Back to Question Center
0

Semalt Expert: Πώς να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου B2B

1 answers:

Περισσότερο από το εβδομήντα τοις εκατό των εμπόρων και των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μέρος των στρατηγικών προώθησης περιεχομένου , έρχονται πίσω από μόνο blog και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη χρήση τους. Εν τω μεταξύ, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η καλύτερη επιλογή και θεωρείται το πιο αξιόπιστο κανάλι όταν πρόκειται για τη διανομή περιεχομένου μεταξύ των εμπόρων B2B.

Οι εκτιμήσεις αποκαλύπτουν ότι πάνω από το ενενήντα τοις εκατό των εμπόρων B2B προτιμούν αυτή την τακτική μάρκετινγκ και εξήντα πέντε τοις εκατό από αυτούς χρησιμοποιούν αποκλειστικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κάνουν τα έργα τους. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου B2B έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα επειδή εξασφαλίζει την απόδοση των επενδύσεων. Περισσότεροι από ενενήντα τοις εκατό Αμερικανών και Ευρωπαίων χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μηνύματα σε καθημερινή βάση. Το πιο σημαντικό, αποκαλύφθηκε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να προωθήσουν τις αγορές στο διπλάσιο του ποσοστού των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, με 70% υψηλή αξία.

Ο Oliver King, Διευθυντής Διαχείρισης Πελατών του Semalt , εξηγεί εδώ έναν οδηγό για την απόκτηση οφέλους από το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Το καλύτερο από όλα

Όταν πρόκειται για μιλάμε για εμπόρους, το πρώτο πράγμα που χτυπά το μυαλό μας είναι οι πωλητές από πόρτα σε πόρτα. Είναι τυχεροί επειδή έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν τα προς το ζην, ενώ το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνεπάγεται την αποστολή πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς εγγύηση δημιουργίας εσόδων. Το εισερχόμενο μάρκετινγκ θεωρείται ως ένας τρόπος δημιουργίας θυρίδων στον κυβερνοχώρο. Το περιεχόμενο του ιστότοπού σας θα αποφασίσει πόσα άτομα θα προσελκύσουν.

Είναι αλήθεια ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γεφυρώνουν το κενό. Όσοι εξαρτώνται από το μάρκετινγκ περιεχομένου πρέπει να θυμούνται ότι μπορεί να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν πιστεύετε ότι οι πελάτες σας θα αναζητήσουν τους όρους που έχετε βελτιστοποιήσει και θα φτάσετε στον ιστότοπό σας ή στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, κάνετε ένα μεγάλο λάθος..Αντίθετα, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να σας φέρει πολλούς πελάτες, διασφαλίζοντας ότι η φωνή σας ακούγεται πάντα στο Διαδίκτυο. Με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε εύκολα να θέσετε τον εαυτό σας μπροστά σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών και μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας ακριβώς στα εισερχόμενά τους. Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν στα μηνύματα αυτά εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάσατε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε αυτά. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι εξερχόμενο μάρκετινγκ.

Οι προοπτικές ενδέχεται να σας αγνοήσουν, οπότε βεβαιωθείτε ότι το email σας είναι διαφορετικό από τα άλλα παρόμοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσπαθήστε να εμπλέξετε τους πελάτες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο δεν θα τα διαγράψει χωρίς να ελέγξει τα στοιχεία του προϊόντος .

Εν ολίγοις, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω B2B σας επιτρέπει να προσεγγίσετε άμεσα πολλούς ανθρώπους και να μειώσετε το άγχος σας σε μεγάλο βαθμό. Μερικοί από τους ανθρώπους, ωστόσο, θα μπορούσαν να βρουν τα email σας απογοητευτικά και ενοχλητικά και να επιλέξουν να μπλοκάρουν τα δελτία ταυτότητάς σας, αλλά πρέπει να τους αφήσετε να λάβουν τις αποφάσεις τους.

Βέλτιστες πρακτικές B2B

Ένα χρήσιμο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο B2B ακολουθεί τις ίδιες μεθόδους με τους ομολόγους των επιχειρήσεων προς τους καταναλωτές:

1. Ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες για τη δημιουργία μιας αίσθησης οικειότητας και επείγοντος που δημιουργούν μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης .

2. Απευθείας κείμενα που δεν σπαταλούν ή χάνουν τον χρόνο των παραληπτών .

3. Βίντεο και προσαρμοσμένες εικόνες για τη διάσπαση των μηνυμάτων ελκυστικά και φανταστικά.

4. Διατάξεις που καθιστούν τα μηνύματά σας εύκολο να διαβάζονται και να επισημαίνονται τα κρίσιμα σημεία.

Εν ολίγοις, οι επιχειρήσεις πρέπει να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη για να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου υποστηρίζει τα μηνύματα στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία B2B Source .

November 29, 2017