Back to Question Center
0

Semalt Expert Σχετικά με την SEO Ανταγωνιστική ακμή

1 answers:

Η πρακτική SEO έχει σε μεγάλο βαθμό τη διατήρηση των επιχειρήσεων που βασίζονται στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν συντονισμένες προσπάθειες εντός της αγοράς για να προσελκύσουν τοπικά βασισμένες επιχειρήσεις όλων των μεγεθών στην ανταγωνιστική αγορά SEO.

Ο Frank Abagnale, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Semalt , παρουσιάζει τους λόγους για να συμμετάσχει σε ανταγωνιστική SEO για ένα τοπικό εστιατόριο, συνεργείο, οδοντιατρική κλινική ή αυτοκινητοβιομηχανία.

Πρώτον, οι κίτρινες σελίδες έχουν απολέσει τη συνάφεια. Ο νόμιμος τόπος τους ανήκει τώρα στις μηχανές αναζήτησης που παίρνουν χιλιοστά του δευτερολέπτου για να παρέχουν αποτελέσματα σε σύγκριση με την επίπονη προσπάθεια στην ανάγνωση κίτρινων σελίδων. Τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης έρχονται επίσης με λεπτομερείς πληροφορίες, χάρτες, δορυφορικές φωτογραφίες και κριτικές από άλλους χρήστες. Αυτή η προτίμηση των χρηστών καθιστά απαραίτητη για τις τοπικές επιχειρήσεις να εφαρμόζουν πρακτικές SEO για να είναι ορατές στο διαδίκτυο και έτσι να ανοίξουν δρόμους για ψηφιακό μάρκετινγκ και μετατροπή πελατών .

Δεύτερον, η πρακτική SEO αποδεικνύεται πολύ πιο οικονομική τόσο στον χρόνο όσο και στους πόρους σε σύγκριση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Κοστίζει πολύ λιγότερη εκκίνηση για να δημιουργήσετε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ή να καταχωρίσετε μια επιχείρηση στους χάρτες Google από ό, τι κοστίζει για τη δημιουργία πινακίδας ή τη διανομή φυλλαδίων. Οι αρχικές επιχειρήσεις και οι τοπικές επιχειρήσεις θα πρέπει, συνεπώς, να αποφύγουν αυτά τα περιττά κόστη χρησιμοποιώντας στρατηγικές SEO. Οργανικά SEO αποδίδει ένα πρόσωπο και παρουσία στις τοπικές επιχειρήσεις και τους επιτρέπει να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες.Αυτές οι σχέσεις μετατρέπονται στη συνέχεια σε πωλήσεις και παραπομπές .

Οι εγκαταστάσεις σε τοπικό επίπεδο ενδέχεται να αντιμετωπίζουν δυσκολίες διείσδυσης σε τμήματα της αγοράς πέραν της γεωγραφικής τους θέσης. Αυτό το εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί μέσω του SEO χωρίς να βγαίνει απαραίτητα το πόδι στην αγορά-στόχο. Στην πραγματικότητα, η σωστή ενσωμάτωση SEO μπορεί λογικά να φέρει πελάτες εκτός της περιοχής σας στις εγκαταστάσεις σας. Moreso, μπορείτε να πάρετε εύκολα ένα από τους ανταγωνιστές σας υιοθετώντας το SEO ως αναξιοποίητο πόρο για τοπικούς επιχειρηματίες. Από τώρα, ένας πολύ μικρός αριθμός από αυτά τα καταστήματα εκτιμούν την ανταγωνιστική αξία του SEO σε μεγάλο βαθμό επειδή η στοχευόμενη αγορά τους είναι καθαρά τοπική ή επειδή δεν έχουν γνώση του τρόπου λειτουργίας του Διαδικτύου.

Ένα κοινό αποτέλεσμα των στρατηγικών SEO είναι η αποτελεσματικότητά του στην οικοδόμηση μιας φήμης. Ένας ευχαριστημένος ή πιστός πελάτης είναι σπατάλη πόρων, εκτός και αν χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικά ως μαρτυρία για την υποδειγματική υπηρεσία σας. Τέτοιες μαρτυρίες τυλίγουν την υποστήριξη και γίνονται το θεμέλιο για τη φήμη της εταιρείας σας και με καλή φήμη έρχονται οι όγκοι πωλήσεων. Μια επιχείρηση δεν έχει κανένα πρόβλημα στη μετατροπή των πωλήσεων όπου έχουν καλή φήμη και ομαλή σχέση με την αγορά-στόχο.

Οι τοπικές επιχειρήσεις πρέπει να αναλάβουν την πρωτοβουλία να αξιοποιήσουν το SEO, αρχικά να μάθουν πώς λειτουργεί. Πρέπει να κατανοήσουν τις τεχνικές που σχετίζονται με το SEO, οι οποίες αποσκοπούν στην τροποποίηση, τον χειρισμό και την προσαρμογή αλγορίθμων στις μηχανές αναζήτησης με απώτερο σκοπό την επίτευξη επιθυμητών αποτελεσμάτων. Η υιοθέτηση του SEO σε μια τοπική αγορά σας κάνει ένα trailblazer. Περαιτέρω κάτω από τη γραμμή, θα φτάσετε σε ένα λειτουργικό επίπεδο που σας επιτρέπει να προωθήσετε το franchise σας. Το franchise SEO σας ωθεί στη συνέχεια στον κατάλογο με τις τοπικές μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως off-page, βελτιστοποίηση on-page και τακτική αναφορά που τελικά οδηγεί σε υψηλότερες πωλήσεις και κέρδη. Το SEO φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο για την ανάπτυξη των τοπικών εμπορικών σημάτων Source .

November 29, 2017