνεργάζεται με μερικούς από τους χειρότερους spammers του botnet. Μαζί με τους συνεργάτες του, ο Dante χρησιμοποιεί διακομιστές που έχουν πειραματιστεί και ψεύτικους εξυπηρετητές στην Ανατολική Ευρώπη για να αναλάβουν μαζική αποστολή spam .

5. Alvin Slocombe (Cyber ​​World Υπηρεσίες Διαδικτύου)

Ο Alvin Slocombe χρησιμοποιεί μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Brand 4 Marketing, το Site Traffic Network, το Ad Media Plus, το eBox και το RCM Delivery. διάφορες τοποθεσίες και υπηρεσίες παρακολούθησης ανεπιθύμητων μηνυμάτων .

6. Ο Michael Lindsay (iMedia Networks)

Το iMedia Networks είναι ο έμπειρος φιλοξενούμενος της Lindsay για τις λειτουργίες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Σερβίρει αλεξίσφαιρη φιλοξενία σε δημοφιλείς κυβερνοεγκληματίες που απαριθμούνται στο ROKSO. Οι πελάτες των εταιρειών Lindsay και iMedia Networks χρησιμοποιούν ζόμπι botnet και στη συνέχεια φιλοξενούν ανεπιθύμητα μηνύματα spam. Αυτός ο spammer και η συμμορία του κλέβουν τις διευθύνσεις IP από τις εταιρίες για μεγάλες χρονικές περιόδους και χρησιμοποιούν αυτό το χώρο για spam .

7. Πέτερ Σεβέρα (Πέτρο Λεβασόφ)

Αυτός ο ρώσος κυβερνοεγκληματίας είναι γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους spammers. Η εξειδίκευσή του είναι να γράφει και να πωλεί ανεπιθύμητα μηνύματα και πρόσβαση στο botnet. Είναι επίσης ύποπτος ότι εμπλέκεται στη δημιουργία και την απελευθέρωση των trojans και των ιών. Η Severa συνεργάζεται με πολλούς spammers των ΗΠΑ και της Ανατολικής Ευρώπης. Ήταν συνεργάτης του Alan Ralsky, καταδικασμένου αμερικανικού spammer.

8. Μέσα RR

Βασισμένο και πιστεύεται ότι τρέχει από το Huntington Beach, ΗΠΑ, το RR Media είναι ένας μεγάλος όγκος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που χρησιμοποιεί διαφορετικά ονόματα για να αναλάβει τις λειτουργίες spamming. Τα καταγεγραμμένα νοσήματά του περιλαμβάνουν την αποστολή ανεπιθύμητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε ανηλίκους που τους παρασύρουν σε αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια .

9. Μιχαήλ Α. Περσάου

Ο Μιχαήλ κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, αφού διαπιστώθηκε ότι ασχολείται με ομοσπονδιακή απάτη μέσω καλωδίων μέσω των λειτουργιών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Το κατηγορητήριο δήλωσε ότι αυτός ο spammer χρησιμοποίησε ανεπιθύμητα μηνύματα (χρησιμοποιώντας πολλαπλούς τομείς και IPs) για την αποστολή εκατομμυρίων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τουλάχιστον 9 δίκτυα .

10. Yambo Οικονομικά

Αυτή η δυσάρεστη οργάνωση spam ασχολείται με σχεδόν όλα τα είδη spamming. Συγκεντρώνει σε δημόσιους διακομιστές, τις αναλαμβάνει και τις εκμεταλλεύεται για να προωθήσει ψεύτικο λογισμικό και φάρμακα και μάλιστα να διανείμει παιδική, αιμομιξία και ζωική πορνογραφία. Ο ουκρανικός spammer ισχυρίζεται επίσης ότι παρέχει «χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες» .

Με την αύξηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και των spammers χρησιμοποιώντας πιο εξελιγμένες μεθόδους όπως τα botnets, κάθε χρήστης του διαδικτύου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Είναι καλό να αναπτύσσετε και να διατηρείτε κάποιο επίπεδο σκεπτικισμού κατά το άνοιγμα νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς η πλειοψηφία των ανεπιθύμητων μηνυμάτων αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν θέλετε να πέσετε θύμα κανενός από τους παραπάνω ή οποιονδήποτε άλλο spammer Source .

November 29, 2017