Back to Question Center
0

Semalt: Πώς να καταπολεμήσει τους spammers όπως τα κουμπιά-For-Website, Darodar κ.α.

1 answers:

Οι περισσότερες αναφορές του Google Analytics περιέχουν αιχμές κυκλοφορίας, προφανώς από παραπομπές. Συχνά, όταν οι χρήστες αντιμετωπίζουν αιχμές κυκλοφορίας, τείνουν να αντιγράψουν και να επικολλήσουν τον σύνδεσμο παραπομπής σε μια νέα καρτέλα ενός προγράμματος περιήγησης για να καθορίσουν την προέλευση της ιστοσελίδας. Ένας spambot μπορεί να είναι εμφανής οποτεδήποτε οι χρήστες στις σελίδες παραπομπής βλέπουν συνδέσμους που πωλούν SEO και με τις δικές τους τοποθεσίες που δεν υπάρχουν πουθενά να βρεθούν.

Οι spam είναι απογοητευτικές και έξυπνες - fake driving license uk. Έχουν λεηλατήσει τους διαχειριστές ιστού που αγνοούν γι 'αυτούς (που δεν καταλαβαίνουν πώς δουλεύουν οι spambots). Ανεξάρτητα από το κίνητρό τους, οι spammers καταστρέφουν μια μέτρηση ιστότοπου. Από την άποψη αυτή, η κυκλοφορία αυτή πρέπει να καταστρατηγηθεί μόλις εμφανιστεί.

Ως εκ τούτου, η Lisa Mitchell, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας της Semalt , περιγράφει στους τρόπους του άρθρου την εξάλειψη των spambots στις αναφορές του Google Analytics.

Φιλτράρισμα Bot στο Google Analytics

Είναι ο ευκολότερος τρόπος για την εξάλειψη των bots στο Google Analytics. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επισκεψιμότητα bot αγγίζει έναν ιστότοπο και το Google Analytics δεν αναφέρει το αποτέλεσμά του. Η δυνατότητα θα πρέπει να ενεργοποιηθεί εκ νέου κατά τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου ή την αλλαγή των λογαριασμών του Google Analytics. Αυτή είναι η πιο εύκολη προσέγγιση. Η λεπτομερής διαδικασία περιγράφεται παρακάτω:

 • Συνδεθείτε στο λογαριασμό Google Analytics
 • .
 • Επιλέξτε την ιδιότητα που πρέπει να εργαστεί.
 • Στο κουμπί διαχειριστή (στο επάνω μέρος), επιλέξτε "Προβολή ρυθμίσεων" στην πάνω δεξιά δεξιά στήλη.
 • Πλοηγηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε το πλαίσιο για "Εξαίρεση όλων των επισκέψεων από αράχνες και γνωστά bots"
 • .

  Φίλτρα Google Analytics

  Είναι ο τελικός τύπος φίλτρου. Η δημιουργία φίλτρου για την απόκρυψη επισκεψιμότητας ιστότοπου από συγκεκριμένο τομέα ή ISP (Provider Internet Service Provider) εμποδίζει την αναφορά μελλοντικών μετρικών ιστότοπων παραπομπής. Οι εμπειρογνώμονες του Διαδικτύου θεωρούν αυτό ως ένα εξωπραγματικό, εξωπραγματικό όριο. Οι spambots θα εξακολουθούν να εισβάλλουν σε έναν ιστότοπο μέχρι το Google Analytics να αναφέρει τέτοια κίνηση. Η ιδέα είναι να δημιουργηθούν διάφορα φίλτρα και όταν οι spambots αλλάξουν το TLD (Domain Top Level), απαιτείται ένα άλλο φίλτρο. Με αυτό κατά νου, οι ειδικοί συστήνουν τα φίλτρα Google Analytics, δεδομένου ότι οποιαδήποτε στιγμή ένας χρήστης αλλάζει ιστότοπους ιστού ή επανα-κωδικοποιεί τους ιστότοπούς του, δεν χρειάζεται να αντιγραφεί τίποτα για όσο χρονικό διάστημα το ίδιο Google Analytics εξακολουθεί να χρησιμοποιείται.

  Κανόνες htaccess

  Η τεχνική σταματά το spambot ακόμη και πριν εισβάλει το πρώτο byte κώδικα από το front-end. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι τα αρχεία htaccess μπορούν να παραμείνουν στον κατάλογο αρχείων του public_html ενός ιστοτόπου και να μπλοκάρουν τους spambots για οτιδήποτε στον διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες με πολλούς ιστότοπους πρέπει να το κάνουν μία φορά. Ένα σημαντικό μειονέκτημα της htaccess είναι ότι κάποιος πρέπει να θυμάται να φέρει αυτούς τους κανόνες κάθε φορά που αλλάζει hosts ή recode μια ιστοσελίδα που δεν καλύπτεται από το προηγούμενο αρχείο htaccess.

  Ισχύει όνομα κεντρικού υπολογιστή

  Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες στο διαδίκτυο προτιμούν αυτόν τον τρόπο αποκλεισμού των spam. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μέθοδος είναι μαζί με αρκετά φίλτρα από την πλευρά του διακομιστή (όπως το htaccess παραπάνω) καθώς και μια προσαρμοσμένη συνάρτηση PHP που τραβά μια λίστα τομέων από τον τακτικά ενημερωμένο κατάλογο των πιο κοινών spambots. Η μέθοδος επιτρέπει μόνο έγκυρα ονόματα κεντρικού υπολογιστή αντί για φιλτράρισμα ανεπιθύμητων τομέων.

  November 29, 2017