Back to Question Center
0

Το κλειδί για την επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ στο Twitter - Σμιτάλ Πρακτική

1 answers:

Το Twitter είναι ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ SEO για χρήστες που πραγματοποιούν τακτικές μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί από τη διαδικασία δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιτυχημένης εκστρατείας μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Για τους περισσότερους χρήστες, το Twitter μπορεί να αποφέρει κέρδος από τους πελάτες που προέρχονται από τον ιστό. Ο Nik Chaykovskiy, ο διευθυντής Senior Customer Semalt , προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους για να αξιοποιήσει στο έπακρο το Twitter:

Συμμετοχή σε συνομιλίες. Η συμμετοχή στις υπάρχουσες συνομιλίες μπορεί να είναι μια πραγματική αλλαγή στη στρατηγική μάρκετινγκ Twitter. Είναι δυνατό να συμπεριληφθούν πολλοί τύποι περιεχομένου καθώς και να συμμετέχει ένα κοινό σε μια εκστρατεία μάρκετινγκ - ray-ban-mode. Αυτή η πτυχή συμβάλλει στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα SERP. Μπορείτε να διεξάγετε ένα διαγωνισμό και να απονείμετε στον νικητή ένα freebie. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε μια κλήρωση, η οποία μπορεί να κάνει τους ανθρώπους μέσα στην κόγχη σας να αλληλεπιδρούν με την ιστοσελίδα σας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Χρήση βίντεο και εικόνων. Τα βίντεο και οι εικόνες αποτελούν μια μοναδική αλλά επιτυχημένη μέθοδο παρουσίασης περιεχομένου στον χρήστη. Τον Ιανουάριο του 2017, η Google ενημέρωσε τον Αλγόριθμο Penguin. Ορισμένες από τις αλλαγές που κάνουν οι άνθρωποι περιλαμβάνουν τη χρήση τους ως πρότυπο υλικό, το οποίο είναι διαθέσιμο για την ευρετηρίαση της μηχανής αναζήτησης . Επιπλέον, οι εικόνες συμβάλλουν στο UX του ιστοτόπου ή του ιστολογίου σας, καθιστώντας τον ένα παράγοντα κατάταξης.

Retweet Wisely. Το κουμπί retweet μπορεί να είναι βολικό, ειδικά όταν προσπαθείτε να επισκεφθείτε το post. Βεβαιωθείτε ότι κάθε retweet έχει ένα προσαρμοσμένο σχόλιο παράλληλα με αυτό. Αυτή η αλλαγή φέρνει μη αυθεντικότητα σε ολόκληρη τη διαδικασία συναλλαγών καθώς και κάνει τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με άλλο σχετικό περιεχόμενο μέσα στην εξειδικευμένη σας θέση .

Προσδιορίστε τους πολύτιμους οπαδούς σας. Δεν μπορεί όλοι όσοι θα αρέσουν στη σελίδα σας να θεωρηθούν ως πελάτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες θεωρούν πολύτιμο να κάνουν τους χρήστες που συνδέονται με τα προφίλ τους να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσουν ότι ο ιστότοπος φτάνει στους στόχους του χρήστη. Ορισμένοι οπαδοί έχουν την πιθανότητα να μετατραπούν εύκολα στους πελάτες, ενώ άλλοι μπορεί να διανύσουν τεράστιο χρονικό διάστημα .

Ενεργοποιήστε το σωστό κοινό. Όταν κάνετε ένα τιτίβισμα, πολλοί άνθρωποι μπορούν να επαναλάβουν ή να σχολιάσουν αυτό το τιτίβισμα. Σε άλλες περιπτώσεις, τα άτομα που λειτουργούν με πολλαπλούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τους τόνους DM που προέρχονται από πολλά μέρη ολόκληρης της καμπάνιας μάρκετινγκ. Είναι σημαντικό να απαντήσετε μόνο στο σωστό κοινό.

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν μια στρατηγική μάρκετινγκ Twitter επιτυχημένη. Πρώτα απ 'όλα, μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες κατά την εκτέλεση SEO. Κατά συνέπεια, οι webmasters προτιμούν να συμπεριλάβουν κάποιες από τις τεχνικές μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων στην εξίσωση. Το Twitter μπορεί να βελτιώσει μερικούς τρόπους με τους οποίους η επιχείρησή σας προσελκύει πελάτες. Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να υπάρχουν κάποιες άλλες πτυχές που εμπλέκονται σε όλη τη διαδικασία tweeting, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αποκομίζουν κέρδη.

November 29, 2017