Back to Question Center
0

Semalt: Ποια είναι τα κουμπιά για την ιστοσελίδα και τα bots Darodar και πώς να τα αποκλείσετε;

1 answers:

Όταν γίνεται αναφορά στην αναφορά επισκεψιμότητας του Google Analytics, ένα από τα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε είναι η πηγή της φαινομενικής επισκεψιμότητας. Μερικές φορές, μερικές από τις πηγές ενδέχεται να δημιουργήσουν σημαντική κυκλοφορία από άλλες. Λαμβάνοντας μια πιο προσεκτική ματιά, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι οι παραπομπές αριθμό από αυτά τα δύο: darodar - criar abertura de video online gratis.com, και τα κουμπιά-για-web site.com. Εκτός από αυτά που εμφανίζονται στις αναφορές GA, υπάρχει πιθανότητα να μην έχετε ακούσει ποτέ ποτέ από αυτούς τους ιστότοπους και είναι περίεργοι να γνωρίζετε γιατί προκαλούν τόσο πολλή κίνηση.

Για να συνοψίσουμε αυτό, οι δύο τομείς χρησιμοποιούν μια τακτική γνωστή ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Ο Max Bell, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας από το Semalt , εξηγεί ότι η ιδέα πίσω από το spam είναι ότι οι ιστότοποι μπορούν να δημιουργήσουν πολλούς συνδέσμους σε έναν τομέα από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο που επιθυμούν να προωθήσουν. Όταν οι μηχανές αναζήτησης ανιχνεύσουν τα αρχεία καταγραφής, βρίσκουν αυτές τις παραπομπές και τις συμπεριλαμβάνουν στις τελικές αναφορές. Το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι καμία από την κυκλοφορία δεν είναι έγκυρη και μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που κάποιος λαμβάνει τις αποφάσεις για τον ιστότοπο.

Δεδομένου ότι όλοι οι σύνδεσμοι οδηγούν πίσω σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι περίεργος ως προς το γιατί ο ιστότοπος αναφέρεται σε τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. Μόλις κάνουν κλικ στη διεύθυνση URL στις αναφορές GA, ανακατευθύνει στον ιστότοπο παραπομπής, ο οποίος στη συνέχεια μεταφράζεται ως νέα επίσκεψη. Για τον ιστότοπο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, οι επισκέψεις που δέχονται από ανυποψίαστους ιδιοκτήτες είναι οργανικές.

Ευτυχώς, δεν υπάρχει πραγματική απειλή στην ιστοσελίδα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ακυρώνει όλα τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν σχετικά με την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο, καθώς βλάπτει με τον αριθμό. Το αποτέλεσμα είναι μια λοξή αναφορά η οποία δεν ζωγραφίζει την πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει με τον ιστότοπο. Χαρακτηριστικά, τα ποσοστά εγκατάλειψης είναι 100% με χρόνο μηδέν επί τόπου .

Θα ήταν επιτακτική ανάγκη να εμποδίσουμε τα κουμπιά για την ιστοσελίδα και το darodar να αποκτήσουν μια πιο ρεαλιστική εικόνα της απόδοσης του δικτυακού τόπου. Τα περισσότερα από τα άρθρα που σχετίζονται με την εκκαθάριση του προβλήματος περιγράφουν τη χρήση της σχετικά νέας δυνατότητας "Φιλτράρισμα Bot" στο Google Analytics. Κάτω από τις ρυθμίσεις προβολής, η Google πρόσθεσε ένα απλό πλαίσιο ελέγχου το οποίο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να ελέγξει ή να το αφήσει ανεξέλεγκτο. Από την εμπειρία αυτής της επιλογής, το συμπέρασμα αυτού του άρθρου υποθέτει ότι η επιλογή φιλτραρίσματος bot δεν φιλτράρει τους δύο spammer παραπομπής: darodar..com και τα κουμπιά-for-website.com .

Μια καλύτερη μέθοδος για να εμποδίσετε τα κουμπιά-για-την ιστοσελίδα και το darodar από την πρόκληση κυκλοφορίας junk είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο φίλτρο. Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία:

1. Ανοίξτε το Google Analytics και κάντε κλικ στην καρτέλα Διαχειριστής .

2. Η επιλογή Προβολή που εμφανίζεται στη δεξιά στήλη θα πρέπει να παρουσιάσει ένα υπομενού όπου θα εμφανιστεί μια ερώτηση για "Δημιουργία νέας προβολής". Οι ειδικοί συμβουλεύουν τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου φίλτρου κάτω από την προβολή, έτσι ώστε στο τέλος της διαδικασίας να παραμείνει μια μη φιλτραρισμένη άποψη που έχει όλα τα ακατέργαστα δεδομένα για να κάνει συγκρίσεις .

3. Δώστε στο φίλτρο ένα όνομα.

4. Στην καρτέλα Φίλτρα, επιλέξτε την επιλογή + Νέο φίλτρο .

5. Χρησιμοποιήστε ένα διακριτικό όνομα για το νέο φίλτρο.

6. Ο τύπος φίλτρου πρέπει να είναι προσαρμοσμένος.

7. Χρησιμοποιήστε την παραπομπή στο πεδίο Φίλτρο κάτω από την επιλογή Εξαίρεση και εισαγάγετε το όνομα του πρώτου παραπομπού (κουμπιά για τον ιστότοπο).

8. Αποθήκευση.

9. Επαναλάβετε από το βήμα 5 για το darodar.com.

November 29, 2017